- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.341
canm mrb bende 37 +3 de dogum yaotm bebegm aunen senin dedgn gbi bebegm altini acar acmaz agliyor temzletmyr du sonradan arastrdm bebegm altini acarken biri elini tutarsa ve altini buzgubj islak mendiller yerine ilik su ve pamukla temizlersen aglamiyor ve alisiyor... ama dedigm gbi deglde islak mendille temzlersen korkuyor her sefernde aglyorKızlar iyi akşamlar biz aralık ayını bekleyemedik va 15 kasımda 37+0 da dünyaya merhaba dedik. Bebeğimin gelişimi durduğu için erken almak zorunda kaldılar ama çok şükür durumumuz iyi. Tecrübeli anneler benim oğluş altını değiştirirken çok ağlıyor altını açar açmaz başlıyor. Hastanede doktora da sonduk sorun görünmüyor dedi. Bu gün 1 haftalık olduk hep ayni. Daha göbek düşmedi acaba o acıyor mu diyorum???
benm bebegm 8 gunlik ve hala 10 ml 20ml arasi degsyrİlk günler 10 ml bile cıkmıyordu şimdi 50 ml cıkıyor benim ben aliexpresten aldım real bubee adında makine cokta memnunum
birde canm sut sagma islemi kac dk suruyor ben en fazla 7 dk fln tutyrm kirkyrm gigusme bsy olr die zarari vr miİlk günler 10 ml bile cıkmıyordu şimdi 50 ml cıkıyor benim ben aliexpresten aldım real bubee adında makine cokta memnunum
caniiim hic sikma canini inan xogu ayni bizimki yanmda gtsn die gozune bakyrm... her aglnda yok bebek ac yok sut yetersz yok baska bsy hic iyi bsy yok hep bir kabahat hic eline saglk yok oysa lohusalkta sadece cesaret verseler o bile yeter ama napcn napalm bosver biz neler astik melwklermz yanimizda uzulmeBende hep iyi derdim kv icin ama dogumdan sonra gordum yuzunu lohusaligimi burnumdan getirdi guya isten izin alip gelip basimda diracakti daha hastane odasinda bile kalmadi. Her gun telefobla arayip nasil gecti geceniz diyor sadece bazen acmiyorum bile ben samimi olup bu gece uyumadi hep emdi diyorum kesin sutun az yetmiyor doymuyorsa ondan uyumuyordur diyor agiz dolusu kufur etmemek bagirmamak icin zor tutuyorum kendimi. Insan hic mi olumlu bisi soylemez olsun kizkm boyle buyucek emcek aglicak altini pisletcek de bari dimi yok illa benim sutum yetmiyordur ondan uyumuyor. Kimseye iyi deneye gelmiyormus bunu anladim. Bende artik iyi gecti gecemiz diyip soguk konusuyorum samimi olmaya gelmiyor cunku
evet yok bugun devlet hastahnesine gittim plasentada kireçleme oldugunu suyumun da azaldıgını söyledi kendi doktorumda yarın gel alalım dedi ben de en azından 41. haftaya kadar beklemek istiyorum kararsız kaldım sende durumlar nasıl canım benimsizde de mi belirti yok canım günümüz aynıydı
canım bana da suyu azalmış demişti 3 hafta da geriliği vardı yarın yine kontrol var bakalım iyiyse 41 e kadar bekleriz suni veririz açılma olmazsa sezaryan dedi inşallah iyidir de bekleriz 41 ievet yok bugun devlet hastahnesine gittim plasentada kireçleme oldugunu suyumun da azaldıgını söyledi kendi doktorumda yarın gel alalım dedi ben de en azından 41. haftaya kadar beklemek istiyorum kararsız kaldım sende durumlar nasıl canım benim
16 gün oldu. Ama zaten 40 a kadar yolu var bu kanamaların..Aynen canim korktum bir an kac gun oldu senin bebis dogali
aynı durum bende de var 40+2 oldum 41 haftaya kadar bekleme kararı aldım her gun bebegın hareketlerını kontrol edip ona göre takibini yapıcam kolay bir karar değil ama bebeğime ve kendime bu sansı tanımak istiyorumMerhaba arkadaslaar,
Oncelikle dogum yapan tum arkadaslari tebrik ederim Allah mutlulukla buyutmeyi nasip etsin. Ben su an 39+2deyimm ve plesentada yaslanma varmis,bebegin de suyu az. Doktor bu durumda ancak pazartesiye kadar bekleriz dedi ancak ben gelecek pazara kadar beklemek istiyorum basina boyle bir durum gelen var mi?
allah hepimize yardım etsin benim doktorum suni felan denemeden direk sezeryan deyşp kestşrşp attı alttan bile muayene yapmamıştı bugun devlette baktılar belki diyorum şimdi gelir nişanım ama ne gelen ne giden varcanım bana da suyu azalmış demişti 3 hafta da geriliği vardı yarın yine kontrol var bakalım iyiyse 41 e kadar bekleriz suni veririz açılma olmazsa sezaryan dedi inşallah iyidir de bekleriz 41 i
canim uzulme cok normal daha ne ki benm 8. gunum daha dogru duzgun gelmedi uzulursen hic gelemz ... ben hergun agladim hergun uzuldum yok meme veryrz ddm uzuldum yok su icyi dedim agladim. yok doymadi dedim agladim sonunda noldu bilymsn sutum heptn gtti bugun cocuk dr gotrdun bana hepten kzdi bu ne stres 15 gune kadr anca gelir dedi birz mama takviyesi bunda ne var dedi inan bunu duyunca uzuldugume uzuldm.... dunyann sonu degl bunu unytma ve uzulme 15 gune dolup tasacak giguslerin... bol tatli ye ustine 2 bardak su ic sut arttrci cayoni icmeden 2 bardak ictkten sonra 2 bardak su muhalkak su ic dere otu yesisllikli salata ye bol bana dr damla vermstinsut arttici verdysw muhalkak kullan jiiiimmm baskaaa yatmdan ilik sut ve hurma ye canm amma en onemlisi stres yok :) kural buyms inan banaKızlar bir bugün evimize geldik bebisimizle çok şükür ama benim sütüm gelmiyor sanki. Göğsümü siktigimda süt yok ama Bebeğimi hep göğsümde tutuyorum. Sanırım süt olmadığında mi yetmediginden mi doymuyor ve akşamları krizde. Ne yapacağımı şaşırdım. Humana tea içiyorum bol su tuketiyorum ve bugün gogsumun üstünde sıcak suda ıslatıp havlu beklettim.bu süt olayını nasıl çozerim bir akıl verin lütfen ya
benimki özel değil canım üniversiteye gidiyorum hareketlerini çok dikkatli takip et dedi korkuyorum açıkçası ama ben de bebeğimi beklemek istiyorumaynı durum bende de var 40+2 oldum 41 haftaya kadar bekleme kararı aldım her gun bebegın hareketlerını kontrol edip ona göre takibini yapıcam kolay bir karar değil ama bebeğime ve kendime bu sansı tanımak istiyorum
Aslında senin sorun kayınpederleymiş erkek olarak ne işi var ki hastanede gelsin görsün gitsin benimki geçmiş olsun der gider iki cocugumdada öyle yaptı.İnşallah canım ya doğumdan ziyade bu sorunu düşünür oldum.Allahım hepimize sağlıkla almayı nasip etsin de kucağımıza bekleyip görcez keşke gelmese hastaneye
Üç dört gün oğlum hastanede yattığı için sütümü sağıp gönderiyordum en az yarım saat sağıyordum tek göğsü anca uyarılıp süt akımı yavaş yavaş başlıyorbirde canm sut sagma islemi kac dk suruyor ben en fazla 7 dk fln tutyrm kirkyrm gigusme bsy olr die zarari vr mi
Canım emzik kullanıp emen bir sürü bebek bence karnı doyduktan sonra vermekte bir sıkıntı helede srninli gibi memede uyumak istiyorsa. Benim kızım kuscak gibi yapıyor ama sonra emiyor kendisi uykuya geçtiği bile oluyor.Kızlar Emzik kullanınca bebek memeden soğur mu? Ben daha denemedim ama vermek istiyorum yoksa memede uyumak istiyor
Canim Solu hiç emmiyorsa sut seni de rahatsız eder bekletme hiç. sağ ihtiyacın olduğunda verirsinBebegim sağı tutuyor, solu tutmuyorsilikon ucla, yatarak, ayakta, yandan vererek hic bi şekilde tutmuyor sağı tutuyor 20 dk sonra kendi bırakıyor. Ne yapsam sagip mi versem bilemedim hic
Ben yarım saat tutmadım hiç hemen pes ediyorum. Zaten damladan öteye gecmiyor damlalar da kesilir bırakıyorum. İyice tahriş olmasın diye kısa kesiyorum bilemedim. Ama önceki tecrubemden güzel bi şekilde akması gerektiğini biliyorum da henüz geçemedi o seviyeyeÜç dört gün oğlum hastanede yattığı için sütümü sağıp gönderiyordum en az yarım saat sağıyordum tek göğsü anca uyarılıp süt akımı yavaş yavaş başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?