- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.281
Benim kv.dem de çok iyidir ama kp.le sıkıntılıyız yıldızımız barılmadı bir türlü.Şimdi yazlıktalar doğum için cuma günü gelecekler. Gelmelerini hiç istemiyorum çünkü kp.her geldiğinde eşimle tartışıyoruz bir de benim ailemle kp.küsler hastanede karşılaşınca ne yapacaklar diye düşünceler sardı kızlar düşüne düşüne sütüm kaçıcak diye korkuyorum vallaBende hep iyi derdim kv icin ama dogumdan sonra gordum yuzunu lohusaligimi burnumdan getirdi guya isten izin alip gelip basimda diracakti daha hastane odasinda bile kalmadi. Her gun telefobla arayip nasil gecti geceniz diyor sadece bazen acmiyorum bile ben samimi olup bu gece uyumadi hep emdi diyorum kesin sutun az yetmiyor doymuyorsa ondan uyumuyordur diyor agiz dolusu kufur etmemek bagirmamak icin zor tutuyorum kendimi. Insan hic mi olumlu bisi soylemez olsun kizkm boyle buyucek emcek aglicak altini pisletcek de bari dimi yok illa benim sutum yetmiyordur ondan uyumuyor. Kimseye iyi deneye gelmiyormus bunu anladim. Bende artik iyi gecti gecemiz diyip soguk konusuyorum samimi olmaya gelmiyor cunku
iyice azalacaz deseneKızlar doğum yapmayan az kişi kaldik. Benim cuma günü 40. Hafta oluyor tam yarın doktora gidip cuma için sezeryan günü almak istiyorum. Artık bekliycek mecalim kalmadi
Hiç korkma canım benim KV hem benim ailemle hem eltimin ailesiyle konuşuyordu ikimizinde doğumunda sıkıntı çıkartmadı torun heyecanından sanırım.inşallah senin doğumundada çıkmaz sıkıntı içini ferah tut.Benim kv.dem de çok iyidir ama kp.le sıkıntılıyız yıldızımız barılmadı bir türlü.Şimdi yazlıktalar doğum için cuma günü gelecekler. Gelmelerini hiç istemiyorum çünkü kp.her geldiğinde eşimle tartışıyoruz bir de benim ailemle kp.küsler hastanede karşılaşınca ne yapacaklar diye düşünceler sardı kızlar düşüne düşüne sütüm kaçıcak diye korkuyorum valla
Annenin kızı kıymetliymiş canımBenim de annem tam filmlere layık. Göğüslerim yara diye canım yanıyor. Emzirme mama verelim diyor. Sut birikti sagalim ziyan olmasin diyorum, pompa acitiyor gir dusta akit diyor. 2 saatten fazla uyumayip emmesi lazim. Ben uyanik kaliyorum diye, bebeği benden habersiz oyaliyor. Ben yoruluyorum diye bebeğe kızgın resmen
aynı şeyleri yaşıyoruzDün bi arkadaş sen hamile olalı 10 ay oldu heralde dediBen de evet doğru söylüyorsun dedim
Millet daha da merakli. Benimde 33.haftada bi erken dogum riskim olmustu sancilarim vardi ama sonra ilacla sancilar durdu. Suan her goren eeee hani daha olmadimi diyoDün bi arkadaş sen hamile olalı 10 ay oldu heralde dediBen de evet doğru söylüyorsun dedim
Boşver canım biliyorum sabretmek zor ama inanki herkesin bi vakti saati var.İşte anne olunca dayanamıyoruz. Ben çok acele ettim niye neden bi ben kaldım dedim. Ve imtihan oldum bu dediklerimle.Millet daha da merakli. Benimde 33.haftada bi erken dogum riskim olmustu sancilarim vardi ama sonra ilacla sancilar durdu. Suan her goren eeee hani daha olmadimi diyolaf anlatmak zor
Bizde onu kullanıyoruz şükür bi sorun olmadıKızlar d vitamini olarak ne verdi doktorlarınız 14 günlük olduktan sonra kullanın demişti doktor ana internette milyon tane yorum var ne yapcagımı bilemedim bize monovit d3 verdiler. Siz ne kullamıyorsunuz
Aynen oyle hergün biri ariyor dogmadi mi daha diye. Seninlede gunlerimiz ayniymis hemdeeMillet daha da merakli. Benimde 33.haftada bi erken dogum riskim olmustu sancilarim vardi ama sonra ilacla sancilar durdu. Suan her goren eeee hani daha olmadimi diyolaf anlatmak zor
Canim okumadan yazmıştım sen benden önce davranmissin. Bize ismini hatırlamıyorum şu an.multivitamin yazmışlar. 15. Gün den sonra 1ml diye. Ama çok fazla geldi bana. Bi de üzerinde 4 10 yaş arası kullanılır yazıyor. Bugün biraz verdimKızlar d vitamini olarak ne verdi doktorlarınız 14 günlük olduktan sonra kullanın demişti doktor ana internette milyon tane yorum var ne yapcagımı bilemedim bize monovit d3 verdiler. Siz ne kullamıyorsunuz
benim bebegm surekli emmek istiyo daha hastanedeyiz 1 saat beni emiyo uzerine mama veriyolar..veriyorm emzik ama tutamiyor bu sefer daha cok hisrlaniyorm benm bebegm bi türlü sakinlesemiyormKızlar bebeklerinize yalancı meme veriyor musunuz? Bir de sallıyor musunuz?
Yalancı meme vermeye çalıştım pek almadı uyku öncesi çok ihtiyaç duyuyorum aslında mecbur meme veriyorum bazen canim yana yana.. sallamaya yeni başladım uyudum diye şu an sallıyorum yarım saatte fazladır dalamiyor bi turluKızlar bebeklerinize yalancı meme veriyor musunuz? Bir de sallıyor musunuz?
Ayy öyle mj. Ne güzel .inşallah. Çok fena kafamda valla . Sancı nedir doğum nedir. Çok merak ediyorum. Özellikle doğumdan sonra hemen kalkabilmk nedir meral ediyorumBenim esimin ablasi ssvd yapti gayet kolay gecmis dogumu insallah seninde gonlundeki gibi olur.
Ben veriyorum emzik uyuyana kadar tutuyor sonra atıyor. Ama sallamıyorum bebeğiKızlar bebeklerinize yalancı meme veriyor musunuz? Bir de sallıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?