- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #31.881
Canım ne kadar stres yaparsan sütünü o kadar çok etkiler. Söylemesi kolay diyebilirsin. Süt yapan gıdalar tüketmeye çalış. Bebeğin ne kadar ağlarsa ağlasın yinede göğsünü tutturmaya çalış. Emmese de göğüs ucuna ağzıyla dokunması bile süt hormonlarını harekete geçirirmiş.mrb arkdslae bzde bugun dr a gttik
... bebegim memeyi kabul etmyor emmeyi bilmyodu mama veryoduk... mama vermyin dedi sagin dedi sarilikla ilgili bsy demedi iyi dedi tamam sagaym dedim oda bir umut gidip sut sagma makinasi aldim hevesle simdi sagdil azicik 10 cc sut bebegim agliyor emsin die ugrasyorm kipkirmjzj oluyor daha cok agliyor cok caresizim yok hr yontemi denedm emmiyor sutum de az kakasinida gunde iki kere yapyo psikoljm cok bozuldi cok...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Umarım sorunsuz sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına yavrunu...Ben de yarın sabah sezeryana giriyorum inşallah. Bebek kilo almıyor uzun zamandır. Artık beklemenin bir anlamı yok dedi doktorum. Inşallah herşey güzel olur
hakkinda hayirlisi olsun canim en son kac kiloydu bebegin tabi onemli olan saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi nasil olsa dogunca aliyolar dualarimiz seninle canimBen de yarın sabah sezeryana giriyorum inşallah. Bebek kilo almıyor uzun zamandır. Artık beklemenin bir anlamı yok dedi doktorum. Inşallah herşey güzel olur
deniyorum canim inan deniyorum dua edin lutfenCanım ne kadar stres yaparsan sütünü o kadar çok etkiler. Söylemesi kolay diyebilirsin. Süt yapan gıdalar tüketmeye çalış. Bebeğin ne kadar ağlarsa ağlasın yinede göğsünü tutturmaya çalış. Emmese de göğüs ucuna ağzıyla dokunması bile süt hormonlarını harekete geçirirmiş.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah çok sancı çekmeden biran önce doğumun gerçekleşir.ben hala dogum yapamadim sürünüyorumsancilarim hala cok duzensiz geliyor ama geldimi cok siddetli giriyor zor dayaniyorum ve hep suyla beraber kan geliyo suyum geldini soylediler yinede emin olmak icin ultrasondan bakacaklar simdi hastanedeyim acaba suyumda geldine gore yavas yavas acilmam olmusmudur daha bakmadilar acilma olup olmadina
Bugün 2900 gibi ölçüldü. Artık doğduktan sonra tartida ne çıkarsa.hakkinda hayirlisi olsun canim en son kac kiloydu bebegin tabi onemli olan saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi nasil olsa dogunca aliyolar dualarimiz seninle canim
Sağlık ocağındaki hemşire bana ilk 15 gün tek yapacağın şey sadece bebeğini memeye alıştırmak olsun demişti. Başka bişeyle meşkul olma ve stres yapma demişti. Bebeğin ağlıyor diye sakın bırakma demişti... sende sabırla stres yapmadan denemekten vazgeçme canım. Benim ilk 4 gün 1 damla bile sütüm gelmedi. Sonradan az az gelmeye başladı. Seninde çoğalır merak etme...deniyorum canim inan deniyorum dua edin lutfen
Fena değil canım kilosu. Çok kilolu doğup sonradan bir sürü sağlık sorunu yaşayan da var . Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin...Bugün 2900 gibi ölçüldü. Artık doğduktan sonra tartida ne çıkarsa.
Sana da Allah kolaylık versin. Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucagimiza
Hadi hayırlısı canım sağ salim kavuşursunuz inş birbirinizeBen de yarın sabah sezeryana giriyorum inşallah. Bebek kilo almıyor uzun zamandır. Artık beklemenin bir anlamı yok dedi doktorum. Inşallah herşey güzel olur
Benmde ılk ıkı gun sarı sıvı geldı canm sonra az az sut geldı suan ıyı sutum.ve burada bı topıktekı arkadas kuru ıncırı 4 e bolup kaynatıp ıcınede pekmez katınca ıyı sut yapıyo ayrıca da kan yapar demıstı denedm ıse yaradı sen de yap ıstersen.3 gun boyunca yarım saat ugrastm gogsumu tutturmak ıcın suan kendı hıc cabalamadan tutuyo ılk basta baya bı ugras gerekıyo pes etmeKızlar Doğum hikayemi anlatmak isterdim ama daha doğurmayanlar var o sebeple yazmıyorum zor oldu biraz .normal düşünenler lütfen ıkınmaya çalışın ben beceremedim yanlış ıkımdım için 2saate yakın doğumdaydım.bittiğine hala inanamıyorum:)
Bugün 3günüm neredeyse göğsümü sıkıyorum su geliyo sadece bebeğim de azıcık emip bırakıyor. Doymuyor çünkü doktor demiş mama verin artık.susuz kalacak sarılık olur. İçim parçalana parçalana biberon tutturuyorum. Niye gelmiyo sütüm. Pompayla çekmeyi mi denesem. Aralıksız mı çekmeliyim acaba. Bebeğim göğsümden soğuyacak diye çok korkuyorum
Kızlar Doğum hikayemi anlatmak isterdim ama daha doğurmayanlar var o sebeple yazmıyorum zor oldu biraz .normal düşünenler lütfen ıkınmaya çalışın ben beceremedim yanlış ıkımdım için 2saate yakın doğumdaydım.bittiğine hala inanamıyorum:)
Bugün 3günüm neredeyse göğsümü sıkıyorum su geliyo sadece bebeğim de azıcık emip bırakıyor. Doymuyor çünkü doktor demiş mama verin artık.susuz kalacak sarılık olur. İçim parçalana parçalana biberon tutturuyorum. Niye gelmiyo sütüm. Pompayla çekmeyi mi denesem. Aralıksız mı çekmeliyim acaba. Bebeğim göğsümden soğuyacak diye çok korkuyorum
mrb arkdslae bzde bugun dr a gttik
... bebegim memeyi kabul etmyor emmeyi bilmyodu mama veryoduk... mama vermyin dedi sagin dedi sarilikla ilgili bsy demedi iyi dedi tamam sagaym dedim oda bir umut gidip sut sagma makinasi aldim hevesle simdi sagdil azicik 10 cc sut bebegim agliyor emsin die ugrasyorm kipkirmjzj oluyor daha cok agliyor cok caresizim yok hr yontemi denedm emmiyor sutum de az kakasinida gunde iki kere yapyo psikoljm cok bozuldi cok...
Benimde öyle canımmmm yaaa memede bütün gün durabilir ama yatırınca kıyamet kopuyor sut yetmeme durumu da yok idrar durumu çok çok iyi ama meme askı çok fenaKızlar ben ince bebeğim hep meme de durmak istiyoemzik te almıyo napıcam ben böyle bilmiyorum
Benim de öyle çok şükür sütüm felan iyi ama meme aşkı başka. 2 saattir ancak uyuttum yatırdım çok şükürBenimde öyle canımmmm yaaa memede bütün gün durabilir ama yatırınca kıyamet kopuyor sut yetmeme durumu da yok idrar durumu çok çok iyi ama meme askı çok fena
Ben de şimdi oğlumu yatirdim. Bakalım minik tosbikim de gelince ben napcam.. bensiz asla uyumuyor. Su koca gobekle salla kaldır koy. Allamm yardım et bana !!Benim de öyle çok şükür sütüm felan iyi ama meme aşkı başka. 2 saattir ancak uyuttum yatırdım çok şükür
Ay kız ne yaptın nasılsın ?ben hala dogum yapamadim sürünüyorumsancilarim hala cok duzensiz geliyor ama geldimi cok siddetli giriyor zor dayaniyorum ve hep suyla beraber kan geliyo suyum geldini soylediler yinede emin olmak icin ultrasondan bakacaklar simdi hastanedeyim acaba suyumda geldine gore yavas yavas acilmam olmusmudur daha bakmadilar acilma olup olmadina
Hayırlı olsun canım darısı biz doğuramayanların başına inşallah..Kızlar bebeğim uyurken doğumdan bahsedeyim biraz
Dün zaten sancılarım olduğundan bahsetmiştim bu sancılar diğer kasılmalara nazaran belden giren ve ağrısını baya belli eden sancılardı ama dayanılmıcak gibi değildi bütün gece boyunca dakika saydım acaba kaç dakikada bir giriyo düzenli mi diye sabaha karşı 7:30 gibi tam biraz biraz uyurken sancıyla birlikte suyum geldi yatarken hemen lavaboya gittim ve peçeteye pembe akıntı (nişan )geldi
Doktorumu aradım hastaneye geçmemizi orda bizi yönlendireceklerini söyledi hala daha sancılarım dayanılmayacak kadar değildi hastaneye geldiğimizde ebe kontrolü yaptı 6cm açıklığım olduğunu ama bebeğin kafasının yukarda olduğunu söyledi 15-20 dakika sonra ise doktorum geldi ve kontrolünde rahim duvarının daha kalın olduğunu bebeğin başının yukarda olduğunu söyledi sancılarımı bi müddet epiduralsiz çekmem gerektiğini söyledi açılma biraz daha artınca yapalım doğum daha hızlı olur dedi 1 saat 1,5 saat kadar kendi sancılarımı çektim dayanamıcak duruma geldiğimde epidural yapıldı epidural yapıldığında zaten tam açıklığa gelmiştim sonra doktoru bekledik ben normal doğum sandalyesine oturdum doktor geldikten sonra ıkınmaya başlattılar beni bir iki ıkındım olmayınca ebe karnımın üzerinden bastırdı şunu söyleyebilirim doğumun en zor kısmı ıkınma kosmıydı çünkü ilk doğumumda doktorum kesi atmıştı ve iki ıkınmada kızım gelmişti bunda kesi atmıcam dedi rahim gayet esnek dedi o yüzden biraz uzum sürdü dışarda ailemin dediğine göre 6 ıkınmada falan geldi ama bana göre ıkınma çok zordu dikişim çok yok şükür içerde dikiş yok dışarda ise 4 tane falan var doktorumun dediğime göre
Şu an çok iyiyim kendi işimi kendim görüyorum çıkıp koridorda yürüyorum hemşireler bile maşallah çok iyisin diyolar kesinlikle yapabiliyorsanız normal doğum yapın epidural alın normal doğumdan korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?