2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım ne kadar stres yaparsan sütünü o kadar çok etkiler. Söylemesi kolay diyebilirsin. Süt yapan gıdalar tüketmeye çalış. Bebeğin ne kadar ağlarsa ağlasın yinede göğsünü tutturmaya çalış. Emmese de göğüs ucuna ağzıyla dokunması bile süt hormonlarını harekete geçirirmiş.

ben hala dogum yapamadim sürünüyorum sancilarim hala cok duzensiz geliyor ama geldimi cok siddetli giriyor zor dayaniyorum ve hep suyla beraber kan geliyo suyum geldini soylediler yinede emin olmak icin ultrasondan bakacaklar simdi hastanedeyim acaba suyumda geldine gore yavas yavas acilmam olmusmudur daha bakmadilar acilma olup olmadina

Ben de yarın sabah sezeryana giriyorum inşallah. Bebek kilo almıyor uzun zamandır. Artık beklemenin bir anlamı yok dedi doktorum. Inşallah herşey güzel olur
hakkinda hayirlisi olsun canim en son kac kiloydu bebegin tabi onemli olan saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi nasil olsa dogunca aliyolar dualarimiz seninle canim

deniyorum canim inan deniyorum dua edin lutfen

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah çok sancı çekmeden biran önce doğumun gerçekleşir.

hakkinda hayirlisi olsun canim en son kac kiloydu bebegin tabi onemli olan saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi nasil olsa dogunca aliyolar dualarimiz seninle canim
Bugün 2900 gibi ölçüldü. Artık doğduktan sonra tartida ne çıkarsa.
Sana da Allah kolaylık versin. Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucagimiza

deniyorum canim inan deniyorum dua edin lutfen
Sağlık ocağındaki hemşire bana ilk 15 gün tek yapacağın şey sadece bebeğini memeye alıştırmak olsun demişti. Başka bişeyle meşkul olma ve stres yapma demişti. Bebeğin ağlıyor diye sakın bırakma demişti... sende sabırla stres yapmadan denemekten vazgeçme canım. Benim ilk 4 gün 1 damla bile sütüm gelmedi. Sonradan az az gelmeye başladı. Seninde çoğalır merak etme...

Bugün 2900 gibi ölçüldü. Artık doğduktan sonra tartida ne çıkarsa.
Sana da Allah kolaylık versin. Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucagimiza
Fena değil canım kilosu. Çok kilolu doğup sonradan bir sürü sağlık sorunu yaşayan da var . Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin...

Benmde ılk ıkı gun sarı sıvı geldı canm sonra az az sut geldı suan ıyı sutum.ve burada bı topıktekı arkadas kuru ıncırı 4 e bolup kaynatıp ıcınede pekmez katınca ıyı sut yapıyo ayrıca da kan yapar demıstı denedm ıse yaradı sen de yap ıstersen.3 gun boyunca yarım saat ugrastm gogsumu tutturmak ıcın suan kendı hıc cabalamadan tutuyo ılk basta baya bı ugras gerekıyo pes etme

Arkadaşlar bizde ilk 5 gün meme reddi yaşadık sütün geldi emmedi göğüslerim şişti tabi çocuk kilo verdi hastanede mama verdiler birkaç kez çok üzüldüm ama inat ettim sütünü sağdım ve şırınga ile verdim sürekli daha fazla kilo vermedi en azından şekeri düşmedi çok mücadele ettim çok ağladım emziremiyorum diye ama çok şükür 2 gündür emiyor yavrum bebeği emmeyen arkadaşlara tavsiyem şırınga ile verin biberona alışmasın göğüs ucu için de silikon uç kullanabilirsiniz bizde işe yaradı. Zor bir süreçteyiz gerçekten anlatırlardı ama yaşarken bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin

Kızlar moralinizi bozmayın. Benimde bebeğim 9 günlük sezeryanla doğum yaptı ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi burdada yazıp cok tavsiye aldım. Mama verdim sarılık olmasın diye. Ama çabayla resmen el birliğiyle getirdik sütümü. Hala yeterli değil ama sürekli emzirip aç kalmamasını sağlamaya çalısıyorum.
En iyi gelen şeyler süt yapan şeyler yiyip için incir üzüm kompostosu humana still tee dereotu. Bunlar benim bol aldıklarım. Sütüm yoktu elimdeki pompada işe yaramıyordu. Hemen philips avent in pompasını denedik onunla sağa sağa sütüm gelmeye başladı. Gerçekten en güçlü çekişi Olan oydu. Sürekli ılık duşa girip duşta suyu tazyikli bi şekilde göğüslerime tutup masaj yaptım. Kaynayan suyun üzerine havlu kapatıp iyice buharda ısınınca göğüslerimin üstüne koydum. Gerçekten sıcak tutmak kadar süt getiren bişey yok. Bi deneyin isterseniz. Çok şükür böyle böyle getirttik sütümüzü inşallah bundan sonra da artar da bebişlerimiz tam doyar, içimizde rahat eder

Kızlar ben ince bebeğim hep meme de durmak istiyo emzik te almıyo napıcam ben böyle bilmiyorum
Benimde öyle canımmmm yaaa memede bütün gün durabilir ama yatırınca kıyamet kopuyor sut yetmeme durumu da yok idrar durumu çok çok iyi ama meme askı çok fena

Benimde öyle canımmmm yaaa memede bütün gün durabilir ama yatırınca kıyamet kopuyor sut yetmeme durumu da yok idrar durumu çok çok iyi ama meme askı çok fena
Benim de öyle çok şükür sütüm felan iyi ama meme aşkı başka. 2 saattir ancak uyuttum yatırdım çok şükür

Benim de öyle çok şükür sütüm felan iyi ama meme aşkı başka. 2 saattir ancak uyuttum yatırdım çok şükür
Ben de şimdi oğlumu yatirdim. Bakalım minik tosbikim de gelince ben napcam.. bensiz asla uyumuyor. Su koca gobekle salla kaldır koy. Allamm yardım et bana !!

Ay kız ne yaptın nasılsın ?

Hayırlı olsun canım darısı biz doğuramayanların başına inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…