2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ay maşallah herkes emzirmeli, göbek dusmeli konulara geçti. Benim hala karnım burnumda zaten zayif bir bebek, durduğu kadar kar diyorum ama bir yandan da dogsun diye sabirsizlaniyorum. Son günler stresliymis
Merak etme canım kısa bir süre sonra sende bu konulara dahil olacaksın :) Sağ Salim yavrunu kucağına alda hayırlısıyla...

Merhaba hanımlar bugün kontrolüm vardı 22 kasım çarşamba sezeryan doğumum var bugün anestezi uzmanına gittim kanın düşük dahiliyeye git dedi gittim beyaz kan düşük kansızlık var dedi doguma engelmi bu durum bebeğime bi zararı olurmu tekrar kan verdim yarın tekrar gidecem çok korkuyorum evladıma bişey olur diye bu BeyAz kan düşüklügü ile kansızlık sezeryan doğumda sorun yaratırmı

Canım geçmiş olsun eskiler anne sütü sıkın gözlerine diyorlar yapar mısın bilmem ama bi öneri

Kızlar bi soru da benden. Şimdi hastaneden çıktıktan sonra Dr kontrolümüz vardı gittik 1 hafta sonra da sağlıkocağına gittik bir sonra ki kontrolü 1 aylık olunca mı yoksa arada gidecek misiniz?

Trombosit mi beyaz kan dedigin? Yani tahlildeki plt mi?

Canım bende yaşadım fazla olması enfeksiyondanmış doktorumu aradım bi damla söyledi 2 gün kullandım hemen geçti

Kızlar bi soru da benden. Şimdi hastaneden çıktıktan sonra Dr kontrolümüz vardı gittik 1 hafta sonra da sağlıkocağına gittik bir sonra ki kontrolü 1 aylık olunca mı yoksa arada gidecek misiniz?
Aylık kontroller dışında kontrol olmuyor aşılar ve gelişim takibi için gideceksin 2. Ayda kalça ultrasonu 3. Aya kadar yapılabiliyor ama doktorlar 3. Ayı çok önermiyor bebek hareketlendiği için

Sağlık Ocagi canım zaten doğumdan bor hafta sonra topuk kanı için çağırıyor ve ilk asisi da bebeğin tam bir aylıkken oluyor sağlık ocağında bizi tam bir ay sonra şahlık Ocagi asi için cagirdi

Seseryan olan arkadaslar 8. Günümüz bugün. Daha bandım çıkmadı bugün sızı şeklinde ağrı oluyo dikiş yerimde. Bu ağırmalar ne kadar sürüyo. 1 haftada toparlanırsın diyolardı ama ağrılarım oluyo normal midir

Canim tam da benim yaşadığım sıkıntı tek gözü aynen dediğin gibi.. aslında hastanedeyim en baştan bu damla yazmışlardi. Kullanmak istemedim şimdiye kadar ama dem ederse ona bakacagim

Kızlar Pazartesi Doğum yapmıştım dikişli normal. Kabız oldum ya çok fena zorlayamıyorumda dikişlerim ağrıyo ne yapsam

Kızlar merabalar bugün doktor kontrol oldu 40. Haftalardayim artık. Bebek iyice kanala inmiş dedi doktor açıklık muayenesi yaptı. Benim sabahtan beri kanamam var biraz da karin ağrısı. Doktoru aradım çok normal dedi ama ben doğum başlangıcı olabilir mi diye düşünüyorum. Sizin de açıklık muayenesinden sonra kanamanız oldumu? Çatı değil ama açıklık

Aylık kontroller dışında kontrol olmuyor aşılar ve gelişim takibi için gideceksin 2. Ayda kalça ultrasonu 3. Aya kadar yapılabiliyor ama doktorlar 3. Ayı çok önermiyor bebek hareketlendiği için
Sağol canım biz başka bi Dr. A gideceğiz o yüzden sorayım dedim. Aralıkta ilk aşı için ve aylık kontrol için gidicem kısmetse ondan sonra Dr bizi yönlendirir zaten

Kızlar Pazartesi Doğum yapmıştım dikişli normal. Kabız oldum ya çok fena zorlayamıyorumda dikişlerim ağrıyo ne yapsam
Canım zorlama kendini. 2 kaşık zeytinyağı iç, magnezyum iç vardır hamileliginde kullandıgın. Haşlanmış mısır, salatalık ve kavun ye. En önemlisi bol su iç. Kayisi kompostosu, kayısı suyu, kayisili bitki çayları da iyi gelir. Olmazsa doktora git bitkisel birsey versin, dikislerini zorlama. Ama devamlı yediklerine cok cok dikkat et

Sağlık Ocagi canım zaten doğumdan bor hafta sonra topuk kanı için çağırıyor ve ilk asisi da bebeğin tam bir aylıkken oluyor sağlık ocağında bizi tam bir ay sonra şahlık Ocagi asi için cagirdi
Canım ilk hafta gittik zaten sağlıkocağına topuk kanı aşı takvimi onları ayarladık ben onun haricinde arada bi kontrol var mı diye sorayım dedim

Canim bizim 1 aylık iken kalça ultrasonumuz ve hepatit aşımız var inş. Ayrıca gitmeye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…