2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
mrb arkdslr yne ben yine bi soru :110:... sezaryen sonrasi ayak bilekleri sisen arkds var mi bnm dogum oncesi sisligim yoktu fakat sezaryenden sonra ayak bileklerm sisti ozellikle sol bacagm sisti basina geken var mi

Aynısını yaşadım. Bir hafta önce sezeyanla doğum yaptım. Düne kadar iki bacağımda davul gibiydi. Acıyodu artık şişlikten. Ama simdi geçti. Sıcak cok iyi gelmiyo. Dün duştan cıkarken ayaklarıma soğuk su tuttum bir dakika kadar çok iui geldi denyebilirsin

D DAMK06 , G GUL_84 Kusarak fazlasını çıkarıyordur endişe etmeyin , dr bize başının altina bi havlu koy,ddümdüz yatmasin demişti...

Kızlar Benim sancılarım gece de olmaya başladı, dün gece uyurken inlemişim eşim uyandirdi iyi misin diye , bi kaç kerede sancımdan kendim uyandim :rolleyes:

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. bebeğim 2-3 gündür fazla kusmaya başladı. Daha önce çok nadir kusardı fakat birkaç gündür fazlalaştı. Normal mi acaba? Biraz önce ağzından burnundan fışkırarak kustu. Biraz fazla emzirdim ondan olabilir mi . Tecrübeli anneler fikrini paylaşırsa sevinirim.
canim benin kizimda cok kusardi her ictiginde kusardi fiskirirdi normal zamanla bunyesi alisacak cok iciyor fazlaligi cikartiyor onemli olan icmesi emzirdikten sonra gazini alinca yatagina koy iyice sindirsin bebis

Çok istiyorum ya 4 aralıktan önce sanci şu açılma yaşayıp sezeryan olmadan normal dogurabilmk...:KK14::KK53::KK3::KK68::rolleyes:

canim benin kizimda cok kusardi her ictiginde kusardi fiskirirdi normal zamanla bunyesi alisacak cok iciyor fazlaligi cikartiyor onemli olan icmesi emzirdikten sonra gazini alinca yatagina koy iyice sindirsin bebis
teşekkür ederim canım. Başka bişey olmasında... öyle fışkırarak kusunca endişe ettim biraz..

Ben de daha doğurmadım benimde beklenen tarihim 24 Kasım ama geçen haftaya göre rahim ağzı baya kısalmış bir haftadır sürekli çömelerek iş yaptım işe yaramış çökme egzersizlerini günde 200-300 tane yap dedi bir de çatlaklar konuşulmuş çatlakların kırmızılığı gitmeden aloe vera özü çok iyi geliyormuş (yaprağı kırıldıktan sonra içinden çıkıyor) arkadaşım tavsiye etmişti
Gümüş rengine döndükten sonra maalesef yapacak birşey yok

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. bebeğim 2-3 gündür fazla kusmaya başladı. Daha önce çok nadir kusardı fakat birkaç gündür fazlalaştı. Normal mi acaba? Biraz önce ağzından burnundan fışkırarak kustu. Biraz fazla emzirdim ondan olabilir mi . Tecrübeli anneler fikrini paylaşırsa sevinirim.

Aynı dert bizde de var malesef doktor kontrolümuz haftaya öyle kustukca endişe ediyorum :KK43:

Canlar hiç merak etmeyin. Ben de endişeleniyordum geçen hafta tam doktordayken kustu, doktorda dedi bak çok emmiş fazlasını atıyor diye. Günde 20 kere kıyafet değiştiriyoruz ;))) ben artık emzirdikten sonra hiç kıpırdamıyorum bi 20 dakika yarım saat kadar, gazını da çıkarmıyorum o esnada. Çünkü bazen gaz çıkartcam diye kusmanın devamı da geliyor bütün süt boşa gidiyor :))) bu kıpırdamama mevzusuyla baya yarı yarıya azaldı kusma ( derken kusuverdi :)))) )

Kızlar yine bir sorum var bizim göbek bağımiz düşeli bir bucuk gün oldu. Henüz banyo yaptırmadik. Hastanede zaten yikamislardi. Aslında düserken tam kurumamisti. Yeşil bi sıvı vardı hala bidik hep tepikledigi için bi de bez falan degince erken düştü sanki. Şu an kapandı içi görünmüyor ama yikayabilir miyim acaba.. doktora soramadim. Sizinkiler tam kuruyunca mi dusmustu

Canım ağızdan burundan fışkırtarak kusmak genelde reflüden oluyor ilk oğlumda bunu çok yaşadım çok fazla kusmak arada birde burundan kusması için reflü demişti çocuk doktoru

Kızlar yine bir sorum var bizim göbek bağımiz düşeli bir bucuk gün oldu. Henüz banyo yaptırmadik. Hastanede zaten yikamislardi. Aslında düserken tam kurumamisti. Yeşil bi sıvı vardı hala bidik hep tepikledigi için bi de bez falan degince erken düştü sanki. Şu an kapandı içi görünmüyor ama yikayabilir miyim acaba.. doktora soramadim. Sizinkiler tam kuruyunca mi dusmustu
Yıkayabilirsin bebeğini
Tam kurumadan göbek düşmez düşen yerin sıvı olması normal zamanla kuruyor orası hatta biraz akıntı olabilir bir hafta kadar ben çiş değmesin diye düştükten sonra steril gazlı bez koymuştum

Kızlar bebeğimin gözleri çok çapaklanıyor sarı sarı dipleri doluyo. Bikaç gündür vardı bugün iyice çoğaldı. Bebişinde bunu yaşayan varmı napmam lazım? Yavrum silip temizlemeden açamıyo gözünü

Kızlar bebeğimin gözleri çok çapaklanıyor sarı sarı dipleri doluyo. Bikaç gündür vardı bugün iyice çoğaldı. Bebişinde bunu yaşayan varmı napmam lazım? Yavrum silip temizlemeden açamıyo gözünü
Bizim de gözümüz çapaklanıyordu doktora sorduğumda gözyaşı kanalları tıkalı olduğu için çapaklanır demişti burnunun kenarına masaj yap dedi ve capagi silerken de gözün burna yakın olan kısmından dış kısma doğru sil sildiğin Bezi at demişti ben alt temizleme pamuğu ile siliyorum

Benim bebeğimde sol gözü öyle. ilk doğduğunda hiç açamıyordu neredeyse şimdi biraz daha iyi. Arkadaşım birkaç damla anne sütü sür dedi. İşe yarar mı bilmem :)

Back