2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
En zorladığım hafta bu hafta, 11. hafta bitsin diye dua ediyorum. Mide bulantılarım olurdu ama şimdi kusmalar başladı, baş dönmesi başladı. Dün baş dönmesinin etkisiyle kafa üstü bayıldım, 5 dk. geçici hafıza kaybı yaşayıp 8 saat müşade altında kaldım, allahtan bebeğimiz gayet sağlıklı. Ultrasonda artık kafası yüzü gayet belirgin görünüyor. Bu dönemde özellikle dikkat etmek gerekli sanırım, artık geceleri wcye giderken eşimi kaldırıyorum, kapıya kadar götürüp bekliyor. İnşallah hepimiz 3. ayı atlatıp artık rahat rahat geçiririz hamileliğimizi.

canım çok geçmiş olsun..baş dönmesi fena...umarım rahatsızlıkların çabuk geçer
 
Ve korktuğum oldu kombin risk 1:50 çıktı cut of değerinin üzerinde çıktı hüsrannn
 
Henüz almadım. çalışmadığım için evde genelde eşofman giyiyorum rahat rahat. hafta sonu eşimle alışverişe çıkıcaz belki alırım hamile altı üstü 2 şer. :anneadayı:

ayy beğendiyine çok sevindim :))
bende de muhtamelen kızdır.. bu cuma gidiyorum çok heyecanlıyım..

Bak o kadar heyecan yaptın çok şükür herşey yolundaymış :)
Doğum hakkında konuştunuz mu fiyatlarını falan? hastaneyle ?
 
canım günaydın,

merak etme içini ferah tut. o değer free beta hcg değeri. hatta bir inanışa göre bu değer 50 altında ise bebeğin cinsiyeti erkek üzeri ise cinsiyet kız derler. ama doğru bir inanış olduğunu düşünmüyorum. internete yaz free beta hcg cinsiyet yaz ne değerler göreceksin :) değerlendirme yaparken doktorlar buna bakarak değil kombine risk, ikili test değeri, yaş riski, trisomy gibi krediterleri ve ense kalınlığına bakıp değerlendiriyorlar. cut off değeri altında ise sorun olacağını sanmıyorum. Korkma yani. Allah gönlümüze göre versin evlatlarımızla sınamasın..
Bu kombin risk 1:50"
Çıktı bu neya off
 
2 gün sonra 101 oldu sonraki ölçümü de 5 gün sonra yaptırmıştım 840 çıktı. Sonra da bakmadım. Hiç bir sorun da yok çok şükür
Maşallah.bende görürsem o betaları Uzandğımda batma fln yok ama kalknca batma ağrı fln oluyo nedendr acaba
 
ayy beğendiyine çok sevindim :))
bende de muhtamelen kızdır.. bu cuma gidiyorum çok heyecanlıyım..

Bak o kadar heyecan yaptın çok şükür herşey yolundaymış :)
Doğum hakkında konuştunuz mu fiyatlarını falan? hastaneyle ?
Konuşmadık sen seneye değişecek dediydin ya o yüzden ocakta konuşurum dedim. sen cuma neden gidiyorsun test sonucu için mi. senin kontroller ayda 1 değil mi kıskanırımmmmmmm :))
 
Ve korktuğum oldu kombin risk 1:50 çıktı cut of değerinin üzerinde çıktı hüsrannn
Canim hemen üzülme bu taşrama testi tani testi deil ki kesin bişey Yok yanı istersen icinin rahat etmesini istersen yurtdışında yapılan testler var onları bi araştır istersen kombine testte beta hcg ,pap değeri ve ense kalınlığının ortalaması alınıyor yas riski farklı çünkü senin ense kalınlığın ve mom değerlerin nasıldı
 
Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 canım ne denir bilemiyorum,hakkınıza hayırlısı olsun inşallah ama bu testlerde çok yanlış çıktığını duydum. Hatta bende o yüzden yaptırmak istemedim,yaptırmayacağım. Umarım seninki de sadece bir yanılmadır.Lütfen kendini yıpratıp,hamileliğini zehir etme.
 
Kızlar merhaba. Ben 13+4 'deyim. 12. haftada ikili test yapıldı. Benim de down sendromu için kombine riskim düşük ama ikili riskim cut off değerinin dışında, yani risk grubuymuş :KK43: beta hcg olması gerekenden bir tık yüksekmiş. Yurt dışına bir test gönderiliyormuş. 2.500 TL falanmış. O test yaklaşık 10 gün sürede kesin sonuç veriyormuş. Var / yok diye... Cinsiyeti de sonucu aldığım gün öğrendim. Erkek bebişimiz. Ancak içime hüzün çöktü. Çok okudum, böyle sonuç alıp sağlıklı doğum yapan çok çok sayıda. Yurt dışına testi göndermeden önce 4'lü testi beklemeye karar verdim. O yaklaşık 11 gün sonra yapılabilecek. Sizin ikili test sonuçlarınız nasıl? Allah her birimize sağlıklı bebişler versin inşallah.
Fre beta değeriniz mi yüksek yoksa beta mom değeriniz mi benim beta değerim yüksek sma riskim dusuk geldi ,bu testlere cok takılmayın derim tabi insan yine de endişe duyabiliyor imkanınız varsa direk yurtdışına gönderin
 
Ve korktuğum oldu kombin risk 1:50 çıktı cut of değerinin üzerinde çıktı hüsrannn
Canm eger ense kalınlığına falan dr iyi dediyse Allah in izniyke yoktur biswy insallah bu testler cok yaniltip cogu insanin hamileligini zehir ediyor kaygilisiniz haklısınız ama ben kötü bisey olduğunu düşünmüyorum..
 
X