benim geçen hafta cumartesi kahverengi akıntılarım başladı sonra pembeye sonra ara ara kırmızı lekelere dönüştü , kasıklarım belim kopuyodu ağrıdan , hemen doktora gittim karın usg ile keseyi gördü sağ yumurtalığımda kist varmış o ağrı yapıyo olabilir dedi , pazar günü lekeler kırmızıya dönünce pazartesi tekrar çağırdı doktor vaginal usg baktı kese güzel , güzelde yere tutunmuş ama bebeği göremem şu an dedi progestanı iki doza çıkardı birde iğnesini oldum cumartesi günğne kadar kahverengi pembe kırmızı lekeler hep oldu ağrılarda , cumartesi sabah kırmızı ve pembeler kesildi kahverengiye döndü ve bayağı hafifledi , bu arada bulantılarım onbin katına çıktı nefes alamıcak gibi 24 saat uykumda bile öğürüyorum, bugün doktora gittim tekrar karın usg ile bebeğimin kalp atışını duydum gelişimi boyutu haftasına uygun bir bebek dedi çok çok çok şükür Rabbime , sol yumurtalığımda çaglamamış yumurtalar varmış hala , onlar kanama yapıyor olabilir dedi ayrıca dokuz ay sonunda bebeği evinize götürmeden hiç bişeyin garantisi yok o yüzden biraz özen gösterin kendinize dedi , şu an progestana devam bulantılar yüzünden kapsül olarak yuttuğum ilacı vaginal fitil olarakta kullanabilirmişim , ama yapamam onu ben dedim , bulanırsam bulanayım bulantım için premesis hap verdi, bitkisel hem bulantı hem b12 hem folik asit içeriyormuş içtim bi tane veee şu an inanamıyorum ama iyiyim bi tost yedim hiç böğrünmeden hamdolsun , kızıma gebeliğimde dokuz ay kustum ben hayattan soğumuştum ama hiç kanama vs olmamıştı o yüzden bu seferkinde lekelenmeler vs olunca bulantı hiç takılmadığım bir konuydu açıkcası ama oda azaldı ilaç sayesinde bende haberler bunlar Rabbim ne eylerse güzel eyler hepinize kolay sağlıklı sıhhatli huzur dolu bşr gebelik dönemi dilerim sevgilerimle