- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.721
Oldu benim tarlusal bittikten 6 gün sonra adet olmuştumKIZLAR NOLUR YARDIMM MM.
Canm merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum 12 eylülde opu oldu 1 ay dinlenip transfer olucak tı bu ay adetim gecikti ve suan tarlusal na basladım bitmek uzere boyle gecıkme yasıyan varmı acaba
Sabırla beklıycez ozman canımOldu benim tarlusal bittikten 6 gün sonra adet olmuştum
hadi insallah canim hayirlisyla son tedavin olsun saglikla tutunsun 9 ay birakmasin annesini. senden cok umutluyum benmerhaba arkadaşlar nasipse pazartesi günü transferim olacak dualarınızı bekliyorum inş. bu son tedavim olur
hadi insallah canim hayirlisyla son tedavin olsun saglikla tutunsun 9 ay birakmasin annesini. senden cok umutluyum ben
stressiz bol yatisli ,bol bol su icmeli (3 litre hergun) saglikli beslenmeli gecir test gunune kadar. sonra pozitifi alacaksin ve ayni sekilde devam edersin.
insallah allah uardimcin olsun saglikla tutunsunayy inş. canım benim ya bende bu sefer daha bi umutluyum inş. düşündüğüm gibi olur. bir hafta işe gitmicem su bol bol içiyodum zaten yine aynısı olacak . seninde az kalmış belli mi doğum yapacağın tarih yoksa normal doğum için mi bekliyorsun canım
rabbim emeklerinin karşılığını göstersin inşallah 19 kasım buluşma gününüz olsun kuzunla 9 ay boyunca sağlıkla taşı inşallahmerhaba arkadaşlar nasipse pazartesi günü transferim olacak dualarınızı bekliyorum inş. bu son tedavim olur
insallah allah uardimcin olsun saglikla tutunsun
umutluyum ben coook senden : )
az kaldi canim normal dogum olacak gununu bekliyoruz keyfi ne zman isterse)))
rabbim emeklerinin karşılığını göstersin inşallah 19 kasım buluşma gününüz olsun kuzunla 9 ay boyunca sağlıkla taşı inşallah
Dualarimiz seninle canimmerhaba arkadaşlar nasipse pazartesi günü transferim olacak dualarınızı bekliyorum inş. bu son tedavim olur
Canim az kalmis allah bir avazda kurtarsininsallah allah uardimcin olsun saglikla tutunsun
merhaba arkadaşlar nasipse pazartesi günü transferim olacak dualarınızı bekliyorum inş. bu son tedavim olur
insallah allah uardimcin olsun saglikla tutunsun
İnşallah sonucu da güzel olur. Hiç stres yapma, full motive bebeğinle buluşursun Pazartesi günümerhaba arkadaşlar nasipse pazartesi günü transferim olacak dualarınızı bekliyorum inş. bu son tedavim olur
Allah razı olsun canım benim güzel haberler vermek dileğiyleDualarimiz seninle canim
DUalarimiz seninle G gulumse-hayata
Bol bol dinlen , stressiz rahat geçir teste kadar
Ben 4. Günden itibaren hergun cikip baya yürüyüş yapmıştım rahatlatiyordu
Öncekilerde evdeydim stres yapmıştım
inş. canım güzel haberler alıp vermek nasip olur saolİnşallah sonucu da güzel olur. Hiç stres yapma, full motive bebeğinle buluşursun Pazartesi günü
amin kizlar insallah sagolun : )))tugken cim sana da kolay güzel bir doğum diliyorum
Bizimle paylaşırsın gelismeleri
Dualarimiz seninle
canim sen nerelerdesin onceden de etiketledim gormedin galiba. dun anneveoglusu iyi diyince rahatladim. arada yaz iyi oldugunu bilelim : )İnşallah sonucu da güzel olur. Hiç stres yapma, full motive bebeğinle buluşursun Pazartesi günü