2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

merhaba arkadaşlar nasipse pazartesi günü transferim olacak dualarınızı bekliyorum inş. bu son tedavim olur
hadi insallah canim hayirlisyla son tedavin olsun saglikla tutunsun 9 ay birakmasin annesini. senden cok umutluyum ben
stressiz bol yatisli ,bol bol su icmeli (3 litre hergun) saglikli beslenmeli gecir test gunune kadar. sonra pozitifi alacaksin ve ayni sekilde devam edersin.

ayy inş. canım benim ya bende bu sefer daha bi umutluyum inş. düşündüğüm gibi olur. bir hafta işe gitmicem su bol bol içiyodum zaten yine aynısı olacak . seninde az kalmış belli mi doğum yapacağın tarih yoksa normal doğum için mi bekliyorsun canım

insallah allah uardimcin olsun saglikla tutunsun
umutluyum ben coook senden : )
az kaldi canim normal dogum olacak gununu bekliyoruz keyfi ne zman isterse)))

merhaba arkadaşlar nasipse pazartesi günü transferim olacak dualarınızı bekliyorum inş. bu son tedavim olur
rabbim emeklerinin karşılığını göstersin inşallah 19 kasım buluşma gününüz olsun kuzunla 9 ay boyunca sağlıkla taşı inşallah

DUalarimiz seninle G gulumse-hayata
Bol bol dinlen , stressiz rahat geçir teste kadar
Ben 4. Günden itibaren hergun cikip baya yürüyüş yapmıştım rahatlatiyordu
Öncekilerde evdeydim stres yapmıştım

DUalarimiz seninle G gulumse-hayata
Bol bol dinlen , stressiz rahat geçir teste kadar
Ben 4. Günden itibaren hergun cikip baya yürüyüş yapmıştım rahatlatiyordu
Öncekilerde evdeydim stres yapmıştım

saol canım hayırlısı inş.
aynen yürüyüş yapmayı düşünüyorum kendimi yormadan günlük hayatıma devam edicem bakalım kısmet

Çok uzun zamandır girmiyordum siteye amaninnn bebişler kocaman olmuş darısı bekleyen herkese inşallah ben bıraktım tedaviyi şimdilik çok fazla düşünecek zamanım olmuyor maalesef kızım liseye başlayınca nöbetlerden kalan zamanımı ona harcıyorum ergenlik zor olaymış hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…