- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.761
Gozunaydin canim aminCanım Allah razı olsun güzel dileklerin duaların için çok teşekkür ederim bebeğimi aldım geldim hayırlısı Allahtan .sana da hayırlı doğumlar diliyorum bu mübarek günde
Ben enox kullaniyordum gobegimden silmeden yapiyordum. Dogrumu bilmiyorum ama oyle yaptim hep. Hadi hayirli olsun. minisin sana guzelce tutunsun annesiKızlar birşey sormak istiyorum kan sulandırıcı kullanırken kuru cildinize mi yapıyordunuz yoksa alkol yada kolanya ile silip mi yapıosunuz?
Ben clexane kullanmıştım daha önce şimdi piyasada yok DİE oksapar iğne verdiler çok fena sızladı acaba alkolle silip yaptım DİE mi öyle oldu DİE düşündüm internetten izledim onlar silmeden yapmışlar iğneyi yanlış yapıp etkisini gidermiyim ilacın
Kızlar birşey sormak istiyorum kan sulandırıcı kullanırken kuru cildinize mi yapıyordunuz yoksa alkol yada kolanya ile silip mi yapıosunuz?
Ben clexane kullanmıştım daha önce şimdi piyasada yok DİE oksapar iğne verdiler çok fena sızladı acaba alkolle silip yaptım DİE mi öyle oldu DİE düşündüm internetten izledim onlar silmeden yapmışlar iğneyi yanlış yapıp etkisini gidermiyim ilacın
Ben enox kullaniyordum gobegimden silmeden yapiyordum. Dogrumu bilmiyorum ama oyle yaptim hep. Hadi hayirli olsun. minisin sana guzelce tutunsun annesi
Evet kuru cilde
Bi eczaci alkol etkisini azaltir demisti önceden bende siliyordum artik silmiyorum
@gulumse-hayata rabbim tamamına erdirsin...Bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah
Iyiyim canim c.tesi kontrolumuz var haftada 1 gidiyoruz 38+4 um. 40 a kdr yolu var diyor. Sikinti olmazsa. Buarada iki gundur soguk alginligim var neler iciyorum neler cok sanssizim olmadim derken son haftalar boyle olmasi moralimi altust etti. Vardir bir hayirG gulumse-hayata nasılsın canım
S Sabrsukurdua nasılsın canım nasıl geciyor gebelik
tugken sen nasılsın canım Dr gittin mi
Tez zamanda duzelirsin inşallah havalarda normal değil ki herkes hasta canım geçmiş olsunIyiyim canim c.tesi kontrolumuz var haftada 1 gidiyoruz 38+4 um. 40 a kdr yolu var diyor. Sikinti olmazsa. Buarada iki gundur soguk alginligim var neler iciyorum neler cok sanssizim olmadim derken son haftalar boyle olmasi moralimi altust etti. Vardir bir hayir
Amin sagol canimTez zamanda duzelirsin inşallah havalarda normal değil ki herkes hasta canım geçmiş olsun
Iyiyiz canim yatıp yuvarlanıyoruz şuara ctesi kontrolumuz var bklm kucuk hanim nasil gun sayıyoruz artık bekliyoruz heycanla 33 haftalik olduk sen nasilsin nasil geciyoG gulumse-hayata nasılsın canım
Bizim kontrol pazartesi idi 15 günde bire düştü kontroller iyiyz şükür gelişimi önde gidiyor böyle devam ederse Aralık'ta doğar dedi canımIyiyiz canim yatıp yuvarlanıyoruz şuara ctesi kontrolumuz var bklm kucuk hanim nasil gun sayıyoruz artık bekliyoruz heycanla 33 haftalik olduk sen nasilsin nasil geciyo
G gulumse-hayata canim transferin hayırlı olsun sımsıkı tutunsun annesine saglıklı bir gebelik gecirmen duasıyla rabbim kucanıda almayı nasip etsin insallah..
G gulumse-hayata nasılsın canım
Ic canim bende transferden sonra ictim hep.ikinmaman gerek . Ictikten sonrada suyunuda bol ic rahatlatsin seni. Duphalac anlik cozumİyiyim canım çok şükür kasık ağrım var biraz ama en çok kabızlık rahatsız ediyor beni doktor duphalac şurup verdi içsem mi bilemedim
Ic canim bende transferden sonra ictim hep.ikinmaman gerek . Ictikten sonrada suyunuda bol ic rahatlatsin seni. Duphalac anlik cozum
Benim hep kabizligim vardi oldum olasi hamilleigin 7. Haftasinda probiyotige basladim ginde 1 tane okadar rahatim ki anlatamam. Hic sikayetim olmadi.
İç canım ayrıca kuru kayısı ye canım üzerine ılık su iç iyi gelirİyiyim canım çok şükür kasık ağrım var biraz ama en çok kabızlık rahatsız ediyor beni doktor duphalac şurup verdi içsem mi bilemedim
7.haftada doktorum surup yada hapin anlik cozumler oldugunu uzun vadeli etki istiyorsan probiyotik kullan dedi. Bakterileri artiriyor ve normallesiyor.Canım benmde hep kabızlık problemim olur su bol bol içiyorum şurubu da içicem artık. Probiyotik olarak ne kullandın peki cnm