2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Geçen ay 29 da olmuştum canım ağılarım başladı hafta içi bi iki gün lekelenmem oldu ama kesildi sonra . Histereskopi sonrası normal mi sence bu durum ? Birde sende adet geçikmesi olmuşmuydu

canım benim histereskopiu sonrasında gecikme oldu diye hatırlıyorum emin olamadım şimdi

canım benim histereskopiu sonrasında gecikme oldu diye hatırlıyorum emin olamadım şimdi

regli oldum canm 2. günüm bgn gittim doktora kan verdim sonuçlar iyiymiş yarın estrofeme başlıcam 13 kasımda da ilk randevuyu verdiler baya geç verdi gibi memorialda daha erken gitmiştim pek anlamadım ama vardır bi bildikleri

regli oldum canm 2. günüm bgn gittim doktora kan verdim sonuçlar iyiymiş yarın estrofeme başlıcam 13 kasımda da ilk randevuyu verdiler baya geç verdi gibi memorialda daha erken gitmiştim pek anlamadım ama vardır bi bildikleri
yoo normal gidiyorsun canım benide 14-16 günler arası ilk kontrole çağırdılar haftasonu gelme durumuna göre
hadi bakılım hayırlı olsun

iyi canım estrofem kullanmaya devam:)
13 kasımda A anneveoglusu nun dediği gibi salı günü ilk kontrol
sen nasılsın görmeye gittin mi tekrardan bebişini
canım ne olsun ağırlaştım epeyi dr izinli 10 ekimde dr gitmiştik
19 ekimde görevde olacak o zaman gideceğim bir ayı geçmiş olacak
32. hafta raporunu alacağım gidince evde olmak istiyorum artık işe gelmek zorluyor

seninde 17-19 kasımda allah izin verirse transfer olur

canım ne olsun ağırlaştım epeyi dr izinli 10 ekimde dr gitmiştik
19 ekimde görevde olacak o zaman gideceğim bir ayı geçmiş olacak
32. hafta raporunu alacağım gidince evde olmak istiyorum artık işe gelmek zorluyor

seninde 17-19 kasımda allah izin verirse transfer olur

Az kaldı seninde hiç yaşamadım bilmiyorum ama zordur muhakkak ağırlaşınca Allah yardımcın olsun . İçine sinen bi doktor bulmuşsundur inş şansına il değişikliği de yaptınız .
13 gidicem hemşire 5-6 gün sonrası transfer olur demişti dediğin tarihlerde olur büyük olasılık

KIZLAR NOLUR YARDIMM MM.
Canm merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum 12 eylülde opu oldu 1 ay dinlenip transfer olucak tı bu ay adetim gecikti ve suan tarlusal na basladım bitmek uzere boyle gecıkme yasıyan varmı acaba

X