2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canim sen nerelerdesin onceden de etiketledim gormedin galiba. dun anneveoglusu iyi diyince rahatladim. arada yaz iyi oldugunu bilelim : )
Sağol canım, iyiyim şükür. Ev taşıyacağım bu aralar koştur koştur ev bakıyorum. Havalar iyice soğumadan, hazır kanamalarım da durmuşken o işlerle uğraşıyorum. Senin de az kalmış maşallah. Sağlıkla kolaylıkla doğurursun inşallah.

Çok uzun zamandır girmiyordum siteye amaninnn bebişler kocaman olmuş darısı bekleyen herkese inşallah ben bıraktım tedaviyi şimdilik çok fazla düşünecek zamanım olmuyor maalesef kızım liseye başlayınca nöbetlerden kalan zamanımı ona harcıyorum ergenlik zor olaymış hepinizi öpüyorum
Rabbim sanada mucizeni sağlıkla nasip etsin inşallah
Kızına rabbim zihin açıklığı versin ergenlik zor benimki daha başında ama zor bende seni öpüyorum canım

Sağol canım, iyiyim şükür. Ev taşıyacağım bu aralar koştur koştur ev bakıyorum. Havalar iyice soğumadan, hazır kanamalarım da durmuşken o işlerle uğraşıyorum. Senin de az kalmış maşallah. Sağlıkla kolaylıkla doğurursun inşallah.
Amin canim sagolasin. Insallah sikintisiz devam eder hamillleigin geri kalani. Kendini fazla yorma
Saglikla kucagina al.

İnş canım benim
:dua::KK15:
Bugun butun dualar seninle allah yardimcin olsun. Insallahtransferin sorunsuz gecsin. simsiki tutunsun melegin. 9 ay saglikli sihhatli hamilleik yasayip kucagina alip saglikla evine donersin canim
Rabbim annelik duygusunu yasatsin isteyen butun kadinlara

İyiyim canm saol sen nasılsın ? Bende şimdilik saati bilmiyorum canım Pazartesi öğleden sonra denildi ya yarın yada Pazartesi sabahtan arayıp saati söyleyeceklermiş
Rabbim bu günde muradını hayırlısı ile nasip etsin Kandil gününe denk geldi hepimiz senin için duacı olacağız rabbim yüzünü güldürsün bir tanem

Bugun butun dualar seninle allah yardimcin olsun. Insallahtransferin sorunsuz gecsin. simsiki tutunsun melegin. 9 ay saglikli sihhatli hamilleik yasayip kucagina alip saglikla evine donersin canim
Rabbim annelik duygusunu yasatsin isteyen butun kadinlara

Canım Allah razı olsun güzel dileklerin duaların için çok teşekkür ederim bebeğimi aldım geldim hayırlısı Allahtan .sana da hayırlı doğumlar diliyorum bu mübarek günde :KK200:

Rabbim bu günde muradını hayırlısı ile nasip etsin Kandil gününe denk geldi hepimiz senin için duacı olacağız rabbim yüzünü güldürsün bir tanem

Amin canım. Benim Mübarek güne denk geldi hayırlısı olur inş. Bebeğimi aldım geldim Allah razı olsun hepinizden :KK200:

Kızlar birşey sormak istiyorum kan sulandırıcı kullanırken kuru cildinize mi yapıyordunuz yoksa alkol yada kolanya ile silip mi yapıosunuz?
Ben clexane kullanmıştım daha önce şimdi piyasada yok DİE oksapar iğne verdiler çok fena sızladı acaba alkolle silip yaptım DİE mi öyle oldu DİE düşündüm internetten izledim onlar silmeden yapmışlar iğneyi yanlış yapıp etkisini gidermiyim ilacın

X