- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 45
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.741
Sağol canım, iyiyim şükür. Ev taşıyacağım bu aralar koştur koştur ev bakıyorum. Havalar iyice soğumadan, hazır kanamalarım da durmuşken o işlerle uğraşıyorum. Senin de az kalmış maşallah. Sağlıkla kolaylıkla doğurursun inşallah.canim sen nerelerdesin onceden de etiketledim gormedin galiba. dun anneveoglusu iyi diyince rahatladim. arada yaz iyi oldugunu bilelim : )
Rabbim sanada mucizeni sağlıkla nasip etsin inşallahÇok uzun zamandır girmiyordum siteye amaninnn bebişler kocaman olmuş darısı bekleyen herkese inşallah ben bıraktım tedaviyi şimdilik çok fazla düşünecek zamanım olmuyor maalesef kızım liseye başlayınca nöbetlerden kalan zamanımı ona harcıyorum ergenlik zor olaymış hepinizi öpüyorum
Amin canim sagolasin. Insallah sikintisiz devam eder hamillleigin geri kalani. Kendini fazla yormaSağol canım, iyiyim şükür. Ev taşıyacağım bu aralar koştur koştur ev bakıyorum. Havalar iyice soğumadan, hazır kanamalarım da durmuşken o işlerle uğraşıyorum. Senin de az kalmış maşallah. Sağlıkla kolaylıkla doğurursun inşallah.
G gulumse-hayata canım nasılsın pazartesi kaçta transfer olacak
İyiyim canm saol sen nasılsın ? Bende şimdilik saati bilmiyorum canım Pazartesi öğleden sonra denildi ya yarın yada Pazartesi sabahtan arayıp saati söyleyeceklermiş[/QUOTE
Canim yarinki transferin hayirli olsun simdiden. Bize yaz. umarim hersey gonlunce olsun
Bu defa insallah bu kervanda olacaksin cani gonulden diliyorumTeşekkür ederim canım Allah razı olsun . haberdar ederim saat 2 de orda olmam gerekiyormuş hayırlısı
Bu defa insallah bu kervanda olacaksin cani gonulden diliyorum
Bugun butun dualar seninle allah yardimcin olsun. Insallahtransferin sorunsuz gecsin. simsiki tutunsun melegin. 9 ay saglikli sihhatli hamilleik yasayip kucagina alip saglikla evine donersin canimİnş canım benim
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun . haberdar ederim saat 2 de orda olmam gerekiyormuş hayırlısı[/
Maşallah bak sonuna geldi, inşallah bebeğini alıp döneceksin sağ Salim evine. Dua ediyorum canım, tutunucağına da inanıyorum
Rabbim bu günde muradını hayırlısı ile nasip etsin Kandil gününe denk geldi hepimiz senin için duacı olacağız rabbim yüzünü güldürsün bir tanemİyiyim canm saol sen nasılsın ? Bende şimdilik saati bilmiyorum canım Pazartesi öğleden sonra denildi ya yarın yada Pazartesi sabahtan arayıp saati söyleyeceklermiş
Bugun butun dualar seninle allah yardimcin olsun. Insallahtransferin sorunsuz gecsin. simsiki tutunsun melegin. 9 ay saglikli sihhatli hamilleik yasayip kucagina alip saglikla evine donersin canim
Rabbim annelik duygusunu yasatsin isteyen butun kadinlara
Rabbim bu günde muradını hayırlısı ile nasip etsin Kandil gününe denk geldi hepimiz senin için duacı olacağız rabbim yüzünü güldürsün bir tanem
gulumse-hayata canim ciktinmi transferden? Nasil gecti? Iyimisin?