2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Pazartesi opu. Olcak canım yarın son iğnelerimi yapıcam hayırlısı inş sen nasılsın?
Hadi bakalım rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin

Bende iyiyim şükür evdeyim biraz uzun kollu kıyafetleri çıkarmak gerek akşam ve sabah serin

Kizlar aylik mama masrafimiz 1950 lira tutuyor. gunde 1 kutu mama bitiriyoruz. 3 gun once 48 e aldigim mama 63 lira olmus. Vay halimize. Bebislerimin cani sagolsunda. Bu nasil bi is anlamiyorum Asgari ucret 1600 lira. Allah yardimcisi olsun herkezin

Kizlar
Kizlar aylik mama masrafimiz 1950 lira tutuyor. gunde 1 kutu mama bitiriyoruz. 3 gun once 48 e aldigim mama 63 lira olmus. Vay halimize. Bebislerimin cani sagolsunda. Bu nasil bi is anlamiyorum Asgari ucret 1600 lira. Allah yardimcisi olsun herkezin

Nasi ya şakamı
Bebk bezi vs bisuru seyi var daha di mi

Kizlar cleksan i kendinizmi yapiyodunuz
Ben gobekten yapiyorjm ama hem kaniyo hem cok aciyo
Kullannalar siz nasil yaptiniz

canim allah yardimcisi olsun herkesin .gercekten super otesi zamlandi hersey. zam yok denetliyoruz deselerde yalan dolan. allahtan onceden alisverisi bitirmis biri olarak soyluyirum en basiti casual marka aldigim kanguru 99 tl almistim indirimli takalayip suan 267 tl olmus .2 ayda. artik bebek bezi mamasi arabasi ilaci vs.hic dusunemiyorum.

Canım yaa tahmin ediyorum çünkü normal bir market alışverişi bile el yakıyor mamalar ve bezler bebek ihtiyaclari daha da pahallanmis

Kizlar

Nasi ya şakamı
Bebk bezi vs bisuru seyi var daha di mi
Saka degil gaz problemi olan bir cok bebege doktorlar aptamil conformil oneriyor. Bu problemi olmayan bebekte hemen hemen yok zaten. Onunda 300 gr 63 lira oldu. Bizim iki bebek bir gunde bir kutu bitiyor. Memede emdikleri halde. Bunun daha bezi, doktoru, ilaci , kiyafeti, arac gerecleri cok zor yani

Iyi yapmissin arkadasim gule gule kullanin saglikli gunlerde insallah. Insanlar ne yapiyor aceba? Asgari ucretle olacak is degil bu. deli emine destek oluyo allahtan (kaynanam) yoksa altindan kalkilacak gibi degil

Hadi bakalım bende temizlik yapmıştım transfer öncesi rabbim yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…