- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.421
Hadi bakalım rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsinPazartesi opu. Olcak canım yarın son iğnelerimi yapıcam hayırlısı inş sen nasılsın?
Kaçıncı gün embriyosu canım kalite çok önemli değil 2. Gün embriyosu ile arkadaşımız anne oldu geçen ay
Hadi bakalım hayırlısı ile nasip olur inşallah
Hadi bakalım rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin
Bende iyiyim şükür evdeyim biraz uzun kollu kıyafetleri çıkarmak gerek akşam ve sabah serin
Pazartesi opu. Olcak canım yarın son iğnelerimi yapıcam hayırlısı inş sen nasılsın?
Hayirli olsun
Bol yumurtan olsun insallah
Pazartesi bize haber verirsin
guns_n_roses80 sen. ne yaptin
Cok tesekkurler canımBir cogumuzda o sekilde arkadasim. Benimde sebepsiz infertilite ama cok sukur aldim bebeklerimi kucagima. Tedavin hayirli olsun rabbim yuzunu guldursun
Yonca___ cim sen de nar yemiştin yanlış hatirlamiyorsam
Baya bi nar aldim
Transfere kadar yiyim diyom
nar suyu ve kabak çekirdeği rahim kalınlaştırıyor diye ben transfer öncesinde bolca tüketmiştim. transferden bir hafta önce rahim kalınlığım için 12.7 demişlerdi.
Kizlar aylik mama masrafimiz 1950 lira tutuyor. gunde 1 kutu mama bitiriyoruz. 3 gun once 48 e aldigim mama 63 lira olmus. Vay halimize. Bebislerimin cani sagolsunda. Bu nasil bi is anlamiyorum Asgari ucret 1600 lira. Allah yardimcisi olsun herkezin
canim allah yardimcisi olsun herkesin .gercekten super otesi zamlandi hersey. zam yok denetliyoruz deselerde yalan dolan. allahtan onceden alisverisi bitirmis biri olarak soyluyirum en basiti casual marka aldigim kanguru 99 tl almistim indirimli takalayip suan 267 tl olmus .2 ayda. artik bebek bezi mamasi arabasi ilaci vs.hic dusunemiyorum.Kizlar aylik mama masrafimiz 1950 lira tutuyor. gunde 1 kutu mama bitiriyoruz. 3 gun once 48 e aldigim mama 63 lira olmus. Vay halimize. Bebislerimin cani sagolsunda. Bu nasil bi is anlamiyorum Asgari ucret 1600 lira. Allah yardimcisi olsun herkezin
Canım yaa tahmin ediyorum çünkü normal bir market alışverişi bile el yakıyor mamalar ve bezler bebek ihtiyaclari daha da pahallanmisKizlar aylik mama masrafimiz 1950 lira tutuyor. gunde 1 kutu mama bitiriyoruz. 3 gun once 48 e aldigim mama 63 lira olmus. Vay halimize. Bebislerimin cani sagolsunda. Bu nasil bi is anlamiyorum Asgari ucret 1600 lira. Allah yardimcisi olsun herkezin
Saka degil gaz problemi olan bir cok bebege doktorlar aptamil conformil oneriyor. Bu problemi olmayan bebekte hemen hemen yok zaten. Onunda 300 gr 63 lira oldu. Bizim iki bebek bir gunde bir kutu bitiyor. Memede emdikleri halde. Bunun daha bezi, doktoru, ilaci , kiyafeti, arac gerecleri cok zor yaniKizlar
Nasi ya şakamı
Bebk bezi vs bisuru seyi var daha di mi
Iyi yapmissin arkadasim gule gule kullanin saglikli gunlerde insallah. Insanlar ne yapiyor aceba? Asgari ucretle olacak is degil bu. deli emine destek oluyo allahtan (kaynanam)canim allah yardimcisi olsun herkesin .gercekten super otesi zamlandi hersey. zam yok denetliyoruz deselerde yalan dolan. allahtan onceden alisverisi bitirmis biri olarak soyluyirum en basiti casual marka aldigim kanguru 99 tl almistim indirimli takalayip suan 267 tl olmus .2 ayda. artik bebek bezi mamasi arabasi ilaci vs.hic dusunemiyorum.
Evet arkadasim allah yardimcisi olsun herkezin. Bu sadece mama kismi. 6. Ayda ek gidaya gecince rahatlariz biraz daha insallah.Canım yaa tahmin ediyorum çünkü normal bir market alışverişi bile el yakıyor mamalar ve bezler bebek ihtiyaclari daha da pahallanmis
G gulumse-hayata opu nasıl geçti canım nasılsin
floransa17 sen nasilsin transfer ne zaman olacak
Hadi bakalım bende temizlik yapmıştım transfer öncesi rabbim yüzünü güldürsünÇarşamba insallah A anneveoglusu
Embriyoda sorun olmassa o güne programlamdi
Bu sefer hiç öyle özel birşey yapmıyorum
Yemeklerimi ve temizliğimi bugün yapıp bitirirsem
Yarın dinlenirim diye düşünüyorum
Hayirlisi olsun canim dualar sizinleÇarşamba insallah A anneveoglusu
Embriyoda sorun olmassa o güne programlamdi
Bu sefer hiç öyle özel birşey yapmıyorum
Yemeklerimi ve temizliğimi bugün yapıp bitirirsem
Yarın dinlenirim diye düşünüyorum