- 5 Ekim 2016
- 919
- 1.158
- 44
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.481
Bilmiyom canım banada doktorum söyledi aslında şimdi aklıma geldi keşke transferden öncede içseydim hiç aklıma gelmediYaaaaaa neden onceden demedinizzzbende alirdim
Ben 7.gün ovulasyon testiyle baktım. Çok belirgin T çizgisi çıktı. 8.gün erken gebelik testi yaptım. Belli belirsizdi T çizgisi. ovulasyon testleri daha doğru sonuç veriyor erken gebelik tespitinde. İkisini de yüklüyorum aşağıya. Bir bak istersen. Eki Görüntüle 2048489
Bilmiyom canım banada doktorum söyledi aslında şimdi aklıma geldi keşke transferden öncede içseydim hiç aklıma gelmedi
Evet cnm zaten icilen su 25 dk da mesaneye iniyormus bence de yeterli olurİlk transferim de az şu icmistim. Ultrason da Hımmm az şu içMissin dediler. Orta karar bi se yapmaz artık 1 litre yeter heralde bi saat öncesinden icsem
Bende ganol f 225 ile merional 75 kullanıyorum birde 3 gündür catlama önleyici iğne omepa Q10 decavit ve ari sütü kullanıyorum. Folik asit vitamin içinde var benim benimde 7-8 yumurta varGanol f 375 bide menapur igne 75 lik. Coraspin ve folbiol zaten var. Dunde tarlusal basladi. 8 yumurtam vardi. Bugun ne der bilmiyorum. Antalya tup bebekteyim ben
Sorma cnm bende kış temizligini yapmistim transferden önce gece 1 e kadar sonra sabahta transfere gitmistim :) mis gibi evde yatarsın gelince ne güzel olur :)Sanki bundan sonra hiç is yapmayacakmisim gibi. TemizliyoRum evi. Yemek yapıyorum. Ütü . Çamaşır. Heyeti iyice deterjan ile siliyorum. Duruluyorum. ... yarın transfer var ya
Sorma cnm bende kış temizligini yapmistim transferden önce gece 1 e kadar sonra sabahta transfere gitmistim :) mis gibi evde yatarsın gelince ne güzel olur :)Sanki bundan sonra hiç is yapmayacakmisim gibi. TemizliyoRum evi. Yemek yapıyorum. Ütü . Çamaşır. Heyeti iyice deterjan ile siliyorum. Duruluyorum. ... yarın transfer var ya
Nerden alicam adi ney? Bi markasi varmi? 21 tane demissin. Bende alirim canim yazarsan sevinirim. Ve polenide nasil icirdinmi yedirdinmi esine ?Bilmiyom canım banada doktorum söyledi aslında şimdi aklıma geldi keşke transferden öncede içseydim hiç aklıma gelmedi
Ayyyy hadi hayirlisi canim sanirim benimde persembe yada cuma olacak tam belli degil. Ari sutunu nerden aldin markasi ney yazarsan sevinirimBende ganol f 225 ile merional 75 kullanıyorum birde 3 gündür catlama önleyici iğne omepa Q10 decavit ve ari sütü kullanıyorum. Folik asit vitamin içinde var benim benimde 7-8 yumurta var
Benim Çarşamba günü opu var
Canım eğriçayır diye bir firma dur sana watsap numarasını ve linklerini atim bahNerden alicam adi ney? Bi markasi varmi? 21 tane demissin. Bende alirim canim yazarsan sevinirim. Ve polenide nasil icirdinmi yedirdinmi esine ?
Eğriçayır firması www.egricayir.com sitesi 21 ampul arı sütü ve arı poleni 40 mg olan bahçeci kliniği hastalarına %20 indirim yapmışlardı ben mustafa beyin hastasıydım orda kendisi söyledi bana 05424025998 değişmedi ise buda firmanın watsap numarası bendekiNerden alicam adi ney? Bi markasi varmi? 21 tane demissin. Bende alirim canim yazarsan sevinirim. Ve polenide nasil icirdinmi yedirdinmi esine ?
Sağlıklı yumurtalar çıkar canım inşallah ama içimden 4 tane emriyo 5 güne gidecek gibi geliyor inşallah daha fazlası gider sağlıklı bebişler olur canım yaBende ganol f 225 ile merional 75 kullanıyorum birde 3 gündür catlama önleyici iğne omepa Q10 decavit ve ari sütü kullanıyorum. Folik asit vitamin içinde var benim benimde 7-8 yumurta var
Benim Çarşamba günü opu var
Tsk ler canim cok sagol. Simdi onlari bahcecide mustafa beyin hastasiyim diyip kandircamCanım eğriçayır diye bir firma dur sana watsap numarasını ve linklerini atim bah
Eğriçayır firması www.egricayir.com sitesi 21 ampul arı sütü ve arı poleni 40 mg olan bahçeci kliniği hastalarına %20 indirim yapmışlardı ben mustafa beyin hastasıydım orda kendisi söyledi bana 05424025998 değişmedi ise buda firmanın watsap numarası bendeki
İyi takdik %20 az değil cepte kalırTsk ler canim cok sagol. Simdi onlari bahcecide mustafa beyin hastasiyim diyip kandircam
Canim ya aramadim simdi yolluyum ediyim diyene kadar alalim dedi esim buluruz dedi. Bende hemen deli boku yemis gibi kosa kosa gittim nobetci eczaneye ordada yokmussss. Depodan getirtiyorlarmissss. Gittim migrostan fer diye bi marka buldum ari sutu bal polen ari sutu karisimi diyor. Onu aldim artikİyi takdik %20 az değil cepte kalır
Hiç Kolay günler gecirmemissin arkadaşım rabbim yüzünü guldursunSagol canim allah razi olsun . insanin Allaha inanci olmasa zorlu sürecleri atlatamaz. Her şer de bir hayır olduguna ve Allah tan hic bir zaman şer gelmeyecegine inandigim icin sükür ki atlatabildim. Her zorlu seyin ardindan güzel seyler gelirmis hepimiz icinde öyle olur ins canim
amin cnm çok sağol rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah göbüşlerimiz bebişlerle dolsunHiç Kolay günler gecirmemissin arkadaşım rabbim yüzünü guldursun
Nerden alicam adi ney? Bi markasi varmi? 21 tane demissin. Bende alirim canim yazarsan sevinirim. Ve polenide nasil icirdinmi yedirdinmi esine ?