2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım iğneler ayagimi kaldırıp adım atamayacak hâle getirdi ayaklarımı resmen sürüyordum birde gören hemşireler neden böyle yuruyorsun abartılacak birşey yok diyordu.durum boyle oluncada hareket ederken zorlanıyordum kasiyordum.Sen çok zayifsin bu igneler de kasa yapılan iğneler olduğu için seni çok etkiledi demişti doktorum. yanımdaki arkadaşa da aynı iğne yapılıyodu onu hiç etkilemiyordu(ilk başta demişti doktorum sen zayifsin istersen sana bu iğneleri yapmayalım bende canım çok tatlı değildir dayandırım yeterki sonuç iyi olsun demiştim)sizin yaşadıklarınizi birebir hatta fazlasını yaşadım ağlamaktan gözlerim siserdi artık.eşim o halimi görünce ben çocuk falan istemiyorum sen yeterki iyi ol diyecek hâle geldi
Aynı hastanede tedavi görmüştüm bende.
inşallah olumlu sonuç alırsınız
Böyle oldukça zaten üstüne umutsuzluk ekleniyor bende kendimi alamıyorum ağlamaktan . Yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum. Ayağımı sürüyorum oturduğum yerden kalkarken kıvranıyorum yatarken aynı şekilde. Peki sizin sonuç ne oldu ??:110:

Hanımlar aramızda ayıp yok artık herşeyi konuşuyoruz :)
Akıntı durumunuz nedir acaba. Bende dün hafif olmuştu ama bugün baya arttı. Ve baya koyu ve beyaz, saydam değil

Akıntı durumunuz nedir acaba. Bende dün hafif olmuştu ama bugün baya arttı. Ve baya koyu ve beyaz, saydam değil
Bendeki progestronun kalıntıları sadece onun dışında ekstra bir akıntı yok sen jel mi kullanıyorsun yoksa benim gibi progestron kapsül mü

Vajinal jel bayagi akip gitti bugun
Aynen bende de cok akinti oldu
Hatta üşüttüm diye düşünüyorum

Bendeki progestronun kalıntıları sadece onun dışında ekstra bir akıntı yok sen jel mi kullanıyorsun yoksa benim gibi progestron kapsül mü
Progestan iğne kullanıyorum günde 2 tane. Kapsül dediğin o mu yoksa farklı bir şekilde mi kullanıyorsun

Bende hiç yok cnm akıntı progestan iğne bende kullanıyorum sabah akşam mosmor yaptı yağ bezelerı oluştu hep

Arı sütü bal polen yiyeyim mi zararı yada faydası var mı
Canım arı sütünü yumırta toplaması öncesi doktorum vermişti 21 adet ti içtim arı poleninide eşime yedirdim ( yanlışlıkla her ikisini almışım boşa gitmesin eşimin sperm kalitesi artsın diye ) kesinlikle işe yaradı bizde tavsiye ederim canım

Canım arı sütünü yumırta toplaması öncesi doktorum vermişti 21 adet ti içtim arı poleninide eşime yedirdim ( yanlışlıkla her ikisini almışım boşa gitmesin eşimin sperm kalitesi artsın diye ) kesinlikle işe yaradı bizde tavsiye ederim canım
Yaaaaaa neden onceden demedinizzz :mad: bende alirdim :KK61:

Kızlar bir şey sormak istiyorum opu sonrası adet sancısı gibi sancı var doktor normal demişti ama afedersiniz ishal gibi de olmuşum sizce normal mi doktora sorsam mi bilemedim

20170923_204355.jpg 20170919_124244.jpg
Benim Çarşambaydi transfer
En erken hangi gun bakabilirim?
Pazartesi falan mi
Ben 7.gün ovulasyon testiyle baktım. Çok belirgin T çizgisi çıktı. 8.gün erken gebelik testi yaptım. Belli belirsizdi T çizgisi. ovulasyon testleri daha doğru sonuç veriyor erken gebelik tespitinde. İkisini de yüklüyorum. Bir bak istersen.
20170923_204355.jpg

X