2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Olabilir bak. Cuma 9. Günün oluyor senin. Keşke 5. Gün embriosu verselermiş bana. Ben de az beklerdim negzel

Benim yaşım (40) gereği 5. Gunu beklediler canim son birkac yumurtam oldugu icin risk alamadilar
Bir gun once embriyolarimdan biri labaratuarda ertesi gune 5. Gune çıkamadi mesela 4. Gün pert oldu :)
O yuzden 5. Gunu goreni transfer yaptilar

Bugun 9. Gununse neden 29 unda yaptiriyosun testi gec degil mi
Canım doktorum o şekilde istedi çünkü dedilerki 12 gün yapıldığında 2 gün sonra tekrarlanması gerekebiliyormuş beta hcg 2 katı artması gerekiyormuş onu kontrol etmek gerekiyor oda hastaya ayrı bir stres yaşatabiliyormuş böyle bir riske girmemek için dedi

5. Gun blastokist transferim oldu persembe sabahi. Bugun 3. Gunu mu oluyor ? Birde ovitrelle catlatma ignesini cumartesi vurulmustum. Etkisi hala surer mi ? Test yaptim da oylesine ikinci cizgi var gibi eklesem bir bakin nolur

Kızlarrr gecen sefer de 4. Günümün gecesinde idrar testi yapmistim ve silik cizgi cikmisti diye dayanamadim bu gece de yaptim hafif silik çıktı ay cok heyecan yaptim :halay: Eki Görüntüle 2048180

Kızzz sen naptinnn ben pazartesi kan vermeye korkuyorum hatun idrar testini yapmış masallah:-)rabbim inşallah daha da belirgin etsin canim güzel haberler alırsın inşallah çok sevindim vallahi ya

5. Gun blastokist transferim oldu persembe sabahi. Bugun 3. Gunu mu oluyor ? Birde ovitrelle catlatma ignesini cumartesi vurulmustum. Etkisi hala surer mi ? Test yaptim da oylesine ikinci cizgi var gibi eklesem bir bakin nolur
Bugün daha 2. Günü olarak sayılıyor canım catlama ignesini vurulali 10 günü gecmediyse yanıltabilir cunku transferden sonra 2. Günü yeni tutunma oluyor .

Kızlat transfere geldim bekliyorum.daha yarım saat var ama ben altıma yapıcam :KK43:(

bencede biraz yap bende aşırı su içmiştim vede heyecandan çok fena olmuştum hic değilse biraz rahat yatarsın yoksa transferden sonra duramiyor insan.Allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun insalah

Kızzz sen naptinnn ben pazartesi kan vermeye korkuyorum hatun idrar testini yapmış masallah:-)rabbim inşallah daha da belirgin etsin canim güzel haberler alırsın inşallah çok sevindim vallahi ya
Hehe valla yaptim bir çılgınlık canım :) amin insallah rabbim hepimize kopkoyu cift cizgi görmeyi nasip etsin cnm ya valla bu teste kadar heyecanim yoktu da simdi basladi galiba :emir_bebek::KK200:

X