- 19 Nisan 2011
- 173
- 226
- Konu Sahibi floransa17
- #1.261
6_7olmasi lazım3. Gün embriyosu kaç hücreli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6_7olmasi lazım3. Gün embriyosu kaç hücreli olur
8di benim3. Gün embriyosu kaç hücreli olur
Dondurulmuş embriyolarım var. Transfer reglin kaçıncı günü yapılır?
Dondurulmuş embriyolarım var. Transfer reglin kaçıncı günü yapılır?
Hayirlisi olsun canim. Yarin seni ararlar kac tanesi dollendi diye. insallah bir suru bir suru olusur sonrada gobusunde hayat bulurBnde bugün opu oldum dondurulcak. Önümüzdeki ay adetin 14. Günü transfer olcak ddi doktor bana
Hadi bakalım hepinizden güzel haberler alalım inşallahZeyneptanemm
Salı TEST GÜNÜM 26.09.2017
S sewils88
Carsamba TEST GÜNÜM 27.09.2017
@trkaslan7914
floransa17
Kitakita
CUMA TEST GÜNÜM 29.09.2017
@hosbess
2 ekim
BAska var mi bu hafta test yaptiracak
Hayirlisi olsun canim. Yarin seni ararlar kac tanesi dollendi diye. insallah bir suru bir suru olusur sonrada gobusunde hayat bulur
Ben varımmm 29 eylül ,nasil dayanicam bilmiyorum cok heycanliyim floransa17Hadi bakalım hepinizden güzel haberler alalım inşallah
Bemim de cuma günü canımZeyneptanemm
S sewils88
@trkaslan7914
floransa17
Kitakita
@hosbess
2 ekim
Benimki dondurulmus embriyoTest günü cuma günü olanlar ne kadar fazlaymış. Hepimiz aynı gün mü opu olmuşuz vay be
Zeyneptanemm
S sewils88
@trkaslan7914
floransa17
Kitakita
@hosbess
2 ekim
Allah yardımcın olsun insallah cnmFakültede telefonları bile açmıyorlar ki nerde randevu alacaksın ofis histeroskopisi istedi doktorum sanırım rahimde bi sıkıntı gördü yumurtalık kistim var benim endometrios hastasıyım çikolata kistim var
Perde ve miyomu bilmiyorum ama bende çikolata kisti var onun için istedi sanırım çok pahalı ama yaaa tüp bebek için anca toparladık para bu işlem bizi aşıyor malesef maddi olarakCnm bende 3000 tl ye yaptirmistim vede hiçbişey çıkmamisti ne perde ne miyom ne polip ne yapışıklık hicbirsey çıkmadığı halde aynı fiyati vermistik ..
Amin canım Allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallahAllah yardımcın olsun insallah cnm