2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım dün giremedim dün istanbulda merkeze gittim

Dr gittim 6. Gün kontrolum oldu sağda 2 yumurtanın gelişimi önden gidiyor.
Bunun için çatlama önleyici iğne verdi

8 yumurta eşit büyüyor arkadan gelenler var küçük bakalım opuya kadar onlar nasıl gelişecek dedi

Cumartesi kontrol var yine
Gelecek hafta perşembe cuma cumartesi gelişime göre yumurta toplama olacak dedi benden haberler bunlar

senin embriyolar için dönüş oldumu transfer ne zaman

Canım çok sevindim hadi hayırlısı olsun. Yumurtalarında iyi görünüyor maşallah.

Ben bgn opu. Oldum canım. benim transfer gelecek aya ertelendi. bi kaç gündür lekelenmem olmuştu rahmimin durumu iyi değil dedi doktor uygun görmedi riske atmayalım dedi ve erteledik . Sağlıklı olsunda geç olsun artık napayım vardır herşeyde bi hayır

Canim bugun sende tarlusal basladinmi. Benimde yarin kontrolum var. Sevindim guzel haberlerine. Bakalim yarin bana opu icin hangi gunu soyleyecek. Insallah olumludur hersey. Cok bakiyorum kendime ama hayirlisi artik

yok canım bana verilmedi çatlama önleme iğnesi verdi iğnelere ek olarak
benim opu günü pazartesi veya salı belli olacak sanırım
yarın bakalım ne diyecek yumurtalara

son kulvara geldik transfer öncesi has kendi adıma bir kulvar daha var ama (miyon operasyonu)

senin transfer olacak mı hemen

Canım çok sevindim hadi hayırlısı olsun. Yumurtalarında iyi görünüyor maşallah.

Ben bgn opu. Oldum canım. benim transfer gelecek aya ertelendi. bi kaç gündür lekelenmem olmuştu rahmimin durumu iyi değil dedi doktor uygun görmedi riske atmayalım dedi ve erteledik . Sağlıklı olsunda geç olsun artık napayım vardır herşeyde bi hayır

canım bir sonraki aya bıraksa belki daha iyi olur rahım yoruldu haliyle
kaç yumurta toplandı hayırlısı ile döllensinler inşallah güzel haberlerini alalım

Hakkında hayırlısı ins cnm yani bunu fakültede profesorler falan var onlardan sira alabilirsen onlara yaptirmani tavsiye ederim yine de cok bir bilgim yok belki bilgisi olan arkadaslar vardir topikte
Fakültede telefonları bile açmıyorlar ki nerde randevu alacaksın :KK43: ofis histeroskopisi istedi doktorum sanırım rahimde bi sıkıntı gördü yumurtalık kistim var benim endometrios hastasıyım çikolata kistim var

canım bir sonraki aya bıraksa belki daha iyi olur rahım yoruldu haliyle
kaç yumurta toplandı hayırlısı ile döllensinler inşallah güzel haberlerini alalım

Aynen canım rahmimde sıvı varmış transfer olsa büyük olasılık tutmaz dedi garanti olsun diye erteledik.

13 yumurta toplandı yarın kaçının döllendiği belli olucak canım heyecanlıyım valla hakkımızda hayırlısı olsun. Sen yarında mı kontrole gidiceksin ?

Yeni
Kızlar bana yardım eder misiniz doktorum yine tüp bebeğe başlamadı histeroskopi istedi ve jimerde sırf bu işlem için 2.150 tl istediler doktorum devlet hastanesinde ya da başka yerde de yaptırabilirsin dediler nerelerdeyapılıyor bu işlem nolur fikir verin hangi hastaneler yapar bunu ?????????
Cnm bende 3000 tl ye yaptirmistim vede hiçbişey çıkmamisti ne perde ne miyom ne polip ne yapışıklık hicbirsey çıkmadığı halde aynı fiyati vermistik ..

Kızlar ben çok halsiz im bugün ya başım ağrıyor mu uykum mu var anlamadım o kadar yorgunum ki bu ilaçlardan mi oluyor umutlanmalıyım bilmiyorum 9.gün yoksa hasta mi olucam allahım yaa-(

Benim çok ağrım var kızlar.hastaneden aradılar benim 3 yumoştan 2 si döllenmiş yarın transfer.2.günü oluyor sanırım.geçen sefer bekledi dr gelişim göstermeyince iptal olmuştu bu sefer beklemeyelim dedi.bakalım inş.bu sefer olur.

Bugün transferimin 8.günü. Dün ateşim vardı bugün geçti ama bugün de dişim çok ağrıyo. İyice perte çıktım ben ya

yok canım bana verilmedi çatlama önleme iğnesi verdi iğnelere ek olarak
benim opu günü pazartesi veya salı belli olacak sanırım
yarın bakalım ne diyecek yumurtalara

son kulvara geldik transfer öncesi has kendi adıma bir kulvar daha var ama (miyon operasyonu)

senin transfer olacak mı hemen
Hakkindan hayirlisi senin yumurtalar masallahh cosmus :KK48: bakalim yarin ola hayrola. Bakalim bana ne diyecek. Yok transfer tahmini 3 yada 4 kasim benim. Allahtan mani cikmazsa

Bugün transferimin 8.günü. Dün ateşim vardı bugün geçti ama bugün de dişim çok ağrıyo. İyice perte çıktım ben ya
Kader arkadaşım benimde 8.ci gün bu bende yorgunluk var kasık ağrılarım geçti ara ara batma oluyor ama göğüslerim ağrıyor ya arkadaş yürürken insanın göğüsleri ağrırmı yahu walla ağrıyormuş :KK48::KK48:

X