- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.021
Kizlar sizlerinde mikroenjeksiyon tekniglemi yapildi yada yapilacak benimki oyle olacak dr size bu daha uygun dedi[/QUOT benimde öyle yapıldı genelde zaten o teknik yapılıyormuş
Ben 4.günde oturduğum yerden kılmaya başladım çok eğilip doğrulmadanNamaz kılmak istiyorum bir zararı olurmu şu aşamada sizce
Oturarak kılmaya dene istersen canimNamaz kılmak istiyorum bir zararı olurmu şu aşamada sizce
merhaba canım,
vucudum iğnelere yanıt vermemiş. hiç bişey yapmadı ki, 10 kilo ver dedi kilom 72
iğnelerden bana kalan kıpkırmızı vucudumun her yerindeki lekeler ve kaşıntılar.. triodlarımı tedavi ettirmek için iyi bir dr bulmam lazım ki kilo verebileyim. hemde fsh düşürmem lazım.
tüp bebek için bişey yapmıcam karar aldım çok üzüldüm hala ağlıyorum iş yerinde zor duruyorum wc gidip ağlıyorum.
canıma mı üzüleyim, annemle eşimi de üzüyorum onlarıda üzmek istemiyorum napıcam bilmiyorum
e2 mi 2080 canım sende çok iyi yumurtalık sayın fazla ol zaman
benim 22 idi bankodaki kıza sordum yumurtalık yok dedi fazla olur ise e2 iyimiş
korkma lekelenmeden dr bişey dememiş endişe etme, rahat ol biraz amin canım
Sen napiosun canim. Ne durumdasin. Nspiosun son durum neBen 4.günde oturduğum yerden kılmaya başladım çok eğilip doğrulmadan
7.günüm. Bi belirti yok bende. Transfer öncesi nasılsam öyleyim. Hayırlısı artık:)Sen napiosun canim. Ne durumdasin. Nspiosun son durum ne
Canım benim altı yumurtadan ilk ikisi döllendi ikisi de transfer edildi ve tuttu aynı merkezde tek yumurtayla gebe kalan Bi bayan vardı umut dünyası herşey Allah'ın ol demesi bunları stres yapma canımMerhaba ben tup bebek tedavisine yeni basladim gonalf ve menopur kullaniyorum toplam on tane kullanicam sanirim bugunde iki tane cetrotide verdi dr tek yumurtaligim var ve iki kucuk kistim cok tedirginim bugun dr uc tane yumurta olusmus dedi sizce yeterlimi
Belirti olmuyor zaten. İş yapıyor msn. Yemek. Çamaşır. Ev silme vs..7.günüm. Bi belirti yok bende. Transfer öncesi nasılsam öyleyim. Hayırlısı artık:)
Dogrudur cnm evet hormon igneleri insanı baya etkiliyoryok ben normalde de herşeye agliyorum bu ilaçlar da ayrı çabası.hemen etki göstereceğini sanmam yani
Yani hep ertesi günü 1. Günü sayiliyor diye biliyorum cnm ama dedigin gibi merkezden merkeze de degisiyor olabilircanım benim 14 u oldu transferim.hatta 25 inde çağırdılar bende bugün hemşireme sordum o gün 11.gün oluyor dedim transfer gününü de sayiyoruz dedi herkeste farklı mi ki
Merhaba benim tsh 5 küsürlerdeydi, baya araştırdık, ben çok tuzsuz yerdim herkes yemeklerime tuzsuz der çekirdek bile tuzlu yemem o derece, meğer bende iyot eksikliği varmış tsh yükseltmiş, Ben de tuzu arttırdım şuan 1.8 çok şükürCanım bi çok doktor fsh yuksekse yumurtalık bitmiş diyor ama bana sorarsan işini bilen doktorlar sadece hormonlara bakmıyor.vajinal ultrasonla adet zamanı yumurta kontrolü yaparak yumurta rezervini kontrol etti benim doktorum.daha hiç büyümeye başlamadan yumurtaları sayıp rezerv hakkında bi fikir sahibi oluyor doktor.benim kist oluşmuştu ilk ay ve doktor o ay 3 yumurta görmüştü rezervin düşük dedi.kist gittikten sonaki ay 8 taneydi ve demekki kisttenmiş bu ay daha iyi gözüktü rezervin dedi.normalde de 8 ve üstü iyi sayılıomus.senin doktorun iğnelere başlamadan önce yumurta kontrolü yapmadı mı? Belkide kullanılan iğneler işe yaramadı.hemen yumurtan kalmamış demesi bana baştan savma geldi açıkçası.birde ben de hipotroit hastasıyım.uzun zamandır ilaç kullanıyorum.ama önce troiti düzeltmem lazım deyip erteleme bebek işini.geçen her zaman aleyhimize çünkü.ben denizlide doçente gittim.tsh ım 9 civarındaydı ve düşüo sona gene çıkıodu.ama doktorum üniversitede doçent ti ve haşimato o kadarda sebep olmuyo infertiliteye dedi.yani bazen çok büyüten doktorlar oluyo bunu ama ben tsh ı 30 olup hamile kalan biliyorum.çok uzun yazdım kusura bakma.kilo vermek tabiki sağlık açısından sıkıntı ama tedaviyi ertelemek bizi dahada uzaklaştırıyo sonuçtan.ben 35 yaşındayım ve hergun aleyhime işlio.senin yaş kaç buarada?
Aminn canim 38 yasindayim hic cocugum yok. Igne asamasindayim bakalim nasip. Ama sonuc ne olursa olsun. yine deniycem yine deniycem. Yilmak yok.
Canim ya benim huyum bu. Bir kursa baslarim onu sonra meslek edinene kadar birakmam. Bir ingilizce ders alayim dedim belki var 55 kisi. Her gun biri azaldi en sonunda gittigimde hocayla ben kalmistimValla yazdıklarını okuyunca bende motive oldum
Canim ya benim huyum bu. Bir kursa baslarim onu sonra meslek edinene kadar birakmam. Bir ingilizce ders alayim dedim belki var 55 kisi. Her gun biri azaldi en sonunda gittigimde hocayla ben kalmistime sende gelme artik dedi. Ay gulmem geldi. Bi ise bulastimmi tamam artik onu bertaraf etmeden donmem[/QUO
sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün kurs muhabbetine iyi güldüm
Bana transferden sonra vurulacağım iğne kağıdında yarın 1. Gün olarak gözüküyor yarından itibaren 12. Gün mü test günü
Bana transferden sonra vurulacağım iğne kağıdında yarın 1. Gün olarak gözüküyor yarından itibaren 12. Gün mü test günü
Evet cnm öyle oluyor ertesi gün genelde 1. Gün sayılıyor. Ve 3. Gün embriyosunda testi 12. Gün 5. Gün embriyosunda 10. Gün istiyorlar genelde ama benden 5. Gün embriyosu oldugu halde merkezim 12. Günü test dedi. Ben 8. Günü yapıcam nasipseBana transferden sonra vurulacağım iğne kağıdında yarın 1. Gün olarak gözüküyor yarından itibaren 12. Gün mü test günü
Canim sana leucostim diye bi iğne verdiler mi... bi igneyi 5 eşit şekilde kullanılmak uzereBana transferden sonra vurulacağım iğne kağıdında yarın 1. Gün olarak gözüküyor yarından itibaren 12. Gün mü test günü
Yok hiçbirini yapmıyorum. Annem yapıyor. Sen napıyosun son durum neBelirti olmuyor zaten. İş yapıyor msn. Yemek. Çamaşır. Ev silme vs..