2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Saol cnm inş dediğin gibi iyidir herşey iyi olur. Ama senin için herşey bitmiş değil ne sen üzül ne çevrendekileri üz . Biraz zamana ihtiyacın var sadece. bugün tabi kötüsün anlayabiliyorum seni ama yeni başlangıçlar için umudunu kaybetme . Kilo belki etkendir tabi ama çokta kilon yokmuş be canım bnce doktorunu değiştir zaman kaybetmeden yeniden başla tedavine ..

Canım benim altı yumurtadan ilk ikisi döllendi ikisi de transfer edildi ve tuttu aynı merkezde tek yumurtayla gebe kalan Bi bayan vardı umut dünyası herşey Allah'ın ol demesi bunları stres yapma canım

Merhaba benim tsh 5 küsürlerdeydi, baya araştırdık, ben çok tuzsuz yerdim herkes yemeklerime tuzsuz der çekirdek bile tuzlu yemem o derece, meğer bende iyot eksikliği varmış tsh yükseltmiş, Ben de tuzu arttırdım şuan 1.8 çok şükür

Valla yazdıklarını okuyunca bende motive oldum
Canim ya benim huyum bu. Bir kursa baslarim onu sonra meslek edinene kadar birakmam. Bir ingilizce ders alayim dedim belki var 55 kisi. Her gun biri azaldi en sonunda gittigimde hocayla ben kalmistim e sende gelme artik dedi. Ay gulmem geldi. Bi ise bulastimmi tamam artik onu bertaraf etmeden donmem

Bana transferden sonra vurulacağım iğne kağıdında yarın 1. Gün olarak gözüküyor yarından itibaren 12. Gün mü test günü

Bana transferden sonra vurulacağım iğne kağıdında yarın 1. Gün olarak gözüküyor yarından itibaren 12. Gün mü test günü
Evet cnm öyle oluyor ertesi gün genelde 1. Gün sayılıyor. Ve 3. Gün embriyosunda testi 12. Gün 5. Gün embriyosunda 10. Gün istiyorlar genelde ama benden 5. Gün embriyosu oldugu halde merkezim 12. Günü test dedi. Ben 8. Günü yapıcam nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…