2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım burda kader birliği yapıyoruz heleki bazı arkadaşlar sağolsunlar ara beni soruyor merak ediyor bende onları merak ediyorum. hepinizin yeri ayrı ayrı benim için

bende sen hamiş ol çok sevineceğim hepiniz için çok sevindim allah hayırlısı ile nasip etsin inşallah az kaldı inanıyorum kasım ayı bol bebişli ay olacak allahın izniyle

Allah sevincini daim etsin arkadaşım inşallah güzel olacak herşey
transfer günün bellimi tam olarak çarşamba mı

ben iyiyim şükür canım dr histereskopi sırasında verdiği ilaçları içiyorum bu gün tarusala başlamam istenmişti başladım adet olmayı bekliyorum

Çok geçmiş olsun arkadaşım istiyoruz dediğin gibi sonsuz bir istekle bu amaçla nelere katılıyoruz
ama öncelikle hayırlısı demeliyiz rabbim hayırlısı ile nasip et
rabbim sizede sabır versin çok zor yaşadıklarınız allah öncelikle sağlık versin size ve eşinize

Yok cnm bugün basliycaz daha ilaclara insallah 11.40 da randevum var.. muayene edip mi karar veriyo yoksa kan tahlili mi yoksa her ikisini de mi yapiyo ilaclarin di ayarlamasi için
canım benden kan alınmadı vajinal kontrol ile gelişmek üzere olan yumurtaları sayıyor ve ona göre doz belirliyor 5 gün iğneleri vuruluyorsun 6. gün iğne vurulmadan kontrole çağırıyor ilaca yumurtaların etkisine bakıyor ona göre ilaçın düzenine aynı devam ettiyor veya arttırıyor

tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım

Sagol cnm ya bilmediğim bi tecrübe ya böyle ilk olunca degisik hissediyorum nasil olcak ne ilac vercek falan

Günaydın kızlar kafamı birşey takıldı bilen arkadaşlar bilir 3 negatifim var son negatifde 4 emriyoma pgt yapıldı şükür 3 temiz var biri negatif oldu konuşma yapılab doktor senin ve eşine kromozonlarına bakılması lazımdı dedi emriyolara kromozon bakılmıştı bize bakılan kromozon başkamı oluyor ikisi aynı değilmi bizde sorun olsa bebekte çıkmazmı yani emriyo da farklı ise tüp bebek doktorumuz niye bakmadı kafam allakbulak oldu bilgisi olan varmı arkadaşlar

Rabim çoook çoook sabır versin zor inşallah dilerim rabimden mucizesini gösterir sağlıklı bir bebeğin olur canım inşallah hemde kendiliğinden olur

Günde 13 hap 4 iğne mı :-O çok mu gerideydi diğeri normal haftasına göre

Canım biz tüp bebek tedavisine başlamadan önce birkaç hastane ile görüşmeye gitmiştik memorial şişli'de görüştüğümüz doktor yaşım 38 olduğu için benim ve eşimin kromozomlarımıza bakılması gerekli demişti ve ben Üniversite hastanesinde baktırmıştım şükür kromozomlarımızda herhangi birşey çıkmadı. Embriyoya bakılan ile bize bakılan farklı sanırım...

Y Yasolim7 yazdıklarını tesadüfen okudum da çok üzüldüm başın sağolsun.hepimiz burada aynı amaç için uğraşıyoruz.bende senden biraz daha büyüğüm.hulusi hocayı da biliyorum ankaradayım.ben ona değil de göğşen beye gittim memnun kalmadım.hulusi bey çok yoğun.benim diyeceğim o ki 2. tüp bebek tedavimde ben istanbula gittim havuz yöntemi ile 3 kez opu oldum.embriyolarımı hiç acımadan 5. güne beklettik ve genetiğe gitti pgt yani ngs en ileri boyutuyla tüm kromozomlara bakıldı.ispanyaya labaratuvara gidiyor.her embriyo için 350 dolar.kendini toparlayıp bu yöntemi istanbulda denemeni nacizane tavsiye edebilir miyim..down sendromu ve gelişimsel bozukluğu çok iyi anlıyorum.benim de ilk opumda embriyo sağlıksız geldi daha sonrada sağlıksız geldi yani kromozom bozukluğu oluyor bizim yaşlarda.bir kere de şansını ngs denilen tüm kromozomlara bakılan genetik taraması ile dene canım.çok zor günlerden geçmişsin.ama en karanlık günlerden sonra aydınlık olsun sana da inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar Merhaba. Ben dün adet oldum. Doktor Yasmin yazmış ve gonapeptyl igne yazmış ayin 19 unda yapılmasi gereken. Birdaha ki adetimde transfer olacak ama bu igne neyin nesi. Yasmin kullanırken neden yazılır. Bilen var mi

inş. canım bnm. 14 kasım da gidicem kontrol için. seninde az kaldı baksana sırasıyla hallediyorsun herşeyi güzel günlere az kaldı

Cok tsk ederim arkadasim. seninde yaklasiyor artik yavas yavas. Carsamba transferim hakkimizdan hayirlisi olsun. allah hepimize anne olmayi nasip etsin

Trkaslan7914 Canim bizden muayeneye gittigimiz ilk gun olarak herseyden once ikinizdende kromozom analizi istiyorum dedi hemen ogun yaptirdik cunki bunun bakilip donmesi 1 ayi buluyormus. Ondan sonra o istedigi bur suru kan tahlilini yaptirdik. Biz onlari yaptirana kadar onun sonucu gelmisti. Bizde kromozom sorunu cikmasa bile embriyoda cikabiliyormus o yuzden onada pgt onerdiler ama biz yaptirmadik

Son düzenleme:

Gamze020
GONAPEPTYlL 0.1 mg/ml yumurta geliştirici canım Yasmin adet düzenleyici ikisi farklı

canım doktor öyle deyince bu sefer yaptıracam kesin çünkü son yaptırdığımda negatif di ve birşey bulamadılar kızıyorum bazen çünkü farklı şeylermiş biz o kadar emek veriyoruz dünyanın ilacını alıyoruz doktorun gerek yk dediği bazen tutunmama sebebi olabiliyormuş ki şayet inşallah sorun kromozon veya haşimato dan çıkmaz öyle bir şey olursa artık gittiğim doktorla konuşup yasal haklarımı kullanacağım negatif kelimesi yada negatif olması onları bizi etkilediği kadar etkilemiyor ama bir emriyo değil dışardada oluşsa bebeğimizi kaybediyoruz bu kadar basit olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…