- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.881
Ya sen nasil tatli bi insansin. yememis icmemis kim ne yapiyor ne durumda aklinda tutup bide usenmeden herkeze yazmis. Sen hamis ollll. kendim kalsam inan o kadar sevinicem yani. Iyiyim guzel bir surecmis bu. Gunler cabuk geciyor. Icim umutla dolu. sevinc var. gozlerim parliyor resmen. Birazda merak ve endise...... ama sevincim galip geliyo :)) sen nasilsin canim?
Dogsa bile cok ama cok hasta olacakti hem fiziksel hem zihinsel. Dun gece bebegimi kaybettim. Epidural bile vurulmadan agrilar icinde once suyum geldi, sonra bebegim. Yasadigim aciyi tarif edemiyorum. Plesenta icerde kaldi artik dayanamadim ve anestezi istedim. Ben akademik kariyer yapmis, yurtdisinda okumus biri olarak sebep sonuc iliskilerine inanan biriydim. Vazgectim, Kader, nasip meselesi. Allahim beni sinarken sanirim zorlama artik, senin hayata dair planin var ama unutma benim de seninle ilgili planim var dedi. Dogumu nasip etti ama boyle bir sinavla.
@rune bakalım inşallah yarın duymaya gideceğim kalp atışını . İnşallah gördüğüm gibi duyarım da kalp atışını .
Yok cnm bugün basliycaz daha ilaclara insallah 11.40 da randevum var.. muayene edip mi karar veriyo yoksa kan tahlili mi yoksa her ikisini de mi yapiyo ilaclarin di ayarlamasi içincanım transfer sürecin hayırlı olsun senin bellimi transfer günün
canım benden kan alınmadı vajinal kontrol ile gelişmek üzere olan yumurtaları sayıyor ve ona göre doz belirliyor 5 gün iğneleri vuruluyorsun 6. gün iğne vurulmadan kontrole çağırıyor ilaca yumurtaların etkisine bakıyor ona göre ilaçın düzenine aynı devam ettiyor veya arttırıyorYok cnm bugün basliycaz daha ilaclara insallah 11.40 da randevum var.. muayene edip mi karar veriyo yoksa kan tahlili mi yoksa her ikisini de mi yapiyo ilaclarin di ayarlamasi için
Merhaba arkadaşlar benim gebelik yada düşük gibi bir durumum olmadı 4 yıldır korunmadığımız halde bir gebelik yaşamadım 1 aşılamam var eylül sonundada tüpe başladık yarında opu olacak umarım işk denemede arzusuna kavuşan çiftlerden oluruz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sagol cnm ya bilmediğim bi tecrübe ya böyle ilk olunca degisik hissediyorum nasil olcak ne ilac vercek falancanım benden kan alınmadı vajinal kontrol ile gelişmek üzere olan yumurtaları sayıyor ve ona göre doz belirliyor 5 gün iğneleri vuruluyorsun 6. gün iğne vurulmadan kontrole çağırıyor ilaca yumurtaların etkisine bakıyor ona göre ilaçın düzenine aynı devam ettiyor veya arttırıyor
2 embriyo transfer edildi canım 5. Gün embriyosuhayırlı olsun inşallah canım rabbim hayırlı ve güzel haberlerini almayı nasip etsin
kaç tane transfer edildi kaçıncı gün embriyosu idi
Rabim çoook çoook sabır versin zor inşallah dilerim rabimden mucizesini gösterir sağlıklı bir bebeğin olur canım inşallah hemde kendiliğinden olurDogsa bile cok ama cok hasta olacakti hem fiziksel hem zihinsel. Dun gece bebegimi kaybettim. Epidural bile vurulmadan agrilar icinde once suyum geldi, sonra bebegim. Yasadigim aciyi tarif edemiyorum. Plesenta icerde kaldi artik dayanamadim ve anestezi istedim. Ben akademik kariyer yapmis, yurtdisinda okumus biri olarak sebep sonuc iliskilerine inanan biriydim. Vazgectim, Kader, nasip meselesi. Allahim beni sinarken sanirim zorlama artik, senin hayata dair planin var ama unutma benim de seninle ilgili planim var dedi. Dogumu nasip etti ama boyle bir sinavla.
Günde 13 hap 4 iğne mı :-O çok mu gerideydi diğeri normal haftasına göreIkizlerin birinin kalbi durdu, digerinin gelisimi cok geri kaldi. Hulusi hoca nedeni ile ilgili bir sey soylememisti ama ayni donem gebelik takibi icin gittigim baska bir doktor daha vardi. Baskent cok kalabalik cok kisa suruyo kontrol diye gidiyordum bir doktor daha baksin diye. O doktor 3. Bir kese gelistigini bolunme oldugunu o yuzden kalbinin durmus olabilecegini soylemisti. Ikizlerden gelismeyenin keseside zaten sonradan fark edilmisti. Ben gene gunde 13 hap ve 4 igne ye bagliyorum bunu. Coook fazla ilac yukluyor coook suni oluyor bu gebelik diye dusunuyorum Hulusi hoca icin.
Canım biz tüp bebek tedavisine başlamadan önce birkaç hastane ile görüşmeye gitmiştik memorial şişli'de görüştüğümüz doktor yaşım 38 olduğu için benim ve eşimin kromozomlarımıza bakılması gerekli demişti ve ben Üniversite hastanesinde baktırmıştım şükür kromozomlarımızda herhangi birşey çıkmadı. Embriyoya bakılan ile bize bakılan farklı sanırım...Günaydın kızlar kafamı birşey takıldı bilen arkadaşlar bilir 3 negatifim var son negatifde 4 emriyoma pgt yapıldı şükür 3 temiz var biri negatif oldu konuşma yapılab doktor senin ve eşine kromozonlarına bakılması lazımdı dedi emriyolara kromozon bakılmıştı bize bakılan kromozon başkamı oluyor ikisi aynı değilmi bizde sorun olsa bebekte çıkmazmı yani emriyo da farklı ise tüp bebek doktorumuz niye bakmadı kafam allakbulak oldu bilgisi olan varmı arkadaşlar
Y Yasolim7 yazdıklarını tesadüfen okudum da çok üzüldüm başın sağolsun.hepimiz burada aynı amaç için uğraşıyoruz.bende senden biraz daha büyüğüm.hulusi hocayı da biliyorum ankaradayım.ben ona değil de göğşen beye gittim memnun kalmadım.hulusi bey çok yoğun.benim diyeceğim o ki 2. tüp bebek tedavimde ben istanbula gittim havuz yöntemi ile 3 kez opu oldum.embriyolarımı hiç acımadan 5. güne beklettik ve genetiğe gitti pgt yani ngs en ileri boyutuyla tüm kromozomlara bakıldı.ispanyaya labaratuvara gidiyor.her embriyo için 350 dolar.kendini toparlayıp bu yöntemi istanbulda denemeni nacizane tavsiye edebilir miyim..down sendromu ve gelişimsel bozukluğu çok iyi anlıyorum.benim de ilk opumda embriyo sağlıksız geldi daha sonrada sağlıksız geldi yani kromozom bozukluğu oluyor bizim yaşlarda.bir kere de şansını ngs denilen tüm kromozomlara bakılan genetik taraması ile dene canım.çok zor günlerden geçmişsin.ama en karanlık günlerden sonra aydınlık olsun sana da inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsunDogsa bile cok ama cok hasta olacakti hem fiziksel hem zihinsel. Dun gece bebegimi kaybettim. Epidural bile vurulmadan agrilar icinde once suyum geldi, sonra bebegim. Yasadigim aciyi tarif edemiyorum. Plesenta icerde kaldi artik dayanamadim ve anestezi istedim. Ben akademik kariyer yapmis, yurtdisinda okumus biri olarak sebep sonuc iliskilerine inanan biriydim. Vazgectim, Kader, nasip meselesi. Allahim beni sinarken sanirim zorlama artik, senin hayata dair planin var ama unutma benim de seninle ilgili planim var dedi. Dogumu nasip etti ama boyle bir sinavla.
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız inşallah kontrol ne zamana denk geliyor canım
iyiyim şükür canım ben adet olmayı bekliyorum artık dr bu gün tarusala başlamamı istemişti ona başladım
Cok tsk ederim arkadasim. seninde yaklasiyor artik yavas yavas. Carsamba transferim hakkimizdan hayirlisi olsun. allah hepimize anne olmayi nasip etsincanım burda kader birliği yapıyoruz heleki bazı arkadaşlar sağolsunlar ara beni soruyor merak ediyor bende onları merak ediyorum. hepinizin yeri ayrı ayrı benim için
bende sen hamiş ol çok sevineceğim hepiniz için çok sevindim allah hayırlısı ile nasip etsin inşallah az kaldı inanıyorum kasım ayı bol bebişli ay olacak allahın izniyle
Allah sevincini daim etsin arkadaşım inşallah güzel olacak herşey
transfer günün bellimi tam olarak çarşamba mı
ben iyiyim şükür canım dr histereskopi sırasında verdiği ilaçları içiyorum bu gün tarusala başlamam istenmişti başladım adet olmayı bekliyorum
Kızlar Merhaba. Ben dün adet oldum. Doktor Yasmin yazmış ve gonapeptyl igne yazmış ayin 19 unda yapılmasi gereken. Birdaha ki adetimde transfer olacak ama bu igne neyin nesi. Yasmin kullanırken neden yazılır. Bilen var mi
Trkaslan7914 Canim bizden muayeneye gittigimiz ilk gun olarak herseyden once ikinizdende kromozom analizi istiyorum dedi hemen ogun yaptirdik cunki bunun bakilip donmesi 1 ayi buluyormus. Ondan sonra o istedigi bur suru kan tahlilini yaptirdik. Biz onlari yaptirana kadar onun sonucu gelmisti. Bizde kromozom sorunu cikmasa bile embriyoda cikabiliyormus o yuzden onada pgt onerdiler ama biz yaptirmadik
Gamze020
GONAPEPTYlL 0.1 mg/ml yumurta geliştirici canım Yasmin adet düzenleyici ikisi farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?