- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.841
Canim cok gecmis olsun. allah bebegine ve sana birbirinize sikica sarilin diye guc saglik ve dirayet versin.Arkadaşlar merhaba. Ben ders çalışıyorum ve kadınlar klubüne bi girince saatlerce çıkamıyorum diye bir süre girmedim. Nasılsınız 1000den fazla msj vardı ben okuyamadım hepsini.
Umarım test günü bekleyenler bebişlerine kavuşmuş, bebişliler sağlıklıdırlar.
Biz 3 kişi başladığımız serüvenimizde 2 kişi kaldık. İkizlerden biri geriden geliyordu. Kalp atışı görülmüş ama duyulmamıştı. Malesef dün öğrendik ki gelişimi durmuş. Şaşkın ve üzgünüm ama gene iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. Şükür bir bebeğim benimle ve sağlıklı...
Öyle işte...
Canm iğnelere henüz başlamadım,başlamak üzereyiz.Yumurta takip sürecinde de içelim mi yoksa özellikle transfere hazırlık aşamasında mi içmeliyiz?Benim embriyolarıma pgt yöntemi uygulanacak.O yüzden transfer sonraki aya kalacak canm.hayat_gun paca corbasi her zaman çok faydali özellikle transfer öncesi icenler var
@___gozde___ beslenme konusunda ben de transfere kadar saglikli beslenme konularini arastirmistim
Transfer sonrasi icin sanirim yine ayni sekilde olmali:
Et yumurta yogurt peynir yani protein ağırlıklı
Gunde 3 litreye yakın su
Meyve (avakado kivi portakal vs )
ve sebzeler
Kuruyemisler findik badem ceviz
Ben kabiz olmamak icin kayisi ve ilik su iciyordum sabahlari
Salatalarima zeytinyağı yine kabizliga karşı
Cay kahve konusunda mümkünse acik bir iki bardak cay sadece yeterli
Bitki cayi içMEmek
Un tuz ve şekerden mümkünse uzak durmak
Baharatlardan da bu dönem cok fazla kullanilmamali
Ve hicbir besini fazla abartmamak kabak cekirdegi ananas nar suyu havuc suyu etkilerini bilmiyoruz bir dilim veya bir bardak sorun olmayabilir ama bana kalirsa surekli bir besini tüketmeyin
Canm nar suyu rahim kalinlasmasina yardimci oluyor.Yani sadece transfere hazırlık döneminde kullanılıyor ama transfer sonrasi kesinlikle kullanılmamalı diye biliyorum.Allah korusun düşük yapar.hayat_gun paca corbasi her zaman çok faydali özellikle transfer öncesi icenler var
@___gozde___ beslenme konusunda ben de transfere kadar saglikli beslenme konularini arastirmistim
Transfer sonrasi icin sanirim yine ayni sekilde olmali:
Et yumurta yogurt peynir yani protein ağırlıklı
Gunde 3 litreye yakın su
Meyve (avakado kivi portakal vs )
ve sebzeler
Kuruyemisler findik badem ceviz
Ben kabiz olmamak icin kayisi ve ilik su iciyordum sabahlari
Salatalarima zeytinyağı yine kabizliga karşı
Cay kahve konusunda mümkünse acik bir iki bardak cay sadece yeterli
Bitki cayi içMEmek
Un tuz ve şekerden mümkünse uzak durmak
Baharatlardan da bu dönem cok fazla kullanilmamali
Ve hicbir besini fazla abartmamak kabak cekirdegi ananas nar suyu havuc suyu etkilerini bilmiyoruz bir dilim veya bir bardak sorun olmayabilir ama bana kalirsa surekli bir besini tüketmeyin
Sağol canım benim. Amin...Canim cok gecmis olsun. allah bebegine ve sana birbirinize sikica sarilin diye guc saglik ve dirayet versin.
Canm iğnelere henüz başlamadım,başlamak üzereyiz.Yumurta takip sürecinde de içelim mi yoksa özellikle transfere hazırlık aşamasında mi içmeliyiz?Benim embriyolarıma pgt yöntemi uygulanacak.O yüzden transfer sonraki aya kalacak canm.
Tamam canım çok teşekkür ederim..İğnelere henuz baslamadiysan
Burdaki bircok arkadasin kullandıklarini ozetleyeyim:
Sperm ve yumurta kalitesi icin
Eşler:
Arisutu
Keciboynuzu pekmezi
Kendimiz icin:
Arisutu
Arisutu polen propolis karisimli bal
Genelde kullananlar mennun
Arastirabilirsin bunları
Ben de insülin direnci oldugu icin uzerine tarçın döküp yiyordum
İyi akşamlar kızlar . 1000 kusur mesaj birikmiş bende de üşenmedim hepsini okudum . R rune Rabbim diğer bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah .. seninle aynı gün görmüştük sanırım pozitifı . İkizlerden birinin kalp atışı daha öncesinde görüldüğü halde mi devam etmedi ? Ben daha kalp atışını duymadım . Görüldü ama yarın için gidecegim duymaya . Endişelendim yazdıklarını okuyunca. Görüldüğü için içim rahattı. Ama duyamamak gibi bir ihtimali hiç düşünmemiştim ; ( @BEYAZGULL ben ofis hitereskopi oldum devlet hastahanesinde ücretsiz. Ve anestezi filan almadım . Sadece öncesinde akşam 12 ve sabah 6 da hap aldım . İsmini hatırlamıyorum ama düşük yapmak için verilen bir hapmis. Bize verilme sebebi de ordaki damarları genisletmesi ymis. Normal muayene gibi ofis hitereskopi oldum . Hiç bir sıkıntı çıkmadı . Sonrasında biraz kanamam oldu o kadar.
Sağol canım allah razı olsun. Umarım sen de sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.İyi akşamlar kızlar . 1000 kusur mesaj birikmiş bende de üşenmedim hepsini okudum . R rune Rabbim diğer bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah .. seninle aynı gün görmüştük sanırım pozitifı . İkizlerden birinin kalp atışı daha öncesinde görüldüğü halde mi devam etmedi ? Ben daha kalp atışını duymadım . Görüldü ama yarın için gidecegim duymaya . Endişelendim yazdıklarını okuyunca. Görüldüğü için içim rahattı. Ama duyamamak gibi bir ihtimali hiç düşünmemiştim ; ( @BEYAZGULL ben ofis hitereskopi oldum devlet hastahanesinde ücretsiz. Ve anestezi filan almadım . Sadece öncesinde akşam 12 ve sabah 6 da hap aldım . İsmini hatırlamıyorum ama düşük yapmak için verilen bir hapmis. Bize verilme sebebi de ordaki damarları genisletmesi ymis. Normal muayene gibi ofis hitereskopi oldum . Hiç bir sıkıntı çıkmadı . Sonrasında biraz kanamam oldu o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?