- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.921
göbeğe yapıştırılan bant kalınlaşma için canımGecen sefer kullandiklarim bunlar
Hangisi rahim kalinlastiriyo bilmiyorum?
Crninone jel
Climara fort ( gobege yapistirilan bant )
Corapirin
Elevit
göbeğe yapıştırılan bant kalınlaşma için canım
Bedis ne yaptın canım bugün 12.günündü galiba
o bandı kullanma gerçekten zor duyuyorum arkadaşım bilemiyorum ama ondan değildir sonuçta rahim yeteri kadar kalınlaşmamış olsa transfer yapılmazdıO bantla mücadelem baya oldu
Hep acildi icine hava kabarcıkları girdi
Duşta çıktı geri yapistirdim tutmadi vs
Bu seferki İlac listemde çok sukur o banttan yok
Gecen seferki embriyonun Tutmama sebebi o banti duzgun yapistiramamam degildir heralde :/
o bandı tranfer sonrasıda kullandın mıfloransa17
2 li test için gün verildi mi sana canımBen de hulusi hoca da tedavi gördüm. 2 embriyo da tutmuştu. Biri 6 haftalıkken düştü. Diğeri 1 hafta geriden geliyo ve bu aralar 10.haftaya girmek üzereyiz. 2 santimi geçti boyu. Geriden geliyor ama büyüyor. O yüzden soruyorum kusura bakma. Umarım şu kritik haftaları da atlatırım atlatırız
Adige ikili test yerine kromozom testi yapiliyor artik genelde. Nifty, harmony, veracity diye isimleri var hepsi ayni seye bakiyor ve %99 dogru. Benim bebegimin down sendromu olduguno testte ilk belli oldu. 8. Haftadan sonra yapilabiliyor. Bence bunu yaptirin biraz pahali ama bebegin bir cok kromozomuna bakiliyor.2 li test için gün verildi mi sana canım
İkili test yerine nifty yapalım dedi ama 2850 tl fiyat istiyo. ABD ye gönderiyomuş alınan kanı. Amniyosentezi önermiyorum diyo. Eğer nifty istemezsem normal ikili üçlü testler için 15 gün sonra gel dedi 12.hafta biterken2 li test için gün verildi mi sana canım
İkili test yerine nifty yapalım dedi ama 2850 tl fiyat istiyo. ABD ye gönderiyomuş alınan kanı. Amniyosentezi önermiyorum diyo. Eğer nifty istemezsem normal ikili üçlü testler için 15 gün sonra gel dedi 12.hafta biterken2 li test için gün verildi mi sana canım
Haklisin ozelliklede senin zaten saglikla ilgili problemlerin var. herseyi goze alarak hayatini riske ederek girdigin bu yolda daha dikkatli detayci olabilirler. Yani gozardi etme luksu yok. maliyeti de dusuk ikimize 360 lira vermistik. Bi kan veriyorsun hepsi bu. Aman kuzum aman aman senin ozel bi durumun var bence doktoru karsina al konus. Sanmiyorumla gitmez bu is. En ufacik olabilecek komplikasyonu bile gozardi etmeyin de. Ben hazirim tum tahlil tetkik ne varsa aklinizda de. Benim son sansim bunu iyi kullanmak istiyorum de. Ayyy ben sinir oldum burda haaa
Bence yaptir sewils nifty testi. Ikili uclu testlerden coook daha guvenilir.İkili test yerine nifty yapalım dedi ama 2850 tl fiyat istiyo. ABD ye gönderiyomuş alınan kanı. Amniyosentezi önermiyorum diyo. Eğer nifty istemezsem normal ikili üçlü testler için 15 gün sonra gel dedi 12.hafta biterken
Valla tüp bebekti genetik testti gitmesi gelmesiydi çok fazla bütçeyi aştık. Olmazsa bilezik satıp yaptırırım anca:)Bence yaptir sewils nifty testi. Ikili uclu testlerden coook daha guvenilir.
gerçekten pahalıymış ama bildiğim kadarı ile en azından doktor öyle demişti yapılan genetik taramada down sendromuna bakılıyor diye söylemişti ama yanlışmıValla tüp bebekti genetik testti gitmesi gelmesiydi çok fazla bütçeyi aştık. Olmazsa bilezik satıp yaptırırım anca:)
CANIM GENETİKTEN GELSE BİLE TESTLERİ YAPTIRMAKLA YÜKÜMLÜSÜNÜZ DEMİŞTİ DRValla tüp bebekti genetik testti gitmesi gelmesiydi çok fazla bütçeyi aştık. Olmazsa bilezik satıp yaptırırım anca:)
Sadece down sendromu degil; edwards sendromu; patou sendromu vs. da bakiliyor. Trizomi 21,18,13 , ve bir iki sey daha vardi benim sonucumda. Hepsi negatif, down sendromu trizomi 21 pozitifti.gerçekten pahalıymış ama bildiğim kadarı ile en azından doktor öyle demişti yapılan genetik taramada down sendromuna bakılıyor diye söylemişti ama yanlışmı
Sonradan da ortaya cıkabiliyomuş canmgerçekten pahalıymış ama bildiğim kadarı ile en azından doktor öyle demişti yapılan genetik taramada down sendromuna bakılıyor diye söylemişti ama yanlışmı
Sonradan da ortaya cıkabiliyomuş canmgerçekten pahalıymış ama bildiğim kadarı ile en azından doktor öyle demişti yapılan genetik taramada down sendromuna bakılıyor diye söylemişti ama yanlışmı
CANIM GENETİKTEN GELSE BİLE TESTLERİ YAPTIRMAKLA YÜKÜMLÜSÜNÜZ DEMİŞTİ DR
YANILMA %2 DEMİŞTİ GENETİKTEN GELEN EMBRİYO İÇİN
BU YANILMA PAYI İÇİN HİÇBİR LABATOVAR TESTE ARTIK GEREK YOK DEMEZ BU SORUMLULUĞU ALMAZ DEDİ
BEN GENETİK YAPTIRMADIM HARMONY TESTİ YAPTIRACAĞIM HAMİLE KALIRSAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?