- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
- #10.901
4 tane bebiş trasnfer edilen sendin değil mi?canım sen test yaptın mı?çok merak ediyorum seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 tane bebiş trasnfer edilen sendin değil mi?canım sen test yaptın mı?çok merak ediyorum seni
Ankara memorial da yapilan tarama buydu sanirim. Embriyo basi 350 dolardi, toplam 4 embriyo vardi. 15 gun sonra istanbul memorialdan aradilar ve transfere uygun olmadiklarini soylediler. Siz istanbulda nereye gittiniz? Sonuc aldiniz mi? Insallah saglikla bebeginize sahip olursunuz.Y Yasolim7 yazdıklarını tesadüfen okudum da çok üzüldüm başın sağolsun.hepimiz burada aynı amaç için uğraşıyoruz.bende senden biraz daha büyüğüm.hulusi hocayı da biliyorum ankaradayım.ben ona değil de göğşen beye gittim memnun kalmadım.hulusi bey çok yoğun.benim diyeceğim o ki 2. tüp bebek tedavimde ben istanbula gittim havuz yöntemi ile 3 kez opu oldum.embriyolarımı hiç acımadan 5. güne beklettik ve genetiğe gitti pgt yani ngs en ileri boyutuyla tüm kromozomlara bakıldı.ispanyaya labaratuvara gidiyor.her embriyo için 350 dolar.kendini toparlayıp bu yöntemi istanbulda denemeni nacizane tavsiye edebilir miyim..down sendromu ve gelişimsel bozukluğu çok iyi anlıyorum.benim de ilk opumda embriyo sağlıksız geldi daha sonrada sağlıksız geldi yani kromozom bozukluğu oluyor bizim yaşlarda.bir kere de şansını ngs denilen tüm kromozomlara bakılan genetik taraması ile dene canım.çok zor günlerden geçmişsin.ama en karanlık günlerden sonra aydınlık olsun sana da inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Evet sewilscim, bu kadar ilac cok fazla degil mi sence de? Ve ustelik 20 yasindakinede 40 yasindakine ayni dozaj ayni haplar. Fotokopi kagida yazili yaa hepsi. Kalbi duran 10 haftalikken, digeri 5 ti, 3. Kese de olusmaya baslamisti. Sanki her 4-5 haftada bir bölünme oluyor gibi bir sey, o kadar hormon o kadar vitamin hap igne, dusundukce cildiriyorum.Günde 13 hap 4 iğne mı :-O çok mu gerideydi diğeri normal haftasına göre
Iyi dilegin icin tsk ederim. Embriyo kromozomu ile ebeveyn kromozom testleri ayri. Bende ve esimde bir sorun cikmiyor, bende sadece hafif kan pihtilasmasi var onunda ignesini kullaniyorum, ama embriyoda hep cikiyo bunuda bizim yasimiza bagliyolar.Günaydın kızlar kafamı birşey takıldı bilen arkadaşlar bilir 3 negatifim var son negatifde 4 emriyoma pgt yapıldı şükür 3 temiz var biri negatif oldu konuşma yapılab doktor senin ve eşine kromozonlarına bakılması lazımdı dedi emriyolara kromozon bakılmıştı bize bakılan kromozon başkamı oluyor ikisi aynı değilmi bizde sorun olsa bebekte çıkmazmı yani emriyo da farklı ise tüp bebek doktorumuz niye bakmadı kafam allakbulak oldu bilgisi olan varmı arkadaşlar
Haklisin ozelliklede senin zaten saglikla ilgili problemlerin var. herseyi goze alarak hayatini riske ederek girdigin bu yolda daha dikkatli detayci olabilirler. Yani gozardi etme luksu yok. maliyeti de dusuk ikimize 360 lira vermistik. Bi kan veriyorsun hepsi bu. Aman kuzum aman aman senin ozel bi durumun var bence doktoru karsina al konus. Sanmiyorumla gitmez bu is. En ufacik olabilecek komplikasyonu bile gozardi etmeyin de. Ben hazirim tum tahlil tetkik ne varsa aklinizda de. Benim son sansim bunu iyi kullanmak istiyorum de. Ayyy ben sinir oldum burda haaacanım doktor öyle deyince bu sefer yaptıracam kesin çünkü son yaptırdığımda negatif di ve birşey bulamadılar kızıyorum bazen çünkü farklı şeylermiş biz o kadar emek veriyoruz dünyanın ilacını alıyoruz doktorun gerek yk dediği bazen tutunmama sebebi olabiliyormuş ki şayet inşallah sorun kromozon veya haşimato dan çıkmaz öyle bir şey olursa artık gittiğim doktorla konuşup yasal haklarımı kullanacağım negatif kelimesi yada negatif olması onları bizi etkilediği kadar etkilemiyor ama bir emriyo değil dışardada oluşsa bebeğimizi kaybediyoruz bu kadar basit olmamalı
Ben de hulusi hoca da tedavi gördüm. 2 embriyo da tutmuştu. Biri 6 haftalıkken düştü. Diğeri 1 hafta geriden geliyo ve bu aralar 10.haftaya girmek üzereyiz. 2 santimi geçti boyu. Geriden geliyor ama büyüyor. O yüzden soruyorum kusura bakma. Umarım şu kritik haftaları da atlatırım atlatırızEvet sewilscim, bu kadar ilac cok fazla degil mi sence de? Ve ustelik 20 yasindakinede 40 yasindakine ayni dozaj ayni haplar. Fotokopi kagida yazili yaa hepsi. Kalbi duran 10 haftalikken, digeri 5 ti, 3. Kese de olusmaya baslamisti. Sanki her 4-5 haftada bir bölünme oluyor gibi bir sey, o kadar hormon o kadar vitamin hap igne, dusundukce cildiriyorum.
amin sağol bu hamileliğim tedavim sonucu oldu pgt sağlıklı embriyo ile.Ankara memorial da yapilan tarama buydu sanirim. Embriyo basi 350 dolardi, toplam 4 embriyo vardi. 15 gun sonra istanbul memorialdan aradilar ve transfere uygun olmadiklarini soylediler. Siz istanbulda nereye gittiniz? Sonuc aldiniz mi? Insallah saglikla bebeginize sahip olursunuz.
Merhaba canım, benim 5. Gun embriyosu 1 tane.arada kasıklarda ağrı oluyor ama doktorum olabilir demişti hatta lekelenme bile olur normal demişti ama lekelenme vs yok.sanki hayatımda herşey eskisi gibi :) umarım bebeğim sıkıca tutunur die dua ediyorum.sende hepimizi tek tek soruyorsun çok saol canımcanım nasıl hissediyorsun kendini dr kaç tane embriyo transferi yaptı
kaçıncı gün embriyosu idi
Ayy insallah hersey yolunda gider. 1 hafta geriden gelmesi bir problem degil sanirim benim ki 5 hafta gerideydi.insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin bebegini.Ben de hulusi hoca da tedavi gördüm. 2 embriyo da tutmuştu. Biri 6 haftalıkken düştü. Diğeri 1 hafta geriden geliyo ve bu aralar 10.haftaya girmek üzereyiz. 2 santimi geçti boyu. Geriden geliyor ama büyüyor. O yüzden soruyorum kusura bakma. Umarım şu kritik haftaları da atlatırım atlatırız
HAYIRLI OLSUN CANIM RABBİM SAĞLIKLI VE KALİTELİ GÜZEL YUMURTALAR NASİP ETSİN İNŞALLAHanneveoglusu doktora gittim cnm puregon 225 doz verdi.. cumartesi 9 a tekrar çağırdı
Bende de değişiyor canım 9. Gün bugün bekliyoruz belirtilere takılma testi bekle![]()
Merhaba canım, benim 5. Gun embriyosu 1 tane.arada kasıklarda ağrı oluyor ama doktorum olabilir demişti hatta lekelenme bile olur normal demişti ama lekelenme vs yok.sanki hayatımda herşey eskisi gibi :) umarım bebeğim sıkıca tutunur die dua ediyorum.sende hepimizi tek tek soruyorsun çok saol canımSen nasılsın kontrol ne zaman?
canım demek transfer aşamasına geldin hayırlısı olsun inşallah10 kasım benim Doğum günüm ve o gün kontrole gidecem ve transfer günü belli olacak.ilk denemem ve herkes gibi bende anne olmayı cok istiyorum
Hayırlı olsun canım. estrofem rahim kalınlaştırma için veriliyor sanırım geçen sefer hangi ilacı kullanmıştın