- 31 Ekim 2017
- 325
- 847
- 23
- 40
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.861
Geçmiş olsun. Çok acı tecrübeler yaşamışsınız gerçektenYıllardır burada tüp bebek forumlarına ara ara baktım. Dün yasadıgım acıdan sonra üye olup yazmaya karar verdim. Ankara da 1 asılama 4 tup bebek denemesi yasadım. 1) irfan tarhan: asılama ve tup bebrk (hrs de) ikiside basarısız. 2) Hulusi Zeyneloglu: Hamile kalan sayısı cok cunku hasta sayısı cok. Yuzdelik anlamda digerlerinin cok önünde oldugunu sanmıyorum. Bende ikizlere hamile kaldım. 10. Hafta kaybettim. O ay benim gibi bebegini kaybeden benim bildiğim 5 kişiydik. O kadar ilacı ben kullansam bende hamile kalırdım diyen kocam ki kendiside doktor, haklıydı. Özellikle nedeni bilinmeyen infertilite iseniz yasınıza durumunuza bakmadan herkesin eline a4 fotokopiyi verip yollayan hemsire. Tutmasına tutuyorda kucagına alamadıktan sonra neye yarar. Mart2015 , 5 dusuk yasayan kadın o da benim saatlerce beklerken tanıyıp bildiklerim. 3) novaart , ahmet erdem: yumurta gelişmedi bile, hic para almadı. Sadece ilaclara para vermiştim. Bosa gecen 1 Ay. 4) memorial, aygül hoca: ilgiliydi, cana yakındı. Transfer öncesi pgt yapıldı. Kromozom bozuklugu vardı, transfer yapılmadı. Sehri terkettim , kariyerimden vazgectim. Esimde az calışmaya basladı, deniz kum günes derken kendiliğimden hamile kalmısım. Inanamadım.
Amin cnmMerhaba arkadaşlar benim gebelik yada düşük gibi bir durumum olmadı 4 yıldır korunmadığımız halde bir gebelik yaşamadım 1 aşılamam var eylül sonundada tüpe başladık yarında opu olacak umarım işk denemede arzusuna kavuşan çiftlerden oluruz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim nasilsin nasil gecti transferinMrb kızlar benim yarın transferim olucak 5. Gün embriyosu 2 embriyo transfer olucak sanırım 7 hali hazırda embriyom var . inşallah dua bekliyorum sizlerden ilk tüp bebek denemem sonrasında bi hafta kadar dinlenmeyi planlıyorum ama beslenme konusunda pek bi bilgim yok arastırıyorum yardımcı olurmusunuz
Rabbim sana guc versin cok uzuldum cokkDogsa bile cok ama cok hasta olacakti hem fiziksel hem zihinsel. Dun gece bebegimi kaybettim. Epidural bile vurulmadan agrilar icinde once suyum geldi, sonra bebegim. Yasadigim aciyi tarif edemiyorum. Plesenta icerde kaldi artik dayanamadim ve anestezi istedim. Ben akademik kariyer yapmis, yurtdisinda okumus biri olarak sebep sonuc iliskilerine inanan biriydim. Vazgectim, Kader, nasip meselesi. Allahim beni sinarken sanirim zorlama artik, senin hayata dair planin var ama unutma benim de seninle ilgili planim var dedi. Dogumu nasip etti ama boyle bir sinavla.
Genetik test yaptirdik, kromozomlar normal sadece bende pihtilasma vardi onun icinde hibor igne kullandim baskentde de bu dogal olandada. Memorial pgt yapildi o zamanda kromozsal bozukluk cikti transfer yapilmadi. Nedeni ise yasa bagli olabilir dediler.insallah senin sonucun guzel gelir.Y Yasolim7 canm rabbim sabır versin sana.Herseyin bir vakti zamanı var.İnşallah en yakın zamanda rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.Hiç olumsuz düşünme.Belki de çoğumuzun farklı şekillerde acı tecrübeleri oldu ama nefes aldığımız sürece umut hep var demektir.Bende bebeğimi kaybettim ama şimdi pes etmedim önce Allah'ımın izniyle pgt ile tüp bebek deniyorum. Nasipte varsa olacak inşallah yoksa da hayırlısı buymuş dicem.Esinle kendine genetik test yaptırsan canm.Eger kromozomlarda sorun ya da tasiyicilik varsa pgt ile tüp bebek denersiniz.Bu şekilde evlat sahibi olan çok insan var.Allah yolunu açık etsin inşallah..
Ikizlerin birinin kalbi durdu, digerinin gelisimi cok geri kaldi. Hulusi hoca nedeni ile ilgili bir sey soylememisti ama ayni donem gebelik takibi icin gittigim baska bir doktor daha vardi. Baskent cok kalabalik cok kisa suruyo kontrol diye gidiyordum bir doktor daha baksin diye. O doktor 3. Bir kese gelistigini bolunme oldugunu o yuzden kalbinin durmus olabilecegini soylemisti. Ikizlerden gelismeyenin keseside zaten sonradan fark edilmisti. Ben gene gunde 13 hap ve 4 igne ye bagliyorum bunu. Coook fazla ilac yukluyor coook suni oluyor bu gebelik diye dusunuyorum Hulusi hoca icin.Geçmiş olsun. Çok acı tecrübeler yaşamışsınız gerçektenİkizleri aynı anda mı kaybetmiştiniz
Cok tesekkur ederim. Hala dunun sokundayim aslinda. Dogum bir mucizeymis gercekten.Allaj isteyen herkese hayirla, saglikla nasip eder insallahRabbim sana guc versin cok uzuldum cokk
Cok tesekkur ederim. Sizin cevabi okuyunca bende yine aglamaya basladim. Hayirlisini dilemekten baska care yok sanirim.@Yasolin canım çok geçmiş olsun inan gözlerim dolarak okudumkaderden büyük bir kader var rabbim herşeyin hayırlısını versin evladın işin eşin sabrın sonu selamet rabbim mucizesini göstersin isteyen herkese hayırlı sağlıklı nur topu gibi bebişler..
Tesekkur ederim. Allah hic kimseyi evladiyla sinamasin insallah.
A anneveoglusu insallah hersey yolunda giderse Aralik basi ilaclara başlıyorum estrofem .. gecen sefer kullanmamıştım bunu..
Canim benim perşembe olacak inşallah sen nasılsın
Çok teşekkür ederim canım.bende dinlenmeye fazla yorulmamaya ve kafamı sakin tutmaya çalışıorum.benimde dualarım sizlerle
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız inşallah kontrol ne zamana denk geliyor canımCanım ben iyiyim şükür dün regli başladı diye gittim bugün doktora kanamam YÖK hala ara ara lekelenme şeklinde geliyor doktor tam sökülmen gerek sesi estrofem verdi. Yarın yada pazartesi kullanmaya başlıcam ilacı 10 gün sonra kontrol nasipse olucak bu ay transfer bakalım sen nasılsın?
Cnm bnm bildigim 2. Yada 3. Günü baslaniyo
Canım bende bugün transfer oldum yemek içme konusunu bende araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?