Yıllardır burada
tüp bebek forumlarına ara ara baktım. Dün yasadıgım acıdan sonra üye olup yazmaya karar verdim. Ankara da 1 asılama 4 tup bebek denemesi yasadım. 1) irfan tarhan: asılama ve tup bebrk (hrs de) ikiside basarısız. 2) Hulusi Zeyneloglu: Hamile kalan sayısı cok cunku hasta sayısı cok. Yuzdelik anlamda digerlerinin cok önünde oldugunu sanmıyorum. Bende ikizlere hamile kaldım. 10. Hafta kaybettim. O ay benim gibi bebegini kaybeden benim bildiğim 5 kişiydik. O kadar ilacı ben kullansam bende hamile kalırdım diyen kocam ki kendiside doktor, haklıydı. Özellikle nedeni bilinmeyen infertilite iseniz yasınıza durumunuza bakmadan herkesin eline a4 fotokopiyi verip yollayan hemsire. Tutmasına tutuyorda kucagına alamadıktan sonra neye yarar. Mart2015 , 5 dusuk yasayan kadın o da benim saatlerce beklerken tanıyıp bildiklerim. 3) novaart , ahmet erdem: yumurta gelişmedi bile, hic para almadı. Sadece ilaclara para vermiştim. Bosa gecen 1 Ay. 4) memorial, aygül hoca: ilgiliydi, cana yakındı. Transfer öncesi pgt yapıldı. Kromozom bozuklugu vardı, transfer yapılmadı. Sehri terkettim , kariyerimden vazgectim. Esimde az calışmaya basladı, deniz kum günes derken kendiliğimden hamile kalmısım. Inanamadım.