2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ankara memorial da yapilan tarama buydu sanirim. Embriyo basi 350 dolardi, toplam 4 embriyo vardi. 15 gun sonra istanbul memorialdan aradilar ve transfere uygun olmadiklarini soylediler. Siz istanbulda nereye gittiniz? Sonuc aldiniz mi? Insallah saglikla bebeginize sahip olursunuz.

Günde 13 hap 4 iğne mı :-O çok mu gerideydi diğeri normal haftasına göre
Evet sewilscim, bu kadar ilac cok fazla degil mi sence de? Ve ustelik 20 yasindakinede 40 yasindakine ayni dozaj ayni haplar. Fotokopi kagida yazili yaa hepsi. Kalbi duran 10 haftalikken, digeri 5 ti, 3. Kese de olusmaya baslamisti. Sanki her 4-5 haftada bir bölünme oluyor gibi bir sey, o kadar hormon o kadar vitamin hap igne, dusundukce cildiriyorum.

Iyi dilegin icin tsk ederim. Embriyo kromozomu ile ebeveyn kromozom testleri ayri. Bende ve esimde bir sorun cikmiyor, bende sadece hafif kan pihtilasmasi var onunda ignesini kullaniyorum, ama embriyoda hep cikiyo bunuda bizim yasimiza bagliyolar.

Haklisin ozelliklede senin zaten saglikla ilgili problemlerin var. herseyi goze alarak hayatini riske ederek girdigin bu yolda daha dikkatli detayci olabilirler. Yani gozardi etme luksu yok. maliyeti de dusuk ikimize 360 lira vermistik. Bi kan veriyorsun hepsi bu. Aman kuzum aman aman senin ozel bi durumun var bence doktoru karsina al konus. Sanmiyorumla gitmez bu is. En ufacik olabilecek komplikasyonu bile gozardi etmeyin de. Ben hazirim tum tahlil tetkik ne varsa aklinizda de. Benim son sansim bunu iyi kullanmak istiyorum de. Ayyy ben sinir oldum burda haaa

Ben de hulusi hoca da tedavi gördüm. 2 embriyo da tutmuştu. Biri 6 haftalıkken düştü. Diğeri 1 hafta geriden geliyo ve bu aralar 10.haftaya girmek üzereyiz. 2 santimi geçti boyu. Geriden geliyor ama büyüyor. O yüzden soruyorum kusura bakma. Umarım şu kritik haftaları da atlatırım atlatırız

Tıp ta tek bir doğru olmuyor maalesef canım elimizden geleni yapacağız uğraşıp çabalayacağız gerisi Allah'a tevekkül sormak soruşturmak irdelemek önemli ufacık bir detay çok şeyi değiştirir :) ihmale gelmez

amin sağol bu hamileliğim tedavim sonucu oldu pgt sağlıklı embriyo ile.
memorialde aynı pgt yapmış.
bahçeci fulya tüp bebek merkezine gittim, dr. erbil yağmur'a . erbil beyden çok memnun kaldım.bahçeci fulyada embriyoloğu labaratuvarı çok iyi.erbil beyde çok iyi bence

canım nasıl hissediyorsun kendini dr kaç tane embriyo transferi yaptı
kaçıncı gün embriyosu idi
Merhaba canım, benim 5. Gun embriyosu 1 tane.arada kasıklarda ağrı oluyor ama doktorum olabilir demişti hatta lekelenme bile olur normal demişti ama lekelenme vs yok.sanki hayatımda herşey eskisi gibi :) umarım bebeğim sıkıca tutunur die dua ediyorum.sende hepimizi tek tek soruyorsun çok saol canımSen nasılsın kontrol ne zaman?

Ayy insallah hersey yolunda gider. 1 hafta geriden gelmesi bir problem degil sanirim benim ki 5 hafta gerideydi.insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin bebegini.

Kuzlarr opudan çıktım odadayım 20 dk sürdü 29 yumoş toplandı çok iyim şükür yemeğim geldi 2 adette serumum var,opu süper bişey bence uyu uyan keyif yap, ağrım neredeyse yok bir gaz sancısı kadar,gimeden önce öldüm ama ekip harika hasta bakıcısına kadar sevgi dolular hepsinden allah razı olsun ,hepimizin Allahım yardımcımız olsun

Son düzenleme:

İNŞALLAH İNŞALLAH GÜZELCE TUTUNUR ANNESİNE MELEĞİN CANIM
BENDE İYİYİM CANIM TARUSALA BAŞLADIM ADET NE ZAMAN OLURUM BİLEMİYORUM NORMALDE BU GÜN YARIN OLMAM GEREK AMA ESTROFEM KULLANIYORUM MİYON ALINDIKTAN BERİ TARUSALDA BUGÜN BAŞLADIM DRUN DEDİĞİ GİBİ KONTOL ADET BİTİNCE OLUR SANIRIM KONTROL HİSTERESKOPİSİ

10 kasım benim Doğum günüm ve o gün kontrole gidecem ve transfer günü belli olacak.ilk denemem ve herkes gibi bende anne olmayı cok istiyorum
canım demek transfer aşamasına geldin hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…