2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Zaman geçmek bilmiyor belirsizlik umut umutsuzluk tedirginlik heyecan off bide hiç belirti yok biraz fazla hareketli biriyim ya tutunamadılarsa kafayı yemek üzereyim of

Sevindim canım benim,sorma bende daha biraz once gordum keseleri kalp atışına 2 hafta sonra çağırdı. cok ağırdan aliyo benim merkez çok bekletiyo beni.doktorlar kalbi duymadan kesin konuşmuyor ya bi garip oluyo insan

Umarım bebeşine kavuşursun canım :)

Canmm ikz mi seninkiler cok şükür yarn da ben görürüm inşallaah kalp sesi de duyarsın inşallah canım inşallah

Sürekli yatmana gerek yok ama bol bol ye iç keyfine bak dinlen ananas suyu tavsiye ediliyor ama kan sulandırıcı kullanıyorsan yeme onunda lan sulandırıcı özelliği var çünkü ilaçlarını aksatma ben duş almadım ilkinde hemen almıştım tedirgin oldum ve en önemlisi rahat ol düşünme hiç kendini iyi hissedecegin şeyler yap :)

Kızlar cok teşekkür ederim hepinize.inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz.buarada transfer sonrası doktor normal hayatına devam et dedi sadece ağır iş yapma bide bol su iç dedi.başka yapılması yada yapılmaması gereken bişi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…