- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.661
Bnm Daha once ki tedavim de geliodu normalBu crinone jel gün içerisinde parça parça geri geliyormu sizlerde ?
Sanat2017 Canim ne yaptin iyimisin? Bebisimizi aldinmi annesi? Bende suanda doktordayim. Murat bey bakacak banada.
Hangi testler o dediğin 2 test? Maşallah iyi gidiyosun:) progesteronu ne zaman bıraktın
aa çok pahalı canım5bin ₺
canım çok pahalı.5bin ₺
Amiin amiin canmm valla ara ara sancım oluyor bu beni korkutuyor açıkcası ben de 12de görmeye gideceğim allahım sagsalim kucagımıza almayı nasip etsnCanim bende de hiç bir his yok hiçbir belirti yok korkma allah bize bagislasin bebeleri..3 te bende kese göreceğim nasipse,hakkımızda hayırlısı olsun
canım merhaba. ben pazartesi gittim kese görmeye yazamadım sana :) Allahıma şükürler olsun kesemizi gördük hatta yolk kesesi bile oluşmuş dr. bu pazartesi tekrar çağırdı kalp atışı için. inşallah onu da duyarız da içim biraz olsun rahatlar artık.Hadi gözünaydin canım sürprize bak güzel olmuspazartesi gorcen inşallah,yaz bana da gelişmeleri canim
kızlar merhaba ben araniza yeni katıldım özellikle sizin yazılarınızı takip ediyorum çünkü ayni merkezde tedavi oluyoruz galiba :) ve ben pazartesi transfer oldum bekliyorum cok heycanliiiii :) umarim sorunsuz atlatirsinizAy yok canım benim 3 de transfer sen naptın muayene oldunmu ne dedi doktor?
Merhaba kızlar. Bende eylülde tüp bebek yaptırıp negatif sonuç alanlardanım. Bir çok arkadaş pozitif görmüş tebrik ederim. Negatif görenler üzülmesin. Tüp bebek sadece vesile, allah ol diyecek ve olacak...
Tüp bebek yaptırdığım ay bile 29 günde adet oldum. Bu ikinci adetim olacak ama henüz olmadım. Aşılamalar yaptırdım tüp bebekler yaptırdım hiç adetim gecikmemisti. Bugün 31. Gün ve henüz adet olmadım. Koyu beyaz akıntı var ve adet sancim var. Acaba geçen ayki tüp bebek tedavisinden dolayi mi gecikti anlamadım. Sizce neden olabilir. Yada başına böyle birşey gelen var mi
Sanirim gordum seni. kapalimisin sen? adin e ile mi basliyor. Bugun hastane gunlugune not yazdinmi ?Ay yok canım benim 3 de transfer sen naptın muayene oldunmu ne dedi doktor?
Sanirim gordum seni. kapalimisin sen? adin e ile mi basliyor. Bugun hastane gunlugune not yazdinmi ?
Ayyy canim hadi hayirli olsunnn saglicakla tutunsun annesine. Carsamba transferim var benimde. Allahim insallahhhh yuzumuzu guldursunCanım yok kapalı değilim :) ama bugun benle birlikte 5 kişiydik transfer olan.bunlardan 3 kişide kapalıydı :)) ben eşorfmanlıydım :)) ama geç oldu transfer sen gitmişsindir ben geldiğimde.buarada aldık bebeğimizi evimize dönüyoruz çok tuhaf bir hismiş.umut sevinç endişe korku hepsi var.anlatamam.Allah tüm isteyenleri muradına erdirsin.sen naptın ne dedi doktor?
Korkma canimKızlar yarın kese görmeye gidicem içimde korku var allah korusun görememekden korkuyorm bir de hiç bişi hissetmiyorm hamile olanlar siz nasıldınz
Beyaz akıntı oluyor sBu crinone jel gün içerisinde parça parça geri geliyormu sizlerde ?
Moralini bozma canım bugün 11. Günündü galiba, hastanede kan testi yaptır yada kaliteli erken yapılan testler varya ondan yap bence.Kızlar dayanamadım bugün işyerinde 5 tl lik kan testlerinden yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu keşke yapmasaydım....
Canım yok kapalı değilim :) ama bugun benle birlikte 5 kişiydik transfer olan.bunlardan 3 kişide kapalıydı :)) ben eşorfmanlıydım :)) ama geç oldu transfer sen gitmişsindir ben geldiğimde.buarada aldık bebeğimizi evimize dönüyoruz çok tuhaf bir hismiş.umut sevinç endişe korku hepsi var.anlatamam.Allah tüm isteyenleri muradına erdirsin.sen naptın ne dedi doktor?[/Hadi hayırlı uğurlu olsun canım Rabb'im kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tutunsun bebişler
Hayırlı olsun canım, inşallah sımsıkı tutunsunlar sanaCanım yok kapalı değilim :) ama bugun benle birlikte 5 kişiydik transfer olan.bunlardan 3 kişide kapalıydı :)) ben eşorfmanlıydım :)) ama geç oldu transfer sen gitmişsindir ben geldiğimde.buarada aldık bebeğimizi evimize dönüyoruz çok tuhaf bir hismiş.umut sevinç endişe korku hepsi var.anlatamam.Allah tüm isteyenleri muradına erdirsin.sen naptın ne dedi doktor?
Kızlar dondurulmus embriyoda sizin e2 degeriniz kac çıktı bnm ki 250 normal mi acaba dr a daha gostermedim .progesron 0.05 cikti
Canım yok kapalı değilim :) ama bugun benle birlikte 5 kişiydik transfer olan.bunlardan 3 kişide kapalıydı :)) ben eşorfmanlıydım :)) ama geç oldu transfer sen gitmişsindir ben geldiğimde.buarada aldık bebeğimizi evimize dönüyoruz çok tuhaf bir hismiş.umut sevinç endişe korku hepsi var.anlatamam.Allah tüm isteyenleri muradına erdirsin.sen naptın ne dedi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?