- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.641
Evet haklısın canım.banada ilk gittiğimde dedi ver şuan bi hamilelik yokken dedi hamilelikte rahat edersin dedi.benimde kilom yok öle belli olan. Ama düşününce haklı ne kadar güzel kilo ile hamile kalırsak ilerde okadar rahat ederiz .Sen al tabiki artık annesi bebiş büyücekcanım gebe kalmadan once 61 kilo, 164cm boy idi.
ben ilk 2016 mart ayında , ,ilk randevuma gıtmıştım o zaman yaklaşık 58-59 kılo idim. bana kılo ver demişti 1 2 kılo ama veremedim. hıstereskopı. 2 kez tup bebek denemesi sıgdırdık 7 ay içine
ıgneler ılaclar iştah acıyor ben vermedim aldım ve 61 kılo ıle hamıle kaldım 7 ay sonunda.
ama bır daha hıç kılo ver demedi bana.
benden polikıstıkden suphelenmıştı. belkı onun ıcın ver dedi.
polıkıstıkte kılo onemlı bılıyorsun.
ama polikıstık cıkmadı.
boyuma gore cok kılolu degilim ama cılız da degılım.
bır daha kılo ılgılı yorum yapmadı zaten canım.hamıle kalınca zaten 1.5 2 kılo aldım suan da
canım adını kağıda yazmıştı testlerin kagıdı genetık bırımıne verdim. ama biri pıhtılaşma testi. biri kromozon testi sanırım . geç çıkıyormus bu testlerın sonuçları . 11. haftadakı kontrolde ancak çıkacak sanırım.Hangi testler o dediğin 2 test? Maşallah iyi gidiyosun:) progesteronu ne zaman bıraktın
Slm canım ünlü bir baharatçı varmış evimin yakınında .eş dost Önerisiyle gittim ...hayıtotu ekstratı ve pancar ekstratı sabah akşam önerdi eşimede larginin evitamini ve bitkisel bir karışım (şurubumsu) önerdi biraydır eşli olarak kullanıyoruz...buay kürlerin yumurtalarıma etkisini merak ettiğimden evimin yakınında bir kadındoğumcu ya gittim over takibi ve çatlatma iğnesi deneyeceğim ....
Canım hakkında hayırlısı belki bu denemende olur. Ben bu işlerin hep zamanı olduğuna inandım. Ve umarım şuan senin için doğru zamandırA anneveoglusu veBEYAZGULL
Günaydın kizlar
Doktorumla görüştüm histeroskopi konusunu
Benim ilk negatifimdi biliyosunuz ve yaşım 40 yani kromozom bozukluğundan olma ihtimali daha agir basiyo gibi görünüyo
Maddi olarak da sadece dondurulmuşumun transferini ödeyebilirim şu anda
Son kararim bu tek denemelik dondurulmuşu da koyucaz
Olmassa histeroskopi yaptiricam
Pgt ve histeroskopi büyük maliyet benim için su anda
Karsilayamayacagimdan dolayi yaptirmama karari aldim
Umarım pişman olmam
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallahA anneveoglusu veBEYAZGULL
Günaydın kizlar
Benim ilk negatifimdi biliyosunuz ve yaşım 40 yani kromozom bozukluğundan olma ihtimali daha agir basiyo gibi görünüyo
Umarım pişman olmam
floransa17 Histeroskopinin fiyatı için ne dediler ?
Aman Allahım nasıl bir rakam bu5bin ₺
Uzun süredir sizleri takip ediyorum bende 10 gün önce histeroskopi yaptırdım ama Dr para almadı sizde bir fakülte hastanesinde pr e yaptıracagir bilirsiniz cuzi bir miktar oduyerek gerçi siz bilirsiniz ama beş bin çok hakkınızda hayırlısı olsun5bin ₺
Hangi hastane canım bu .ben ankaradayım özel universite hastanesinde yaptırdım emekli sandığı güvencemiz 400 - 500 arası bisey verdik5bin ₺
5bin ₺
Bence histeroskopi yaptır. Fiyatı daha uygun bir yer mutlaka vardır.A anneveoglusu veBEYAZGULL
Günaydın kizlar
Umarım pişman olmam
Kızlar yarın kese görmeye gidicem içimde korku var allah korusun görememekden korkuyorm bir de hiç bişi hissetmiyorm hamile olanlar siz nasıldınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?