• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

kızlar merhaba ben araniza yeni katıldım özellikle sizin yazılarınızı takip ediyorum çünkü ayni merkezde tedavi oluyoruz galiba :) ve ben pazartesi transfer oldum bekliyorum cok heycanliiiii :) umarim sorunsuz atlatirsiniz
hayirli olsun arkadasim doktorun kim? Benimde carsamba transfer. insallah kavusalim artik canim ya

Canmm ikz mi seninkiler cok şükür yarn da ben görürüm inşallaah kalp sesi de duyarsın inşallah canım inşallah

Bugün öğrendim ben de canım ilişmiş,rabbime sonsuz şükürler olsun.burdaki ve her yerdeki isteyen bütün arkadaşlarıma nasip olsun:dua: sen de insallah yarın mutlu haberle dönersin,pozitif düşün kendini üzme herşey olacağına varır sonuçta,sen stres yapma yeterki

Kızlar cok teşekkür ederim hepinize.inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz.buarada transfer sonrası doktor normal hayatına devam et dedi sadece ağır iş yapma bide bol su iç dedi.başka yapılması yada yapılmaması gereken bişi var mı?

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım.ne yaparsan yap sakin sakin yap, ani hareket etme

Bugün öğrendim ben de canım ilişmiş,rabbime sonsuz şükürler olsun.burdaki ve her yerdeki isteyen bütün arkadaşlarıma nasip olsun:dua: sen de insallah yarın mutlu haberle dönersin,pozitif düşün kendini üzme herşey olacağına varır sonuçta,sen stres yapma yeterki
Canmm cok sevndm senin adına allahım sagsalim almamıı nasip etsn isteyen herkese versn canm benm endişelerimi biliosun ilk sıra yavas arttı sonra birden arttı ne bilim allah korusun insanın aklına herşey gelio 71 201 650 bu 12.gündem sonrası amann dediğin gibi herşey placagına varıyor herkes beni arar oldu hayırlı olsun diye bana baksan inan hala hamileym diyemiyorm

Canmm cok sevndm senin adına allahım sagsalim almamıı nasip etsn isteyen herkese versn canm benm endişelerimi biliosun ilk sıra yavas arttı sonra birden arttı ne bilim allah korusun insanın aklına herşey gelio 71 201 650 bu 12.gündem sonrası amann dediğin gibi herşey placagına varıyor herkes beni arar oldu hayırlı olsun diye bana baksan inan hala hamileym diyemiyorm

Diyemiyoruz canım,doktor bile sevinme dur daha erken diyor.senin degerlerini biliyorum sonradan toparladi bence,yarin guzel olacak insallah

Canım yok kapalı değilim :) ama bugun benle birlikte 5 kişiydik transfer olan.bunlardan 3 kişide kapalıydı :)) ben eşorfmanlıydım :)) ama geç oldu transfer sen gitmişsindir ben geldiğimde.buarada aldık bebeğimizi evimize dönüyoruz çok tuhaf bir hismiş.umut sevinç endişe korku hepsi var.anlatamam.Allah tüm isteyenleri muradına erdirsin.sen naptın ne dedi doktor?
Hayırlı olsun arkadaşım

darısı kalp atışlarına canım

insallah canım evet oyalamaya çalışıyorum kendimi ve hamileymisim gibi besleniyorum hayırlısı diyorum artık kemal beyi hic görmedim ben orada bir ara hasan bey ilgilendi o da cok iyi biriydi
Kemalcimin basini kasimaya vakti yok :) goya benim doktorum kemal bey ilk muyeneler ve opumda vardi. tedavi surecince hep murat bey ilgilendi sagolsun. Onemlilerle ilgilenip ara kontrolleri murat beye devrediyo :) cok yogun. Yanliz Cok iyi bir bilim adami bilgisine doktorluguna sonsuz saygim guvenim var

Kemalcimin basini kasimaya vakti yok :) goya benim doktorum kemal bey ilk muyeneler ve opumda vardi. tedavi surecince hep murat bey ilgilendi sagolsun. Onemlilerle ilgilenip ara kontrolleri murat beye devrediyo cok yogun
hastane vizir vizir zaten maşallah kemal bey de daha yogundur haliyle muratcigimiz pek iyi ama cok rahat eşim kendince kurallar koydu bana o cok rahat olunca tabi ben çok memnunum cok bilgili biri

Back