• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim bende de hiç bir his yok hiçbir belirti yok korkma allah bize bagislasin bebeleri..3 te bende kese göreceğim nasipse,hakkımızda hayırlısı olsun
Amiin amiin canmm valla ara ara sancım oluyor bu beni korkutuyor açıkcası ben de 12de görmeye gideceğim allahım sagsalim kucagımıza almayı nasip etsn

Merhaba kızlar. Bende eylülde tüp bebek yaptırıp negatif sonuç alanlardanım. Bir çok arkadaş pozitif görmüş tebrik ederim. Negatif görenler üzülmesin. Tüp bebek sadece vesile, allah ol diyecek ve olacak...

Tüp bebek yaptırdığım ay bile 29 günde adet oldum. Bu ikinci adetim olacak ama henüz olmadım. Aşılamalar yaptırdım tüp bebekler yaptırdım hiç adetim gecikmemisti. Bugün 31. Gün ve henüz adet olmadım. Koyu beyaz akıntı var ve adet sancim var. Acaba geçen ayki tüp bebek tedavisinden dolayi mi gecikti anlamadım. Sizce neden olabilir. Yada başına böyle birşey gelen var mi

Hadi gözünaydin canım sürprize bak güzel olmus:nazar:pazartesi gorcen inşallah,yaz bana da gelişmeleri canim:KK200:
canım merhaba. ben pazartesi gittim kese görmeye yazamadım sana :) Allahıma şükürler olsun kesemizi gördük hatta yolk kesesi bile oluşmuş dr. bu pazartesi tekrar çağırdı kalp atışı için. inşallah onu da duyarız da içim biraz olsun rahatlar artık.

kızlar merhaba ben araniza yeni katıldım özellikle sizin yazılarınızı takip ediyorum çünkü ayni merkezde tedavi oluyoruz galiba :) ve ben pazartesi transfer oldum bekliyorum cok heycanliiiii :) umarim sorunsuz atlatirsiniz

Ay yok canım benim 3 de transfer sen naptın muayene oldunmu ne dedi doktor?
kızlar merhaba ben araniza yeni katıldım özellikle sizin yazılarınızı takip ediyorum çünkü ayni merkezde tedavi oluyoruz galiba :) ve ben pazartesi transfer oldum bekliyorum cok heycanliiiii :) umarim sorunsuz atlatirsiniz

Merhaba kızlar. Bende eylülde tüp bebek yaptırıp negatif sonuç alanlardanım. Bir çok arkadaş pozitif görmüş tebrik ederim. Negatif görenler üzülmesin. Tüp bebek sadece vesile, allah ol diyecek ve olacak...

Tüp bebek yaptırdığım ay bile 29 günde adet oldum. Bu ikinci adetim olacak ama henüz olmadım. Aşılamalar yaptırdım tüp bebekler yaptırdım hiç adetim gecikmemisti. Bugün 31. Gün ve henüz adet olmadım. Koyu beyaz akıntı var ve adet sancim var. Acaba geçen ayki tüp bebek tedavisinden dolayi mi gecikti anlamadım. Sizce neden olabilir. Yada başına böyle birşey gelen var mi

Selam @__Dalida__ nasılsın
Ayni günler negatifi görmüştük seninle
Ben de 25-26-27 de bir olurum değişir genelde
Bu ay 30 da olmuşum bugun ikinci günüm
Yani test yap belki bu ay hamilesindir belli mi olur
Degilsende bugun yarin gelir bende de gecikme oldu yani

Kızlar dayanamadım bugün işyerinde 5 tl lik kan testlerinden yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu keşke yapmasaydım....

Sanirim gordum seni. kapalimisin sen? adin e ile mi basliyor. Bugun hastane gunlugune not yazdinmi ?

Canım yok kapalı değilim :) ama bugun benle birlikte 5 kişiydik transfer olan.bunlardan 3 kişide kapalıydı :)) ben eşorfmanlıydım :)) ama geç oldu transfer sen gitmişsindir ben geldiğimde.buarada aldık bebeğimizi evimize dönüyoruz çok tuhaf bir hismiş.umut sevinç endişe korku hepsi var.anlatamam.Allah tüm isteyenleri muradına erdirsin.sen naptın ne dedi doktor?

Canım yok kapalı değilim :) ama bugun benle birlikte 5 kişiydik transfer olan.bunlardan 3 kişide kapalıydı :)) ben eşorfmanlıydım :)) ama geç oldu transfer sen gitmişsindir ben geldiğimde.buarada aldık bebeğimizi evimize dönüyoruz çok tuhaf bir hismiş.umut sevinç endişe korku hepsi var.anlatamam.Allah tüm isteyenleri muradına erdirsin.sen naptın ne dedi doktor?
Ayyy canim hadi hayirli olsunnn saglicakla tutunsun annesine. Carsamba transferim var benimde. Allahim insallahhhh yuzumuzu guldursun :dua:

Kızlar dayanamadım bugün işyerinde 5 tl lik kan testlerinden yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu keşke yapmasaydım....
Moralini bozma canım bugün 11. Günündü galiba, hastanede kan testi yaptır yada kaliteli erken yapılan testler varya ondan yap bence.

Canım yok kapalı değilim :) ama bugun benle birlikte 5 kişiydik transfer olan.bunlardan 3 kişide kapalıydı :)) ben eşorfmanlıydım :)) ama geç oldu transfer sen gitmişsindir ben geldiğimde.buarada aldık bebeğimizi evimize dönüyoruz çok tuhaf bir hismiş.umut sevinç endişe korku hepsi var.anlatamam.Allah tüm isteyenleri muradına erdirsin.sen naptın ne dedi doktor?[/Hadi hayırlı uğurlu olsun canım Rabb'im kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tutunsun bebişler

Hayırlı olsun canım, inşallah sımsıkı tutunsunlar sana

hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş. sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın..

Back