- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.701
hayirli olsun arkadasim doktorun kim? Benimde carsamba transfer. insallah kavusalim artik canim yakızlar merhaba ben araniza yeni katıldım özellikle sizin yazılarınızı takip ediyorum çünkü ayni merkezde tedavi oluyoruz galiba :) ve ben pazartesi transfer oldum bekliyorum cok heycanliiiii :) umarim sorunsuz atlatirsiniz
Canmm ikz mi seninkiler cok şükür yarn da ben görürüm inşallaah kalp sesi de duyarsın inşallah canım inşallah
hayirli olsun arkadasim doktorun kim? Benimde carsamba transfer. insallah kavusalim artik canim ya
Kızlar cok teşekkür ederim hepinize.inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz.buarada transfer sonrası doktor normal hayatına devam et dedi sadece ağır iş yapma bide bol su iç dedi.başka yapılması yada yapılmaması gereken bişi var mı?
bu arada senin doktorun kimdi canin?@Yonca___murat bey doktorum aynen düşünmemeye çalışıyorum ama iste
Canmm cok sevndm senin adına allahım sagsalim almamıı nasip etsn isteyen herkese versn canm benm endişelerimi biliosun ilk sıra yavas arttı sonra birden arttı ne bilim allah korusun insanın aklına herşey gelio 71 201 650 bu 12.gündem sonrası amann dediğin gibi herşey placagına varıyor herkes beni arar oldu hayırlı olsun diye bana baksan inan hala hamileym diyemiyormBugün öğrendim ben de canım ilişmiş,rabbime sonsuz şükürler olsun.burdaki ve her yerdeki isteyen bütün arkadaşlarıma nasip olsunsen de insallah yarın mutlu haberle dönersin,pozitif düşün kendini üzme herşey olacağına varır sonuçta,sen stres yapma yeterki
Canmm cok sevndm senin adına allahım sagsalim almamıı nasip etsn isteyen herkese versn canm benm endişelerimi biliosun ilk sıra yavas arttı sonra birden arttı ne bilim allah korusun insanın aklına herşey gelio 71 201 650 bu 12.gündem sonrası amann dediğin gibi herşey placagına varıyor herkes beni arar oldu hayırlı olsun diye bana baksan inan hala hamileym diyemiyorm
Hayırlı olsun arkadaşımCanım yok kapalı değilim :) ama bugun benle birlikte 5 kişiydik transfer olan.bunlardan 3 kişide kapalıydı :)) ben eşorfmanlıydım :)) ama geç oldu transfer sen gitmişsindir ben geldiğimde.buarada aldık bebeğimizi evimize dönüyoruz çok tuhaf bir hismiş.umut sevinç endişe korku hepsi var.anlatamam.Allah tüm isteyenleri muradına erdirsin.sen naptın ne dedi doktor?
Canmm cok sevndm senin adına allahım sagsalim almamıı nasip etsn isteyen herkese versn canm benm endişelerimi biliosun ilk sıra yavas arttı sonra birden arttı ne bilim allah korusun insanın aklına herşey gelio 71 201 650 bu 12.gündem sonrası amann dediğin gibi herşey placagına varıyor herkes beni arar oldu hayırlı olsun diye bana baksan inan hala hamileym diyemiyorm
Evet doğru diyorsun canımm inşlaah güzel haberler veririm canımm bnmmDiyemiyoruz canım,doktor bile sevinme dur daha erken diyor.senin degerlerini biliyorum sonradan toparladi bence,yarin guzel olacak insallah
İnşşş canımmm inşş kese göreym de biir inşallah dua edin inşdarısı kalp atışlarına canım
Kemal bey canim. Ama ara kontrolleri hep murat bey yapti. onun emegini inkar edemem cok ilgilendibu arada senin doktorun kimdi canin?@Yonca___
Ay canim en zor surecler ama relaxx oll. Birseyler bul oyalanacak. Insallah sendedir bebisin annesimurat bey doktorum aynen düşünmemeye çalışıyorum ama iste
Çok saol canım dikkat edicem inşallah Allah hepimizi bebeğimize kavustursun hayırlısıylaAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım.ne yaparsan yap sakin sakin yap, ani hareket etme
insallah canım evet oyalamaya çalışıyorum kendimi ve hamileymisim gibi besleniyorum hayırlısı diyorum artık kemal beyi hic görmedim ben orada bir ara hasan bey ilgilendi o da cok iyi biriydiAy canim en zor surecler ama relaxx oll. Birseyler bul oyalanacak. Insallah sendedir bebisin annesi
Kemalcimin basini kasimaya vakti yok :) goya benim doktorum kemal bey ilk muyeneler ve opumda vardi. tedavi surecince hep murat bey ilgilendi sagolsun. Onemlilerle ilgilenip ara kontrolleri murat beye devrediyo :) cok yogun. Yanliz Cok iyi bir bilim adami bilgisine doktorluguna sonsuz saygim guvenim varinsallah canım evet oyalamaya çalışıyorum kendimi ve hamileymisim gibi besleniyorum hayırlısı diyorum artık kemal beyi hic görmedim ben orada bir ara hasan bey ilgilendi o da cok iyi biriydi
hastane vizir vizir zaten maşallah kemal bey de daha yogundur haliyle muratcigimiz pek iyi ama cok rahat eşim kendince kurallar koydu bana o cok rahat olunca tabi ben çok memnunum cok bilgili biriKemalcimin basini kasimaya vakti yok :) goya benim doktorum kemal bey ilk muyeneler ve opumda vardi. tedavi surecince hep murat bey ilgilendi sagolsun. Onemlilerle ilgilenip ara kontrolleri murat beye devrediyo cok yogun
Çok saol canım dikkat edicem inşallah Allah hepimizi bebeğimize kavustursun hayırlısıyla
ben unutuyorum ya transfer olduğunu nirmal islerimi yapiyorum sinra birden aklıma geliyor kendime kızıyorumAmin canım inşallah hepimizi..ben sürekli yatamadim yalnızdım evde.yarim saat yatıp 15 dk iş yapiyordum(yemektir bulasiktir)dikkat etmek lazım ve en önemlisi allaha tevekkül
Amin inşallah canımİnşşş canımmm inşş kese göreym de biir inşallah dua edin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?