2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cani
Canim histereskopi nin önemi ne ki biliyor musun

Cani

Canim histereskopi nin önemi ne ki biliyor musun

BEYAZGULL
Histeroskopi nin önemi şöyle:
Rahimde tutunmaya ya da hamileligin devamina engel varmi diye keşif esasında
Kamerayla rahme girip bakiyorlar seni uyutuyolar
Rahimde perde yamukluk miyom polip vs varsa düzeltme yapiliyor
Hersey normalse cizik atilip bir sonraki ay embriyonun oraya yerlesmesi saglaniyor bu da tutunma sansini artiriyor diyorlar
Yaptirip tutan da var
Yaptirip tutmayan da

Sen ne zaman yaptiricaksin fiyat aldin mi?

Kızlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım bugün transferimin 11.günü düne kadar regl benzeri ağrılarım vardı bugün hiç birşey yok böyle olan var mı aranızda ister istemez endişeleniyorum

Kızlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım bugün transferimin 11.günü düne kadar regl benzeri ağrılarım vardı bugün hiç birşey yok böyle olan var mı aranızda ister istemez endişeleniyorum
Bende önce öyle belirti yapılmıştım benimde bugün transfer gününüde sayarsak 12. Gün bugün test günüm yani ama göğüs şişliği ve hassasiyeti bile ilk günkü gibi değil azaldı...

Bende de değişiyor canım 9. Gün bugün bekliyoruz belirtilere takılma testi bekle

Yaa benimde 12. Gün 910 çıktı ama tek embriyo transfer edildi. Birde transferimin 18. Günü kontrole gittiğimde yolk sac bile gözükmedi cuma tekrar gideceğim
5.haftada kese gözüktü Yani 7 günü daha var yanlış hesaplamadıysam .hcg tabi tam sonuç diil ama belki bölündü tek yumurta ikizi Allah büyük süprizleri çok

Kizlar bi sorum var
Transfer öncesi kullanmam gereken ilaclar bunlar

Asagidaki ilaclari devlet hastanesinde yazdirip sgk karsiliyor mu? Bilen var mi?

Estrofem
Crinone jel
Coraspirin
Prednol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…