- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- 303
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.721
Canim histereskopi nin önemi ne ki biliyor musun@anneveoglusu veBEYAZGULL
Günaydın kizlar
Doktorumla görüştüm histeroskopi konusunu
Benim ilk negatifimdi biliyosunuz ve yaşım 40 yani kromozom bozukluğundan olma ihtimali daha agir basiyo gibi görünüyo
Maddi olarak da sadece dondurulmuşumun transferini ödeyebilirim şu anda
Son kararim bu tek denemelik dondurulmuşu da koyucaz
Olmassa histeroskopi yaptiricam
Pgt ve histeroskopi büyük maliyet benim için su anda
Karsilayamayacagimdan dolayi yaptirmama karari aldim
Umarım pişman olmam
Cani
Canim histereskopi nin önemi ne ki biliyor musun
Yeni evden çıkıyorum hastaneye gidip kan vereceğimyastun naptin yaptin mi test
Bende önce öyle belirti yapılmıştım benimde bugün transfer gününüde sayarsak 12. Gün bugün test günüm yani ama göğüs şişliği ve hassasiyeti bile ilk günkü gibi değil azaldı...Kızlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım bugün transferimin 11.günü düne kadar regl benzeri ağrılarım vardı bugün hiç birşey yok böyle olan var mı aranızda ister istemez endişeleniyorum
Bende önce öyle belirti yapılmıştım benimde bugün transfer gününüde sayarsak 12. Gün bugün test günüm yani ama göğüs şişliği ve hassasiyeti bile ilk günkü gibi değil azaldı...
Kızlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım bugün transferimin 11.günü düne kadar regl benzeri ağrılarım vardı bugün hiç birşey yok böyle olan var mı aranızda ister istemez endişeleniyorum
Yeni evden çıkıyorum hastaneye gidip kan vereceğim
nşallah canım kanı verdim bekliyorum sonucuyastun hayırlı haberlerle gel inşallah :)
İnşallah canım kanı verdim sonucu bekliyorumCanım inşallah hayırlı güsel haberler ver bize.hepbirlikte mutlu olalım.Allah bebeğini sana bağışlasın.dua ediyorum sana inşallah güsel haberler ver bir an önce
Allah yardımcın olsun güzel haberler almanı diliyorumİ
nşallah canım kanı verdim bekliyorum sonucu
hadi insallah güzel haberlerle dönersin canimİnşallah canım kanı verdim sonucu bekliyorum
5.haftada kese gözüktü Yani 7 günü daha var yanlış hesaplamadıysam .hcg tabi tam sonuç diil ama belki bölündü tek yumurta ikizi Allah büyük süprizleri çokYaa benimde 12. Gün 910 çıktı ama tek embriyo transfer edildi. Birde transferimin 18. Günü kontrole gittiğimde yolk sac bile gözükmedi cuma tekrar gideceğim
Sonucun çıktı mı cnmİnşallah canım kanı verdim sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?