• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım gebe kalmadan once 61 kilo, 164cm boy idi.

ben ilk 2016 mart ayında , ,ilk randevuma gıtmıştım o zaman yaklaşık 58-59 kılo idim. bana kılo ver demişti 1 2 kılo ama veremedim. hıstereskopı. 2 kez tup bebek denemesi sıgdırdık 7 ay içine

ıgneler ılaclar iştah acıyor ben vermedim aldım ve 61 kılo ıle hamıle kaldım 7 ay sonunda.

ama bır daha hıç kılo ver demedi bana.

benden polikıstıkden suphelenmıştı. belkı onun ıcın ver dedi.

polıkıstıkte kılo onemlı bılıyorsun.

ama polikıstık cıkmadı.

boyuma gore cok kılolu degilim ama cılız da degılım.

bır daha kılo ılgılı yorum yapmadı zaten canım.hamıle kalınca zaten 1.5 2 kılo aldım suan da
Evet haklısın canım.banada ilk gittiğimde dedi ver şuan bi hamilelik yokken dedi hamilelikte rahat edersin dedi.benimde kilom yok öle belli olan. Ama düşününce haklı ne kadar güzel kilo ile hamile kalırsak ilerde okadar rahat ederiz .Sen al tabiki artık annesi bebiş büyücek :KK68::KK68:

Hangi testler o dediğin 2 test? Maşallah iyi gidiyosun:) progesteronu ne zaman bıraktın
canım adını kağıda yazmıştı testlerin kagıdı genetık bırımıne verdim. ama biri pıhtılaşma testi. biri kromozon testi sanırım . geç çıkıyormus bu testlerın sonuçları . 11. haftadakı kontrolde ancak çıkacak sanırım.
progesteron fıtılı kalp atışını duydugum gum yanı tam 7+0 da bırak dedi bana.

Slm canım ünlü bir baharatçı varmış evimin yakınında .eş dost Önerisiyle gittim ...hayıtotu ekstratı ve pancar ekstratı sabah akşam önerdi eşimede larginin evitamini ve bitkisel bir karışım (şurubumsu) önerdi biraydır eşli olarak kullanıyoruz...buay kürlerin yumurtalarıma etkisini merak ettiğimden evimin yakınında bir kadındoğumcu ya gittim over takibi ve çatlatma iğnesi deneyeceğim ....

Tamam canim
hosbess hosbess bizi de haberdar et
Güzel sonuclarla gel insallah :)

A anneveoglusu ve BEYAZGULL BEYAZGULL
Günaydın kizlar
Doktorumla görüştüm histeroskopi konusunu
Benim ilk negatifimdi biliyosunuz ve yaşım 40 yani kromozom bozukluğundan olma ihtimali daha agir basiyo gibi görünüyo
Maddi olarak da sadece dondurulmuşumun transferini ödeyebilirim şu anda
Son kararim bu tek denemelik dondurulmuşu da koyucaz
Olmassa histeroskopi yaptiricam
Pgt ve histeroskopi büyük maliyet benim için su anda
Karsilayamayacagimdan dolayi yaptirmama karari aldim
Umarım pişman olmam

Günaydın kizlar
Benim ilk negatifimdi biliyosunuz ve yaşım 40 yani kromozom bozukluğundan olma ihtimali daha agir basiyo gibi görünüyo
Umarım pişman olmam
Canım hakkında hayırlısı belki bu denemende olur. Ben bu işlerin hep zamanı olduğuna inandım. Ve umarım şuan senin için doğru zamandır

Günaydın kizlar
Umarım pişman olmam
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallah

Canım inşallah hayırlısı neyse o olsun.ben opu sırasında miyomda aldırdım.miyomuda histeroskopi ile alıyor die biliyorum 1400 tl ödedik fazladan.ama hazır opu yapılırken yapıldığı için belkide bu fiyattı.acaba başka yerde araştırsan mı histeroskopiyi? Eğer uygun biyer bulursan belki sonrasında dondurulmuşunu koydurmak daha sağlıklı olur.ama inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun Rabbim onu nasip etsin.bu arada bende transferi bekliorum öğleden sonra tekrar gitcez.sen nerede yaşıyorsun ben antalyada tedavi oluyorum gidince bi sorayım opu harici histeroskopinin fiyatı neymiş.

İstanbul şişli de
Özel hastane ve sgk geçmiyor

Fakülte hastaneleri istanbulda cok kalabalik oluyor
Baska konular icin gittigimden biliyorum
Histeroskopi yi baska hastanede yaptirip burada dondurulmuşu koydurmak nasi olur bilemedim..

Devletin bu konuda desteginin yaş siniri olmamasi gerekir ama 39 dan gun almamis olmak vs gibi kurallar var maalesef

GlySn GlySn doktorundan fiyat alinca burada yazar misin lutfen beni tagleyip kacirmayayim mesajini

Kızlar yarın kese görmeye gidicem içimde korku var allah korusun görememekden korkuyorm bir de hiç bişi hissetmiyorm hamile olanlar siz nasıldınz

Sanat2017 Canim ne yaptin iyimisin? Bebisimizi aldinmi annesi? Bende suanda doktordayim. Murat bey bakacak banada.

Son düzenleme:
Günaydın kizlar
Umarım pişman olmam
Bence histeroskopi yaptır. Fiyatı daha uygun bir yer mutlaka vardır.

Kızlar yarın kese görmeye gidicem içimde korku var allah korusun görememekden korkuyorm bir de hiç bişi hissetmiyorm hamile olanlar siz nasıldınz

Canim bende de hiç bir his yok hiçbir belirti yok korkma allah bize bagislasin bebeleri..3 te bende kese göreceğim nasipse,hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar dondurulmus embriyoda sizin e2 degeriniz kac çıktı bnm ki 250 normal mi acaba dr a daha gostermedim .progesron 0.05 cikti

Kızlar merhaba floransa17 floransa17 canım biliyosun bende ilk negatiften sonra histeroskopi oldum. Birsey çıkmadı çok şükür ama rahime 2tane çizik attı bu operasyon için bende 3 yada 4bin verdik diye hatırlıyorum. Yani bir aksilik olmadığı ve operasyon yapmadığı halde yinede ödeniyor ama en azından çizik atılmış oldu bu çizik konusunu doktorunla kesin konuş. . Şuan 9 haftalik olduk bebeklerim ile .. çok şükür ilk zamanlar çok kötüyüm suan iyiyim 1ay sonra cinsiyetleri belli olucak suan bunun heycanindayimm. Inşallah sende histereskopi den sonra olumlu sonuç alırsın canım benim hatta iki tane embriyo için de ikna edebilirsen doktorunu daha güzel olur .. :anne:

Back