- 31 Ekim 2017
- 325
- 847
- 23
- 40
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.621
Desene doğuncaya kadar sabır sabır ys sabır:) sonu güzel olsun hayrolsunda bekleyelim önemli değil
Test günü yaklaştıkça beni bir korku sardıcuma sabahı gidip kandan baktıracağım. Çok korkuyorum.
Canim yarin buyuk gun. Insallah sagliklica tutunsun bebislerin. Heyecan varmi?Ya canım okadar iyi anlıyorum ki senibende daha transfer olmadı testin heyecanı sardı ya o testlerle okadar cok hayal kırıklığı yaşadım ki test yaptırcağımı düşünmek bile gerio beni
Ya arkadaşlar yarın 8.gun dayanamıyorum test yaptırsam mı acaba:/
Test günü yaklaştıkça beni bir korku sardıcuma sabahı gidip kandan baktıracağım. Çok korkuyorum.
Tamam canım inşallah dua bekliyorum :))Yaptir az da olsa cikar
Canim yarin buyuk gun. Insallah sagliklica tutunsun bebislerin. Heyecan varmi?
Insallah canim. anneveoglusu ve benim duarimizdasin canimAy canım sorma düşünürsem cok heyecan yapıorum.oyuzden düşünmemeye çalışıorum.inşallah gece uyuyabilirim ve yarın iyi hissederim ki bebişimde geldiğine pişman olmasın dimiseninde testin var sende transfer öncesi son düzlüktesin artık inşallah herşey yolunda gitsin
Insallah canim. anneveoglusu ve benim duarimizdasin canim[/QUOTE
Çok teşekkür ederim canlarım
Allah kolaylık versin canım benimkide ilk olacak çok zor mu nasıl oluyorcanım yeni gördüm mesajını benim ikinci kez olacak ekim ayında histereskopi ile miyon alındı
ikincisi miyon sonrası kontrol amaçlı olacak
Canim bende haftaya perşembe olacağım Allâh yardımcımız olsuEvet canim ilk tüp denemem negatifti
Histeroskopi önerdi doktorum ilk olacak
Reglim bugün basladi
Ben de haftaya sanirim olucam
Evet canım aynen önceden de yapmaya korkuyorum sonuç negatiftir diye. Hiç belirtide yok yaşadığım o daha da geriyor....Ya canım okadar iyi anlıyorum ki senibende daha transfer olmadı testin heyecanı sardı ya o testlerle okadar cok hayal kırıklığı yaşadım ki test yaptırcağımı düşünmek bile gerio beni
Embriyo 4 günlüktü yarın transfer gününü de sayarsak 11 oluyor
Canım senin transfer yarındı değil mi? Umarım herşey yolunda gider ve bebişin sana gelir.Ya canım okadar iyi anlıyorum ki senibende daha transfer olmadı testin heyecanı sardı ya o testlerle okadar cok hayal kırıklığı yaşadım ki test yaptırcağımı düşünmek bile gerio beni
Slm canım ünlü bir baharatçı varmış evimin yakınında .eş dost Önerisiyle gittim ...hayıtotu ekstratı ve pancar ekstratı sabah akşam önerdi eşimede larginin evitamini ve bitkisel bir karışım (şurubumsu) önerdi biraydır eşli olarak kullanıyoruz...buay kürlerin yumurtalarıma etkisini merak ettiğimden evimin yakınında bir kadındoğumcu ya gittim over takibi ve çatlatma iğnesi deneyeceğim ....
canım gebe kalmadan once 61 kilo, 164cm boy idi.Adige_ Buarada kilo ve boy nedir bana kilo ver demişti.. Bende rahat takıldığınız bu aylar özen göstermeye calisiyrm 4 yada 5 kg vermek istyrm. Boyum 167 kilom 64
göğşen beye devam ediyorum canım. hemşireye sordum 11. hafta da gel kontrol etsın belkı bırıne yonlendirir dedi.Nereye gidiyosun takiplere? Ben bu hafta da gitcem bi sıkıntı yoksa 11.haftada
Hangi testler o dediğin 2 test? Maşallah iyi gidiyosun:) progesteronu ne zaman bıraktıngöğşen beye devam ediyorum canım. hemşireye sordum 11. hafta da gel kontrol etsın belkı bırıne yonlendirir dedi.
benden 7 hafta da tam kan sayımı ve ıkı tane genetık test ıstedı canım pıhtılasma ile ilgili. eger pıhtılaşma sonucu cıkarsa iyi. hıpor ıgneyı bıraktıracak canım. su an sadece folık asıt ve hıbor kullanıyorum. genetık test zaten 11. haftamda ancak cıkacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?