2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Desene doğuncaya kadar sabır sabır ys sabır:) sonu güzel olsun hayrolsunda bekleyelim önemli değil

Test günü yaklaştıkça beni bir korku sardı cuma sabahı gidip kandan baktıracağım. Çok korkuyorum.

Ya canım okadar iyi anlıyorum ki senibende daha transfer olmadı testin heyecanı sardı ya o testlerle okadar cok hayal kırıklığı yaşadım ki test yaptırcağımı düşünmek bile gerio beni

Canim yarin buyuk gun. Insallah sagliklica tutunsun bebislerin. Heyecan varmi?

Ay canım sorma düşünürsem cok heyecan yapıorum.oyuzden düşünmemeye çalışıorum.inşallah gece uyuyabilirim ve yarın iyi hissederim ki bebişimde geldiğine pişman olmasın dimiseninde testin var sende transfer öncesi son düzlüktesin artıkinşallah herşey yolunda gitsin

Insallah canim. anneveoglusu ve benim duarimizdasin canim

Ya canım okadar iyi anlıyorum ki senibende daha transfer olmadı testin heyecanı sardı ya o testlerle okadar cok hayal kırıklığı yaşadım ki test yaptırcağımı düşünmek bile gerio beni
Evet canım aynen önceden de yapmaya korkuyorum sonuç negatiftir diye. Hiç belirtide yok yaşadığım o daha da geriyor....

Canım senin transfer yarındı değil mi? Umarım herşey yolunda gider ve bebişin sana gelir.

hosbess merhaba
Hangi bitkisel kürleri uyguluyorsun?
Hangi merkezdesin şu anda?
Slm canım ünlü bir baharatçı varmış evimin yakınında .eş dost Önerisiyle gittim ...hayıtotu ekstratı ve pancar ekstratı sabah akşam önerdi eşimede larginin evitamini ve bitkisel bir karışım (şurubumsu) önerdi biraydır eşli olarak kullanıyoruz...buay kürlerin yumurtalarıma etkisini merak ettiğimden evimin yakınında bir kadındoğumcu ya gittim over takibi ve çatlatma iğnesi deneyeceğim ....

Adige_ Buarada kilo ve boy nedir bana kilo ver demişti.. Bende rahat takıldığınız bu aylar özen göstermeye calisiyrm 4 yada 5 kg vermek istyrm. Boyum 167 kilom 64
canım gebe kalmadan once 61 kilo, 164cm boy idi.

ben ilk 2016 mart ayında , ,ilk randevuma gıtmıştım o zaman yaklaşık 58-59 kılo idim. bana kılo ver demişti 1 2 kılo ama veremedim. hıstereskopı. 2 kez tup bebek denemesi sıgdırdık 7 ay içine

ıgneler ılaclar iştah acıyor ben vermedim aldım ve 61 kılo ıle hamıle kaldım 7 ay sonunda.

ama bır daha hıç kılo ver demedi bana.

benden polikıstıkden suphelenmıştı. belkı onun ıcın ver dedi.

polıkıstıkte kılo onemlı bılıyorsun.

ama polikıstık cıkmadı.

boyuma gore cok kılolu degilim ama cılız da degılım.

bır daha kılo ılgılı yorum yapmadı zaten canım.hamıle kalınca zaten 1.5 2 kılo aldım suan da

Nereye gidiyosun takiplere? Ben bu hafta da gitcem bi sıkıntı yoksa 11.haftada
göğşen beye devam ediyorum canım. hemşireye sordum 11. hafta da gel kontrol etsın belkı bırıne yonlendirir dedi.
benden 7 hafta da tam kan sayımı ve ıkı tane genetık test ıstedı canım pıhtılasma ile ilgili. eger pıhtılaşma sonucu cıkarsa iyi. hıpor ıgneyı bıraktıracak canım. su an sadece folık asıt ve hıbor kullanıyorum. genetık test zaten 11. haftamda ancak cıkacakmış

Hangi testler o dediğin 2 test? Maşallah iyi gidiyosun:) progesteronu ne zaman bıraktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…