• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Zaman geçmek bilmiyor belirsizlik umut umutsuzluk tedirginlik heyecan off bide hiç belirti yok biraz fazla hareketli biriyim ya tutunamadılarsa kafayı yemek üzereyim of

canım merhaba. ben pazartesi gittim kese görmeye yazamadım sana :) Allahıma şükürler olsun kesemizi gördük hatta yolk kesesi bile oluşmuş dr. bu pazartesi tekrar çağırdı kalp atışı için. inşallah onu da duyarız da içim biraz olsun rahatlar artık.

Sevindim canım benim,sorma bende daha biraz once gordum keseleri :nazar::KK19:kalp atışına 2 hafta sonra çağırdı. cok ağırdan aliyo benim merkez çok bekletiyo beni.doktorlar kalbi duymadan kesin konuşmuyor ya bi garip oluyo insan

Canım yok kapalı değilim :) ama bugun benle birlikte 5 kişiydik transfer olan.bunlardan 3 kişide kapalıydı :)) ben eşorfmanlıydım :)) ama geç oldu transfer sen gitmişsindir ben geldiğimde.buarada aldık bebeğimizi evimize dönüyoruz çok tuhaf bir hismiş.umut sevinç endişe korku hepsi var.anlatamam.Allah tüm isteyenleri muradına erdirsin.sen naptın ne dedi doktor?
Umarım bebeşine kavuşursun canım :)

Sevindim canım benim,sorma bende daha biraz once gordum keseleri :nazar::KK19:kalp atışına 2 hafta sonra çağırdı. cok ağırdan aliyo benim merkez çok bekletiyo beni.doktorlar kalbi duymadan kesin konuşmuyor ya bi garip oluyo insan
Canmm ikz mi seninkiler cok şükür yarn da ben görürüm inşallaah kalp sesi de duyarsın inşallah canım inşallah

Kızlar cok teşekkür ederim hepinize.inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz.buarada transfer sonrası doktor normal hayatına devam et dedi sadece ağır iş yapma bide bol su iç dedi.başka yapılması yada yapılmaması gereken bişi var mı?

Sürekli yatmana gerek yok ama bol bol ye iç keyfine bak dinlen ananas suyu tavsiye ediliyor ama kan sulandırıcı kullanıyorsan yeme onunda lan sulandırıcı özelliği var çünkü ilaçlarını aksatma ben duş almadım ilkinde hemen almıştım tedirgin oldum ve en önemlisi rahat ol düşünme hiç kendini iyi hissedecegin şeyler yap :)

Kızlar cok teşekkür ederim hepinize.inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz.buarada transfer sonrası doktor normal hayatına devam et dedi sadece ağır iş yapma bide bol su iç dedi.başka yapılması yada yapılmaması gereken bişi var mı?

Back