- 31 Ekim 2017
- 325
- 847
- 23
- 40
- Konu Sahibi floransa17
- #10.681
Moralini bozma canım bugün 11. Günündü galiba, hastanede kan testi yaptır yada kaliteli erken yapılan testler varya ondan yap bence.
Benimde 8.gün korkuyorum test yaptırmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralini bozma canım bugün 11. Günündü galiba, hastanede kan testi yaptır yada kaliteli erken yapılan testler varya ondan yap bence.
Kızlar dayanamadım bugün işyerinde 5 tl lik kan testlerinden yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu keşke yapmasaydım....
2 gün daha dayan azıcık kalmış canımBenimde 8.gün korkuyorum test yaptırmaya
canım merhaba. ben pazartesi gittim kese görmeye yazamadım sana :) Allahıma şükürler olsun kesemizi gördük hatta yolk kesesi bile oluşmuş dr. bu pazartesi tekrar çağırdı kalp atışı için. inşallah onu da duyarız da içim biraz olsun rahatlar artık.
Kızlar dayanamadım bugün işyerinde 5 tl lik kan testlerinden yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu keşke yapmasaydım....
Umarım bebeşine kavuşursun canım :)Canım yok kapalı değilim :) ama bugun benle birlikte 5 kişiydik transfer olan.bunlardan 3 kişide kapalıydı :)) ben eşorfmanlıydım :)) ama geç oldu transfer sen gitmişsindir ben geldiğimde.buarada aldık bebeğimizi evimize dönüyoruz çok tuhaf bir hismiş.umut sevinç endişe korku hepsi var.anlatamam.Allah tüm isteyenleri muradına erdirsin.sen naptın ne dedi doktor?
Yarın sabah kan testi yaptıracağım bakalım ne çıkacak...Moralini bozma canım bugün 11. Günündü galiba, hastanede kan testi yaptır yada kaliteli erken yapılan testler varya ondan yap bence.
Test günüm yarın sabahtan gidip yaptıracağımtest günün ne zamandiyastun
Canmm ikz mi seninkiler cok şükür yarn da ben görürüm inşallaah kalp sesi de duyarsın inşallah canım inşallahSevindim canım benim,sorma bende daha biraz once gordum keselerikalp atışına 2 hafta sonra çağırdı. cok ağırdan aliyo benim merkez çok bekletiyo beni.doktorlar kalbi duymadan kesin konuşmuyor ya bi garip oluyo insan
Test günüm yarın sabahtan gidip yaptıracağım![]()
Kızlar cok teşekkür ederim hepinize.inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz.buarada transfer sonrası doktor normal hayatına devam et dedi sadece ağır iş yapma bide bol su iç dedi.başka yapılması yada yapılmaması gereken bişi var mı?
Aynı düşünceler bende de dua etmekten başka çaremiz yok sanırım hayırlısıZaman geçmek bilmiyor belirsizlik umut umutsuzluk tedirginlik heyecan off bide hiç belirti yok biraz fazla hareketli biriyim ya tutunamadılarsa kafayı yemek üzereyim of
Aynı düşünceler bende de dua etmekten başka çaremiz yok sanırım hayırlısı
İnşallah canımmmmEvet canım Rabb'im kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tutunsun bebişler