2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Insallah olur bak hepimizin yasadiklari farkli allahim hepimizi biseylerle siniyor seninde olucak insallah bende oglumu kaybettim sekiz ay once dikuz yasindaydi ve simdi tekrar insallah rabim verirse olcak[/QUOTE
basin sagolsun aglattin beni ne diyecegimi bilemiyorum. Allahim sabirlar versin. Boyle duyunca kendi derdimden utaniyorum

Insallah olur bak hepimizin yasadiklari farkli allahim hepimizi biseylerle siniyor seninde olucak insallah bende oglumu kaybettim sekiz ay once dikuz yasindaydi ve simdi tekrar insallah rabim verirse olcak

rabbim sizlere sabırlar versin.kimseyi evlat acısıyla sınamasın.hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasib etsin.içim gitti ..

Merhaba ben tup bebek tedavisine yeni basladim gonalf ve menopur kullaniyorum toplam on tane kullanicam sanirim bugunde iki tane cetrotide verdi dr tek yumurtaligim var ve iki kucuk kistim cok tedirginim bugun dr uc tane yumurta olusmus dedi sizce yeterlimi
2 gün içinde başka oluşmaz sanmıyorum. Üç yumurtanın arkalarından gelen onlara yakın büyüklükte 1-2 tane daha toplarlar bence ama 3 tane de iyidir. Elbet 1 tanesi 3.güne ulaşır sıkma canını

X