- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.101
Hadi gözünaydin canım sürprize bak güzel olmusşimdi doktorumdan haber geldi. artışımı çok beğendi c.tesi yerine p.tesi gel dedi :) çok mutlu oldum zaman geçmiyordu 5 gün öne geldi, sanırım sadece kese görebilcez allahın izniyle
Maşallah canım allah tamamına erdirsin inşallahSelam kızlar bugün kontrolüm vardı geçen hafta cuma keseyi görmüştü. Bugün de kalp atışı duyduk. Hemde tek kese de 2 tane çok şükür sağlıkla kucağıma da alırım inşallah. Bugün transferimin 25. Günü
Çok üzüldüm canım... umarım en kısa sürede yüzün güler bebeğine kavuşursunMalesef negatif kızlar 1.1 çıktı sonuç
Aayyy çok heyecanla tek yumurta ikizi desene :)))Selam kızlar bugün kontrolüm vardı geçen hafta cuma keseyi görmüştü. Bugün de kalp atışı duyduk. Hemde tek kese de 2 tane çok şükür sağlıkla kucağıma da alırım inşallah. Bugün transferimin 25. Günü
CANIM çok sevindim senin transfer 2 ekimdi değil mi ? 5.gün embriyosu muydu ? Bi de doktor karından mi baktı ?Selam kızlar bugün kontrolüm vardı geçen hafta cuma keseyi görmüştü. Bugün de kalp atışı duyduk. Hemde tek kese de 2 tane çok şükür sağlıkla kucağıma da alırım inşallah. Bugün transferimin 25. Günü
hayırlı olsun arkadaşım tek embriyomu transfer olmuştu kaçıncı gün embriyosu idiSelam kızlar bugün kontrolüm vardı geçen hafta cuma keseyi görmüştü. Bugün de kalp atışı duyduk. Hemde tek kese de 2 tane çok şükür sağlıkla kucağıma da alırım inşallah. Bugün transferimin 25. Günü
arkadaşım 13 ekimi baz alırsak 15. gündesin normal bence rahim kalınlığın dr ile görüşebildin miYa ben hiç bilmiorum adet zamanımı miyom alındıktan sonra cok karıştı adet düzenim.bide aralıksız 35 gun doğum kontrol hapı içtim ben.9 ekimde doğum kontrol ilacımı bıraktım 13 ekimde biraz kanama oldu sona 14 ekimde estrofem başladım 2 gunde bitti kanama.hersey iyi olursada 2 kasım yani haftaya persembe transferdi.
çok üzüldüm arkadaşım rabbim demek bu zamandaböylesini hayırlı görmüşMalesef negatif kızlar 1.1 çıktı sonuç
Selam kızlar bugün kontrolüm vardı geçen hafta cuma keseyi görmüştü. Bugün de kalp atışı duyduk. Hemde tek kese de 2 tane çok şükür sağlıkla kucağıma da alırım inşallah. Bugün transferimin 25. Günü
maşallah kuzulara ya çok sevindim sağlıkla kucağına da alırsın insallah canim.ben kontrole henüz gitmedim.gidecegim gun transferin 26. Gunu olacak belki ben de kalp sesi duyarım insallllaaahhhSelam kızlar bugün kontrolüm vardı geçen hafta cuma keseyi görmüştü. Bugün de kalp atışı duyduk. Hemde tek kese de 2 tane çok şükür sağlıkla kucağıma da alırım inşallah. Bugün transferimin 25. Günü
Evet canım doktora yalvarmıştım 2 tane koy diye koymamıştı. Çok şükür iki tane inşallah ikisinide alırım kucağımaAayyy çok heyecanla tek yumurta ikizi desene :)))
Evet canım 2 ekimdi transfer tarihim vajinal baktı. 5. Gün embriyosuyduCANIM çok sevindim senin transfer 2 ekimdi değil mi ? 5.gün embriyosu muydu ? Bi de doktor karından mi baktı ?
Evet canım tek embriyo 5. Gün embriyosuhayırlı olsun arkadaşım tek embriyomu transfer olmuştu kaçıncı gün embriyosu idi
allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağında gör evladlarını inşallah
Evet canım tek embriyo. Evet inşallah birbirine tıpatıp benzeyen çocuklarım olcak Allah ın izniylegözünaydın canım sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inş. ne güzel ya ikiz olsa tıpa tıp benzeyen tek yumurta ikizi isterdim valla. tek embriyo transferimiydi?
İnşallah canım benimmaşallah kuzulara ya çok sevindim sağlıkla kucağına da alırsın insallah canim.ben kontrole henüz gitmedim.gidecegim gun transferin 26. Gunu olacak belki ben de kalp sesi duyarım insallllaaahhh
İnşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsinEvet canım doktora yalvarmıştım 2 tane koy diye koymamıştı. Çok şükür iki tane inşallah ikisinide alırım kucağıma
Canım karından mi bakmıştı ? Darısı başıma inşallahEvet canım 2 ekimdi transfer tarihim vajinal baktı. 5. Gün embriyosuydu
Cnm rahim kalinligi en az 7mm olmali ama dr 6ya da sicak bakarmi bilemiorm bizim hastanede 7dennassa olurda iptl oluor herlde
arkadaşım 13 ekimi baz alırsak 15. gündesin normal bence rahim kalınlığın dr ile görüşebildin mi
5. gün embriyosu dimi senin transfer benim bildiğim 21-24 günler arası transfer oluyor yanlış bilmiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?