2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

şimdi doktorumdan haber geldi. artışımı çok beğendi c.tesi yerine p.tesi gel dedi :) çok mutlu oldum zaman geçmiyordu 5 gün öne geldi, sanırım sadece kese görebilcez allahın izniyle
Hadi gözünaydin canım sürprize bak güzel olmuspazartesi gorcen inşallah,yaz bana da gelişmeleri canim

CANIM çok sevindim senin transfer 2 ekimdi değil mi ? 5.gün embriyosu muydu ? Bi de doktor karından mi baktı ?

hayırlı olsun arkadaşım tek embriyomu transfer olmuştu kaçıncı gün embriyosu idi
allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağında gör evladlarını inşallah

arkadaşım 13 ekimi baz alırsak 15. gündesin normal bence rahim kalınlığın dr ile görüşebildin mi
5. gün embriyosu dimi senin transfer benim bildiğim 21-24 günler arası transfer oluyor yanlış bilmiyorsam

Estrofemi bıraktıktan sonra adetmi olunuyor arkadaşlar tranfere hazırlanan arkadaşlar biliyorlarmı acep benim 11 kasıma kadar içmem söylendi ama benim transfer için değil hormonun rahmi iyileştirmesi niyeti ile verildi bana

gözünaydın canım sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inş. ne güzel ya ikiz olsa tıpa tıp benzeyen tek yumurta ikizi isterdim valla. tek embriyo transferimiydi?

maşallah kuzulara ya çok sevindim sağlıkla kucağına da alırsın insallah canim.ben kontrole henüz gitmedim.gidecegim gun transferin 26. Gunu olacak belki ben de kalp sesi duyarım insallllaaahhh

Cnm rahim kalinligi en az 7mm olmali ama dr 6ya da sicak bakarmi bilemiorm bizim hastanede 7dennassa olurda iptl oluor herlde

Saol canım galiba dediğin gibi min 7 olması lazım ama okuduklarıma göre rahmin kalınlaşmasını esas progesteron sağlı

Canım başıma neler geldi bir bilseniz bugun.doktor benden rahim kalınlığı ve ğrogesteron istedi.ben antalyada tedavi oluyorum ama antalyada yasamıyorum.bulunduğum yerde bir hastaneye gittim.rahim kalınlığı ölçüldü progesteron 2 saat sona dediler.ben bide troid degerlerime baktırdım.3 saat oldu sonuc yok sona aradım aa biz troid değerlerine bakmışız progesteronu unutmusuz dediler.1 saate cıkar dediler.sonuc 32 cıktı antalyaya gonderdim doktor aradı beni 32 olmamalı iptal edicez tedaviyi öbür ay baslıcaz dedi.sonra dedim hastanede bole bi karısıklık oldu die dedi bidaha baktıralım emin olalım baska hastaneye kostur kostur gittik.sonuc cıktı 0.2 doktor da 2 nin altı olmalı demişti :)) hemen aradım doktoru tamam tedaviye devam dedi :)) daha yani progesteron yuzunden soramadım rahim kalınlığı iyi mi değil mi die.kötü olsa heralde solerdi die düşünüyorum.ama yani işini düzgün yapmayan insanlar yuzunden benim tedavim 1 ay ertelencekti belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…