2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Inanamiyorum yaaa gider o hastanenin altini ustune getirirdim. Hepsini sikayet ederdim. Iyide bunlarin verdigi diger troide nasil guveneceksin.

Inanamiyorum yaaa gider o hastanenin altini ustune getirirdim. Hepsini sikayet ederdim. Iyide bunlarin verdigi diger troide nasil guveneceksin.
Troid önemli değildi zaten ben surekli baska hastanede baktırıyorum hazır kan vermişken baktırayım dedim.bosyere üzüldüm durdum

Çok üzüldüm canım... umarım en kısa sürede yüzün güler bebeğine kavuşursun
Amin canım saol inşallah senden güzel haberler alırız
çok üzüldüm arkadaşım rabbim demek bu zamandaböylesini hayırlı görmüş
dondurulmuş embriyon varmı drunla görüştün mü birşey dedimi
Aynen öyle arkadaşım hayırlısı böyleymiş demekki. Doktorum tutmuş sonradan değer düşmüş hiç tutmasa 0 çıkardı dedi. Kendini toparlayınca daha detaylı konuşuruz dedi. Malesef dondurulmuşum yok sizlerden güzel haberler alalım inşallah

Arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum sizlere; transferin 5. Gününde ovitrell çatlatma iğnesi oldum ve bugün transferin 12. Günü. Etkisi geçmiş midir sizce?

Benimde kan sonucum 1.2 çıkmıştı bu tutunup düştüğü anlamına mı geliyormuş

DOKTorum öyle söyledi hiç tutmasa 0 çıkardı dedi senin doktorun ne demişti ?
Canım ben daha önce 2 kez tüp bebek yaptırdım şuan 3. Denemem önceki iki denenede de ilk 20 li değerlerde çıktı sonra 10 un altına düştü benim de dr tutmuş düşüyor dedi ama hep yalan dolan değerin o kadar çılması daha önce kullandığımız ilaçın etkisi ile

Senin söylediğin gibide olabilir bilmiyorum canım

Canim kusura bakma geç baktım msjlara allah sana da bana da yardım etsin

Anestezi falan yok o zaman değil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…