• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sağolun kızlar hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elden... Ella 82 Ella 82 sen nezaman test yaptırıcaksın
Doktorum Pazartesi günü çağırdı test için ama yarın evde yapmayı düşünüyorum. Hiç belirti yok umudum da pek yok, herşeyin hayırlısı olsun kısmet artık...

doktorumun hemşiresine yazdım gayet iyi dedi ama 2 artması gerekirse 2.000 olması gerekmezmiydi ki
Canmm işde benm de böylee iki kat artmıyor aynen öyle iki kata şartlandık iyi dediyse skntı yok canm benm 12.günm 71.06 11.gün 52.88 bakalm yarn 14.günm inşallaah artar inşallah

Benim transferim 10 ekimde yapıldı. Kendi doktorum çarşamba çağırdı. Bugün ilaçları reçete ettirmek için başka doktora gittim. Karından baktı göremedi birşey inşallah herşey yolundadır :dua:

Benim transferim 10 ekimde yapıldı. Kendi doktorum çarşamba çağırdı. Bugün ilaçları reçete ettirmek için başka doktora gittim. Karından baktı göremedi birşey inşallah herşey yolundadır :dua:

Benim de 9 ekim canım bende de karından bakılınca hiçbirşey görünmedi sıkma canını normal sanırım gorunmemesi

Aynen canim ama 1000 den sonra iki kat değil daha az artabilirmiş sanırım.stres yapmayalım gönlümüz ne kadar ferah olursa bebeler o kadar iyi olur bence
şimdi doktorumdan haber geldi. artışımı çok beğendi c.tesi yerine p.tesi gel dedi :) çok mutlu oldum zaman geçmiyordu 5 gün öne geldi, sanırım sadece kese görebilcez allahın izniyle

Çoook sevindiimm cook ne olur bana da dua et benm ki de yükselsin canım demekki illa iki kat diye bir şey yok demii aayy inşallah benm de artar canm
canım değerin düşük değil ki zaten, sen bir gün arayla baktırmışsın bir gün daha bekleyip yaptırsaymışsın 2 katı olacakmış gibi bence

Back