- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.081
Doktoruna sordun mu canmm ne dediicanım kan sonucum çıktı 18. gün 1.660 iyi mi acaba yaaa. 9. gün 75, 11. gün 138, 14. gün 520, 18. gün 1.660
Üzüldüm canım seninle aynı gündü transferimiz sanırım. İnşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun...Malesef negatif kızlar 1.1 çıktı sonuç
Iyi canım bence iki kata çok yakın.sorun yok bencecanım kan sonucum çıktı 18. gün 1.660 iyi mi acaba yaaa. 9. gün 75, 11. gün 138, 14. gün 520, 18. gün 1.660
doktorumun hemşiresine yazdım gayet iyi dedi ama 2 artması gerekirse 2.000 olması gerekmezmiydi kiDoktoruna sordun mu canmm ne dedii
şu iki kat olayı var ya kendimizi ona şartlandırıyoruz sonra moralimiz bozuluyoIyi canım bence iki kata çok yakın.sorun yok bence
Doktorum Pazartesi günü çağırdı test için ama yarın evde yapmayı düşünüyorum. Hiç belirti yok umudum da pek yok, herşeyin hayırlısı olsun kısmet artık...Sağolun kızlar hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elden...Ella 82 sen nezaman test yaptırıcaksın
Aynen canim ama 1000 den sonra iki kat değil daha az artabilirmiş sanırım.stres yapmayalım gönlümüz ne kadar ferah olursa bebeler o kadar iyi olur benceşu iki kat olayı var ya kendimizi ona şartlandırıyoruz sonra moralimiz bozuluyo
Canmm işde benm de böylee iki kat artmıyor aynen öyle iki kata şartlandık iyi dediyse skntı yok canm benm 12.günm 71.06 11.gün 52.88 bakalm yarn 14.günm inşallaah artar inşallahdoktorumun hemşiresine yazdım gayet iyi dedi ama 2 artması gerekirse 2.000 olması gerekmezmiydi ki
Benim transferim 10 ekimde yapıldı. Kendi doktorum çarşamba çağırdı. Bugün ilaçları reçete ettirmek için başka doktora gittim. Karından baktı göremedi birşey inşallah herşey yolundadır
şimdi doktorumdan haber geldi. artışımı çok beğendi c.tesi yerine p.tesi gel dedi :) çok mutlu oldum zaman geçmiyordu 5 gün öne geldi, sanırım sadece kese görebilcez allahın izniyleAynen canim ama 1000 den sonra iki kat değil daha az artabilirmiş sanırım.stres yapmayalım gönlümüz ne kadar ferah olursa bebeler o kadar iyi olur bence
canım doktorum artışımı normal buldu p.tesi çağırdı kese görmek içinCanmm işde benm de böylee iki kat artmıyor aynen öyle iki kata şartlandık iyi dediyse skntı yok canm benm 12.günm 71.06 11.gün 52.88 bakalm yarn 14.günm inşallaah artar inşallah
Çoook sevindiimm cook ne olur bana da dua et benm ki de yükselsin canım demekki illa iki kat diye bir şey yok demii aayy inşallah benm de artar canmcanım doktorum artışımı normal buldu p.tesi çağırdı kese görmek için
canım değerin düşük değil ki zaten, sen bir gün arayla baktırmışsın bir gün daha bekleyip yaptırsaymışsın 2 katı olacakmış gibi benceÇoook sevindiimm cook ne olur bana da dua et benm ki de yükselsin canım demekki illa iki kat diye bir şey yok demii aayy inşallah benm de artar canm
Canm benm 29.83 den iki gün sonra 52.88 bir gün sonra 71.06 yüzde 70lerde artıo sanırımcanım değerin düşük değil ki zaten, sen bir gün arayla baktırmışsın bir gün daha bekleyip yaptırsaymışsın 2 katı olacakmış gibi bence
tekrar ne zaman kan verceksin canımCanm benm 29.83 den iki gün sonra 52.88 bir gün sonra 71.06 yüzde 70lerde artıo sanırım
Yarın 14.günüm baska hastanede vericem kendi doktorumun yerinde bakalım cok korkuyorum canmtekrar ne zaman kan verceksin canım
Allah'ım yarın sana bol şans versin canım, ama korkma bence yükselecekYarın 14.günüm baska hastanede vericem kendi doktorumun yerinde bakalım cok korkuyorum canm
İnşallaah canımm inşallaah allah korktugumuza ugratmasıın isteyen herkese versinn herkeseAllah'ım yarın sana bol şans versin canım, ama korkma bence yükselecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?