• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Saol canım galiba dediğin gibi min 7 olması lazım ama okuduklarıma göre rahmin kalınlaşmasını esas progesteron sağlı

Canım başıma neler geldi bir bilseniz bugun.doktor benden rahim kalınlığı ve ğrogesteron istedi.ben antalyada tedavi oluyorum ama antalyada yasamıyorum.bulunduğum yerde bir hastaneye gittim.rahim kalınlığı ölçüldü progesteron 2 saat sona dediler.ben bide troid degerlerime baktırdım.3 saat oldu sonuc yok sona aradım aa biz troid değerlerine bakmışız progesteronu unutmusuz dediler.1 saate cıkar dediler.sonuc 32 cıktı antalyaya gonderdim doktor aradı beni 32 olmamalı iptal edicez tedaviyi öbür ay baslıcaz dedi.sonra dedim hastanede bole bi karısıklık oldu die dedi bidaha baktıralım emin olalım baska hastaneye kostur kostur gittik.sonuc cıktı 0.2 doktor da 2 nin altı olmalı demişti :)) hemen aradım doktoru tamam tedaviye devam dedi :)) daha yani progesteron yuzunden soramadım rahim kalınlığı iyi mi değil mi die.kötü olsa heralde solerdi die düşünüyorum.ama yani işini düzgün yapmayan insanlar yuzunden benim tedavim 1 ay ertelencekti belkide.
Inanamiyorum yaaa gider o hastanenin altini ustune getirirdim. Hepsini sikayet ederdim. Iyide bunlarin verdigi diger troide nasil guveneceksin.

Inanamiyorum yaaa gider o hastanenin altini ustune getirirdim. Hepsini sikayet ederdim. Iyide bunlarin verdigi diger troide nasil guveneceksin.
Troid önemli değildi zaten ben surekli baska hastanede baktırıyorum hazır kan vermişken baktırayım dedim.bosyere üzüldüm durdum :(

Çok üzüldüm canım... umarım en kısa sürede yüzün güler bebeğine kavuşursun
Amin canım saol inşallah senden güzel haberler alırız
çok üzüldüm arkadaşım rabbim demek bu zamandaböylesini hayırlı görmüş
dondurulmuş embriyon varmı drunla görüştün mü birşey dedimi
Aynen öyle arkadaşım hayırlısı böyleymiş demekki. Doktorum tutmuş sonradan değer düşmüş hiç tutmasa 0 çıkardı dedi. Kendini toparlayınca daha detaylı konuşuruz dedi. Malesef dondurulmuşum yok sizlerden güzel haberler alalım inşallah

Arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum sizlere; transferin 5. Gününde ovitrell çatlatma iğnesi oldum ve bugün transferin 12. Günü. Etkisi geçmiş midir sizce?

Amin canım saol inşallah senden güzel haberler alırız
Aynen öyle arkadaşım hayırlısı böyleymiş demekki. Doktorum tutmuş sonradan değer düşmüş hiç tutmasa 0 çıkardı dedi. Kendini toparlayınca daha detaylı konuşuruz dedi. Malesef dondurulmuşum yok sizlerden güzel haberler alalım inşallah
Benimde kan sonucum 1.2 çıkmıştı bu tutunup düştüğü anlamına mı geliyormuş

DOKTorum öyle söyledi hiç tutmasa 0 çıkardı dedi senin doktorun ne demişti ?
Canım ben daha önce 2 kez tüp bebek yaptırdım şuan 3. Denemem önceki iki denenede de ilk 20 li değerlerde çıktı sonra 10 un altına düştü benim de dr tutmuş düşüyor dedi ama hep yalan dolan değerin o kadar çılması daha önce kullandığımız ilaçın etkisi ile

Canım ben daha önce 2 kez tüp bebek yaptırdım şuan 3. Denemem önceki iki denenede de ilk 20 li değerlerde çıktı sonra 10 un altına düştü benim de dr tutmuş düşüyor dedi ama hep yalan dolan değerin o kadar çılması daha önce kullandığımız ilaçın etkisi ile
Senin söylediğin gibide olabilir bilmiyorum canım

canım rahimin durumuna bakılacak ultrasonda görünmeyen varsa ona bakacak
ikinci tedavi öncesinde her aşamayı yap derim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
benim gelecek ay olacak miyon sonrası kontrol histireskopisi

Canim kusura bakma geç baktım msjlara allah sana da bana da yardım etsin

Eşinden dna testi alinmasi sperm testiyle aynı oluyor. Erkekler zaten hic sikıntı cekmiyor. Histeroskopi oldum ben ama laparoskopi ile beraber oldugum icin agrilarim oldu. Ofis histeroskppi basit bi operasyon hafif sakinlestirici ile muayne masasinda kamerayla bakiyorlar zor degildir.
Anestezi falan yok o zaman değil mi canım

Back