2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ay kuzum progesteron kac olmali bilmiyorum bende. Evet canim bende 2 kasimda ordayim. Bende esrofem aliyorum. Insallah kuzum yaa valla ne cektik ne cektik. Hayirlisiyla herkez insallah kavussun bebegine

Rahim kalınlığı kaç olmalı bilmiyorum ama benim transferden önceki son kontrolde 9.8 mm olmuştu inşallah seninkide transfer gününe kadar yeterli kalınlığa ulaşır. Nar suyu kalınlaştırıyor diye okumuştum nette nar suyu sıkıp içtim sende dene istersen

KızlaR İlla iki kat mı artmalı bu yüzde 60 söylentisini sizin doktorlar da söyledimi benm 12.günm 71.06 cıkdı ama tam iki kat artmıyor yüzde 70 falan artıyor böyle olan varmı bu saglıksız gebelik mi oluyor

%60 bile artmasi normalken %70 artması çok normal canm.Sıkıntı yok yani..Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah..

canım bende pazertesi günü rahim kalınlığını ölçtürmeye gidecem. bende tam olarak bilmiyorum kalınlığın kaç olması gerektiğini ama internette araştırdığım kadarıyla 10 -17 arası olması gerekiyormuş sanırım.

Saol canım.nerdeyse hergun de nar yedim :)) artık hayırlısı.söle mi olacak böle mi olacak die düşünüp sıkılmakdan yoruldum karar verdim oluruna bıraktım.artık Rabbim ne demişse o.hiç bir işe yaramamasına ragmen bide kendimi üzüyorum bu daha cok yoruyor beni.öbür aya kalırsada kalsın demekki hayırlısı buymuş dicem.

Canm ben yüzde 60 ı ben burdan duydumm yani doktor demedi bilmiomm
Yok canm sadece burda söylenmiyor. Benim gittiğim merkezde de söylemislerdi.Ayrıca diğer topiclerde de okudum.İçini ferah tut.Tabi doğum edene kadar kaygılar acabalar bitmiyor.Allah kolaylik versin inşallah..

canım 8-9 mm olmalı diye biliyorum adetin kaçıncı günündesin

canım 8-9 mm olmalı diye biliyorum adetin kaçıncı günündesin
Ya ben hiç bilmiorum adet zamanımı miyom alındıktan sonra cok karıştı adet düzenim.bide aralıksız 35 gun doğum kontrol hapı içtim ben.9 ekimde doğum kontrol ilacımı bıraktım 13 ekimde biraz kanama oldu sona 14 ekimde estrofem başladım 2 gunde bitti kanama.hersey iyi olursada 2 kasım yani haftaya persembe transferdi.

Ya aradım hastaneyi progesteron sonucum hala çıkmamış die.ay görmemişler onu başka testler vardı onları görmüşler bunu atlamışlar bidaha 1 saat sona diolar.o kanda bekledi şimdi olur mu ki? Yani hiç bişeye sıkılmıyım diorum ama mümkün değil

Cnm rahim kalinligi en az 7mm olmali ama dr 6ya da sicak bakarmi bilemiorm bizim hastanede 7dennassa olurda iptl oluor herlde

:) Benim de kollar delik deşik:) en son salı gun vermiştim 15. Gun 2347 cıktı.üc gündür vermedim kese için randevuyu aldım ya:) sonucunu yaz mutlaka canım merak ediyorum.insallah hep güzel ilerleriz
canım kan sonucum çıktı 18. gün 1.660 iyi mi acaba yaaa. 9. gün 75, 11. gün 138, 14. gün 520, 18. gün 1.660

Yok canm sadece burda söylenmiyor. Benim gittiğim merkezde de söylemislerdi.Ayrıca diğer topiclerde de okudum.İçini ferah tut.Tabi doğum edene kadar kaygılar acabalar bitmiyor.Allah kolaylik versin inşallah..
Çok tşk ederimm canm hayırlısıyla olsun allahıma bıraktmm bakalm yarn ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…