- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.061
Ay kuzum progesteron kac olmali bilmiyorum bende. Evet canim bende 2 kasimda ordayim. Bende esrofem aliyorum. Insallah kuzum yaa valla ne cektik ne cektik. Hayirlisiyla herkez insallah kavussun bebegineYa su progesteron sonucumda cıksın arıcam direk.cunku diceklerki progesteronada bakalım.kaç mm olması gerekio acaba transferde? Sen ne yaptın canım buarada? Senin kontrolun 2 kasımdaydı dimi? Ay inşallah gusel olsun hersey hepimiz için.
Rahim kalınlığı kaç olmalı bilmiyorum ama benim transferden önceki son kontrolde 9.8 mm olmuştu inşallah seninkide transfer gününe kadar yeterli kalınlığa ulaşır. Nar suyu kalınlaştırıyor diye okumuştum nette nar suyu sıkıp içtim sende dene istersenİçiyorum önümüzdeki perşembeye kadar da içicem.ya ultrasonda doktor önce 8 mm dedi sona düzeltti 6 mm dedi.homojen bi kalınlıkda değil çünkü dedi.bende herhalde en ince yeri ölçtü die düşündüm.antalyadan da cvp gelmedi daha
Canmm naptn seenGünaydın kızlar hayırlı cumalar :) Bugün test günüm kan vermeye gidiyorum hepinizden dua istiyorum hepimiz güzel haberler alalım inşallah
%60 bile artmasi normalken %70 artması çok normal canm.Sıkıntı yok yani..Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah..KızlaR İlla iki kat mı artmalı bu yüzde 60 söylentisini sizin doktorlar da söyledimi benm 12.günm 71.06 cıkdı ama tam iki kat artmıyor yüzde 70 falan artıyor böyle olan varmı bu saglıksız gebelik mi oluyor
Kan verdim sonucu bekliyorum canımCanmm naptn seen
Canm ben yüzde 60 ı ben burdan duydumm yani doktor demedi bilmiomm%60 bile artmasi normalken %70 artması çok normal canm.Sıkıntı yok yani..Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah..
canım bende pazertesi günü rahim kalınlığını ölçtürmeye gidecem. bende tam olarak bilmiyorum kalınlığın kaç olması gerektiğini ama internette araştırdığım kadarıyla 10 -17 arası olması gerekiyormuş sanırım.Kızlar bişi sorcam transferde rahim kalınlığı kaç olmalı? Ben bugun ölçtürüp gönderdim doktoruma ama daha cvp vermedi.6 mm ölçtü doktor.daha progesteron testini bekliorum gerçi o 2 saat sona çıkcakmış.progesteron kaç olmalı bilen var mı? Panik oldum galiba kalınlaşmadı benim rahmim nette yazılanlara baktımda((
Rahim kalınlığı kaç olmalı bilmiyorum ama benim transferden önceki son kontrolde 9.8 mm olmuştu inşallah seninkide transfer gününe kadar yeterli kalınlığa ulaşır. Nar suyu kalınlaştırıyor diye okumuştum nette nar suyu sıkıp içtim sende dene istersen
Hadi gusel haberler ver inşallahKan verdim sonucu bekliyorum canım
Yok canm sadece burda söylenmiyor. Benim gittiğim merkezde de söylemislerdi.Ayrıca diğer topiclerde de okudum.İçini ferah tut.Tabi doğum edene kadar kaygılar acabalar bitmiyor.Allah kolaylik versin inşallah..Canm ben yüzde 60 ı ben burdan duydumm yani doktor demedi bilmiomm
canım 8-9 mm olmalı diye biliyorum adetin kaçıncı günündesinKızlar bişi sorcam transferde rahim kalınlığı kaç olmalı? Ben bugun ölçtürüp gönderdim doktoruma ama daha cvp vermedi.6 mm ölçtü doktor.daha progesteron testini bekliorum gerçi o 2 saat sona çıkcakmış.progesteron kaç olmalı bilen var mı? Panik oldum galiba kalınlaşmadı benim rahmim nette yazılanlara baktımda((
Ya ben hiç bilmiorum adet zamanımı miyom alındıktan sonra cok karıştı adet düzenim.bide aralıksız 35 gun doğum kontrol hapı içtim ben.9 ekimde doğum kontrol ilacımı bıraktım 13 ekimde biraz kanama oldu sona 14 ekimde estrofem başladım 2 gunde bitti kanama.hersey iyi olursada 2 kasım yani haftaya persembe transferdi.canım 8-9 mm olmalı diye biliyorum adetin kaçıncı günündesin
Yaa üzüldüm canım ya,vardır bunda da bir hayır,rabbim tez zamanda senin de yüzünü güldürsünMalesef negatif kızlar 1.1 çıktı sonuç
Malesef negatif kızlar 1.1 çıktı sonuç
Cnm rahim kalinligi en az 7mm olmali ama dr 6ya da sicak bakarmi bilemiorm bizim hastanede 7dennassa olurda iptl oluor herldeYa ben hiç bilmiorum adet zamanımı miyom alındıktan sonra cok karıştı adet düzenim.bide aralıksız 35 gun doğum kontrol hapı içtim ben.9 ekimde doğum kontrol ilacımı bıraktım 13 ekimde biraz kanama oldu sona 14 ekimde estrofem başladım 2 gunde bitti kanama.hersey iyi olursada 2 kasım yani haftaya persembe transferdi.
canım kan sonucum çıktı 18. gün 1.660 iyi mi acaba yaaa. 9. gün 75, 11. gün 138, 14. gün 520, 18. gün 1.660:) Benim de kollar delik deşik:) en son salı gun vermiştim 15. Gun 2347 cıktı.üc gündür vermedim kese için randevuyu aldım ya:) sonucunu yaz mutlaka canım merak ediyorum.insallah hep güzel ilerleriz
Çok tşk ederimm canm hayırlısıyla olsun allahıma bıraktmm bakalm yarn ne olacakYok canm sadece burda söylenmiyor. Benim gittiğim merkezde de söylemislerdi.Ayrıca diğer topiclerde de okudum.İçini ferah tut.Tabi doğum edene kadar kaygılar acabalar bitmiyor.Allah kolaylik versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?