2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar transferden sonra catlatma ignesi herkese yapiliyor mu ya da farkli bi uygulama sonrasinda mi bilemedim bilen varsa yardimci olabilir mi

Bgun kan sonucum cikmis 25. Gun <1371.00 cikmis normalmi bu yahu bir milyon371mi binucyuz71 deil herlde :/

Kız ne bir milyonu :) yuzotuzyedibin yüz yazıyor orda
Heeeee hahahaha bian beynim durdu dedm o ne :)))) nokta son uc rakamdan deil iki rakamdan once ya dedm bu nasil is ozmn yine cikmasi gerekenden 4 kati cikmis 58bin olmasi lazimdi iki kati artsa ahhhh sali gel artkin yoksa bn gelemicm herlde :))))))

Heeeee hahahaha bian beynim durdu dedm o ne :)))) nokta son uc rakamdan deil iki rakamdan once ya dedm bu nasil is ozmn yine cikmasi gerekenden 4 kati cikmis 58bin olmasi lazimdi iki kati artsa ahhhh sali gel artkin yoksa bn gelemicm herlde :))))))
Canım tekrar baktım 1371 sanırım ben sifirlari dahil etmişim ama niye böyle çıksın ki kesen göründü .

Bana transfer sonrasında çatlatma iğnesi yapılmadı. Neye göre yapıyorlar bilmiyorum
Ben biliyorum canm banada toplamadan once bi vurdular 36 saat once sonrada toplama isleminden hemn sonra vurdular sasirdik onlarda embriyolara yer açılsın die catlatma ignesi vurduk dediler yani seninde bebeginden sonra vurma sebebi odur icerde alamadiklari yumurtalar vardir iğneyi vurmusturki hemen çatlasın bitsin bebege yer açılsın rahim rahatlasın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…