2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ya canım sende belirti yok diyonda hiç bir belirti vermeden aslanlar gibi doğum yapan bir sürü insan var hiç stres yapma biz galiba senle aynı gün yaptuk benimde 6 günüm benim kasık ağrım aynı hızla devam ediyor ve çok terliyorum bunların olması benim hamile olduğumu göstermediği gibi seninde belirtin olmaması tutunmadığını göstermez canım sakın stres yapma benim herşey yolundaydı era testim temiz cd56 trstim temiz embriyolar genetikten temiz geldi rabime sığındım rabim ne eylerse güzel eyler inşallah tutunur bebişlerimiz
Ben ne yaşıyorsam günügününe burda paylaşmaya çalışıyorum. O yüzden belirti yok diye yazdım. Amin inşallah tutunurlar

Bu arada ben hala choriomon falan vuruluyorum. 3 gün önce de gonapeptyl vuruldum. Progestan iğne vurduruyorum 2 günde 1. Transfer sonrası bunları yapan var mı aranızda?

Ben sanırım 6.gun pazara gelıyo bı kan testı yaptırır şansımı denerım

Slm kızlar bugün transferim oldu 2 tana transfer diye konusmustuk ama Embriolog benimle Uzun uzun konuştu 2li gebeliğin negatif yönlerinden bahsetti vee 1 adet transfer yaptık inşallah hayrlisi olur . Zaten yasim 26 böyle olacağını biliyodum yasa gereği izin vermedi embriyolog. . Allah hepimiz için hayrlisini nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur inşallah bebişin :)

Merhaba arkadaslar bende adetini bekliyorum buayin sonunda iğnelerle başlayacağız merkezim centrium recai pabuccuda dr.um 5 yasindaki oglum var kardeş için tekrar tup bebek yapacağız. Hayirlisi olsun hepimize

Ben transfer sonrası yaptım 3.gün. Çatlatma iğnesi var Choriomon. Onu da yaptım bugün. Kulağa biraz tuhaf geliyo ama transfer sonrası 2 çatlatma 1 de gonapeptil yaptım
Transfer sonrası çatlatma iğnesimi yapılıyormuş ilkez duydum dondurulmuş embriyo ile transfer yapıldı sizin kusura bakmayın ilkez duyduğum için merak ettim neden transferden sonra çatlatma iğnesi yapılıyormuş bilginiz varmı

Transfer sonrası çatlatma iğnesimi yapılıyormuş ilkez duydum dondurulmuş embriyo ile transfer yapıldı sizin kusura bakmayın ilkez duyduğum için merak ettim neden transferden sonra çatlatma iğnesi yapılıyormuş bilginiz varmı
Başkentte protokol böyleymiş standart. Detaylı sormadım neden böyle diye. Transferden sonraki gün ve 5.gün choriomon iğne, 3.gün gonapeptyl yaptırıyorlar. Dondurulmadı benim 2 tane yerleştirdiler taze 3.gün embriyosu

Ben transfer sonrası yaptım 3.gün. Çatlatma iğnesi var Choriomon. Onu da yaptım bugün. Kulağa biraz tuhaf geliyo ama transfer sonrası 2 çatlatma 1 de gonapeptil yaptım

Evet neden transfer sonrası çatlatma iğnesi yapasın ki bana da değişik geldi açıkcası .. ama vardır mutlaka doktorun bir bildiği . Bende biraz önce yaptım iğneleri iki tane gonapeptyl 1 ovittrelle peşpeşe ama ovitrelleden hiç bişey anlamadım sızlamadı bile hatta yaptım ya die baktım karnıma:) ama bu gonapeptyl çok Çan'ımı yaktı iğne ucu da ne zor girdi ya . İnş bu acıların emeklerin karşılığını alırız senn öğrenmede günün az kalmış hadi inş güzel haberler verirsin

Başkentte protokol böyleymiş standart. Detaylı sormadım neden böyle diye. Transferden sonraki gün ve 5.gün choriomon iğne, 3.gün gonapeptyl yaptırıyorlar. Dondurulmadı benim 2 tane yerleştirdiler taze 3.gün embriyosu
Anladım cevap için teşeklürler benim 5 gün blast 5bb kalitesinde tek embriyo koyuldu şuan dondurulurak rahim dinlendirme yapıldı ilk denemem de 3 gün taze embriyo koyulmuştu

X