- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 42
- Konu Sahibi floransa17
- #6.061
sezenorhan
canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda sağlıkla hayırla kuzun gelır ve kucağına alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim canimm üzülme ne olur vardır bunda da bi Hayır ne desem boş aslinda üzülme demekle de olmuyor ki benim de düşüğüm var seni anlayabiliyorumKızlar malesef ki kese bozulmuş ve düşük yapıyorum. Doktorum sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atar dedi zaten biliyordum daha önce de çok kez oldu. Hakkımda hayırlısı böyleymiş. Sizler de çok sagolun hepiniz çok destek oldunuz . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin sizlere de bebislerizi sağlıkla kucaklamak nasip olsun
Aynen cok zor kuzum ben hemsiremi aradim hemegrom idrar tahlili yaptir sonucu at ona gore konusalim dedi sonuc cikti hemsirem telefonu doktora ver ben serum ismi ve ilac ismi soyliyim yapsinlar dedi az bi enfeksiyon var dedi ama acildeki doktorun inadi tuttu beni hemsireyle muhattap etme diyerek telefonu bile almadi azarladi neymis git doktorun yapsin bence gerek yok sorumluluk alamazmis filan ilaci zor yazdirdim hemsiremde bol su ic 4 litreye yakin dedi sinir oldum acile gidiyoz agrim var doktorum serum oneriyo baska doktor yapmiyo normalmis bu durumlarAynı sıkıntılar opudan beri bende de var canım,çarşamba olmuştum ben de ama o sıkıntıları hala geçmedi.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın,pzt transferden sonra da böyle agrili sizili hissedersem napicam bilmiyorum
Oy canim benim ya kiyamam sana cok uzulduk bak uzulme filan diyenler sana sacma geliyo anliyorum ama veremde alanda Allah herseyde vardir bi hayir biz suan bunu belki idrak edemiyoruz ama bizi bizden daha iyi bilen Allah var her zaman dualarimdasin rabbim en kisa zamanda hayirli sekilde nasip eder insallah suan belki da zamani gelmemistir sen guclu kizsin bununda ustesinden gelirsin evellallah..Kızlar malesef ki kese bozulmuş ve düşük yapıyorum. Doktorum sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atar dedi zaten biliyordum daha önce de çok kez oldu. Hakkımda hayırlısı böyleymiş. Sizler de çok sagolun hepiniz çok destek oldunuz . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin sizlere de bebislerizi sağlıkla kucaklamak nasip olsun
Kizlar cuma sabah opudan ciktim cuma hafif agrim vardi ama 2 gundur karnimda cok sislik var lekelenmede var boyle adetim gelecek gibi ikide bir cok sıkışmışım gibi tualete gidiyorum ama cok az yapıyorum hatta zorlaniyor
um yanma oluyo normal mi bunlar hemsirem agri ve lekelenme normal demisti gecer dedi gecmedi kac gun surer ki karnimin ustune yatamiyorum bile
Canım kaç gündür girememistim şimdi gördüm inan çok üzüldüm Allah tez zamanda seninde bizim de yüzümuzu güldürsün inşallahSağol cnm allah razı olsun inanki bende hepinizi çok seviyorum . Hiç bir yere gitmiyorum burdayım allahın izniyle . Iyi de kötü ne yasıyorsak burda paylaşıyoruz ve acımız da hafifliyor paylaştıkça. Sevincimiz de çoğalıyor. Iyiki varsınız
Yeni gördum cok geçmiş olsun. Bu acılarda birgün bitecek elbet sabredelim canim benimKızlar malesef ki kese bozulmuş ve düşük yapıyorum. Doktorum sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atar dedi zaten biliyordum daha önce de çok kez oldu. Hakkımda hayırlısı böyleymiş. Sizler de çok sagolun hepiniz çok destek oldunuz . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin sizlere de bebislerizi sağlıkla kucaklamak nasip olsun
Çok üzüldüm canım rabbim gönlüne göre versin rabbim dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda mucizene kavuştursun ne desek boş benimde 3 cu denemem ilki 3 aylıkken kaybettim 2ci tutmadi 3cu içinde dua ediyorum benimle olsun diye rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın banada dua edinKızlar malesef ki kese bozulmuş ve düşük yapıyorum. Doktorum sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atar dedi zaten biliyordum daha önce de çok kez oldu. Hakkımda hayırlısı böyleymiş. Sizler de çok sagolun hepiniz çok destek oldunuz . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin sizlere de bebislerizi
Aynen cok zor kuzum ben hemsiremi aradim hemegrom idrar tahlili yaptir sonucu at ona gore konusalim dedi sonuc cikti hemsirem telefonu doktora ver ben serum ismi ve ilac ismi soyliyim yapsinlar dedi az bi enfeksiyon var dedi ama acildeki doktorun inadi tuttu beni hemsireyle muhattap etme diyerek telefonu bile almadi azarladi neymis git doktorun yapsin bence gerek yok sorumluluk alamazmis filan ilaci zor yazdirdim hemsiremde bol su ic 4 litreye yakin dedi sinir oldum acile gidiyoz agrim var doktorum serum oneriyo baska doktor yapmiyo normalmis bu durumlar
Çok üzüldüm İnan ne diyeyim rabbim sana güç versin ve bu süreci çabucak atlatıp anne olmayı nasip etsinKızlar malesef ki kese bozulmuş ve düşük yapıyorum. Doktorum sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atar dedi zaten biliyordum daha önce de çok kez oldu. Hakkımda hayırlısı böyleymiş. Sizler de çok sagolun hepiniz çok destek oldunuz . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin sizlere de bebislerizi sağlıkla kucaklamak nasip olsun
Cok haklisin canim insallah en kisa surede gecer bunlari yasayan herkesin Kuzum bol su ic sende uzan ayaklarini sicak tut iyi geliyo kabiz yapacak seyler yememeye dikkat et kendineAyy kuzum ya kendi derdimiz yetmezmiş gibi bir de insanların saygisizligiyla uğraşıyoruz.bende idrarda yanma yok ama çok sık gidiyorum tuvalete ve yaparken kasiklarima giren sancıyı anlatamam.gaz sancısı gibi olan agri da bitmedi gitti
Sağol kuzum insallah yarın yatışa geçiyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsunCok haklisin canim insallah en kisa surede gecer bunlari yasayan herkesin Kuzum bol su ic sende uzan ayaklarini sicak tut iyi geliyo kabiz yapacak seyler yememeye dikkat et kendine