• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar malesef ki kese bozulmuş ve düşük yapıyorum. Doktorum sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atar dedi zaten biliyordum daha önce de çok kez oldu. Hakkımda hayırlısı böyleymiş. Sizler de çok sagolun hepiniz çok destek oldunuz . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin sizlere de bebislerizi sağlıkla kucaklamak nasip olsun
Canim benim canimm üzülme ne olur vardır bunda da bi Hayır ne desem boş aslinda üzülme demekle de olmuyor ki benim de düşüğüm var seni anlayabiliyorum
Diyecek bişey bulamıyorum Sezen allah büyük sabır...

Aynı sıkıntılar opudan beri bende de var canım,çarşamba olmuştum ben de ama o sıkıntıları hala geçmedi.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın,pzt transferden sonra da böyle agrili sizili hissedersem napicam bilmiyorum
Aynen cok zor kuzum ben hemsiremi aradim hemegrom idrar tahlili yaptir sonucu at ona gore konusalim dedi sonuc cikti hemsirem telefonu doktora ver ben serum ismi ve ilac ismi soyliyim yapsinlar dedi az bi enfeksiyon var dedi ama acildeki doktorun inadi tuttu beni hemsireyle muhattap etme diyerek telefonu bile almadi azarladi neymis git doktorun yapsin bence gerek yok sorumluluk alamazmis filan ilaci zor yazdirdim hemsiremde bol su ic 4 litreye yakin dedi sinir oldum acile gidiyoz agrim var doktorum serum oneriyo baska doktor yapmiyo normalmis bu durumlar

Merhaba kizlar, sanirim bu topik cok ugurku insallah bana da ugurku gelir diye bende bir selamvermek istedim geriye donuk bir kac sayfanun yazilarini okudum hamile olan arkadaslar hayirli ugurlu olsun sonuclari negatif olan bebegini kaybeden arkadaslar insallah en kisa zamanda yuzunuz guler... ben kisaca kendimde bahsetmek istiyorum yasim 41 tup bebek transfer oncesi hazirliktayim ilk denemem beni bekleyen 1 tane embriyom var genetikten pozitif gelen insallah benimde yuzum guler o kadar guzel ki yazilariniz birbirinize desteginiz bende bir selam vermek istedim umarim bana da ugurlu gelir hamile bayanlar benide dualariniza anlikta olsa alirsaniz cok sevinirim sevgiler hepimize bol sans.. iyi aksamlar guzel yurekli anne adaylari...

Kızlar malesef ki kese bozulmuş ve düşük yapıyorum. Doktorum sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atar dedi zaten biliyordum daha önce de çok kez oldu. Hakkımda hayırlısı böyleymiş. Sizler de çok sagolun hepiniz çok destek oldunuz . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin sizlere de bebislerizi sağlıkla kucaklamak nasip olsun
Oy canim benim ya kiyamam sana cok uzulduk bak uzulme filan diyenler sana sacma geliyo anliyorum ama veremde alanda Allah herseyde vardir bi hayir biz suan bunu belki idrak edemiyoruz ama bizi bizden daha iyi bilen Allah var her zaman dualarimdasin rabbim en kisa zamanda hayirli sekilde nasip eder insallah suan belki da zamani gelmemistir sen guclu kizsin bununda ustesinden gelirsin evellallah..

Kizlar cuma sabah opudan ciktim cuma hafif agrim vardi ama 2 gundur karnimda cok sislik var lekelenmede var boyle adetim gelecek gibi ikide bir cok sıkışmışım gibi tualete gidiyorum ama cok az yapıyorum hatta zorlaniyor
um yanma oluyo normal mi bunlar hemsirem agri ve lekelenme normal demisti gecer dedi gecmedi kac gun surer ki karnimin ustune yatamiyorum bile

3 gun surer 4 gune birseyin kalmaz insallah

Sağol cnm allah razı olsun inanki bende hepinizi çok seviyorum . Hiç bir yere gitmiyorum burdayım allahın izniyle . Iyi de kötü ne yasıyorsak burda paylaşıyoruz ve acımız da hafifliyor paylaştıkça. Sevincimiz de çoğalıyor. Iyiki varsınız
Canım kaç gündür girememistim şimdi gördüm inan çok üzüldüm Allah tez zamanda seninde bizim de yüzümuzu güldürsün inşallah :(

Yeni gördum :KK43:cok geçmiş olsun. Bu acılarda birgün bitecek elbet sabredelim canim benim

Kızlar malesef ki kese bozulmuş ve düşük yapıyorum. Doktorum sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atar dedi zaten biliyordum daha önce de çok kez oldu. Hakkımda hayırlısı böyleymiş. Sizler de çok sagolun hepiniz çok destek oldunuz . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin sizlere de bebislerizi
Çok üzüldüm canım rabbim gönlüne göre versin rabbim dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda mucizene kavuştursun ne desek boş benimde 3 cu denemem ilki 3 aylıkken kaybettim 2ci tutmadi 3cu içinde dua ediyorum benimle olsun diye rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın banada dua edin

sezenorhan sezenorhan cim internetin çekmediği bir yerdeydim
Şimdi gördüm
Senin hep bize söylediğin ve bize nefes aldiran sözün:
Bebeğin sana en saglikli sekilde bir gün gelecek ve burda birlikte sevineceğiz canım benim
Şu an senin yaninda olamasakta burdaki herkesinde ayni seyi hissettigine eminim
seninle ayni hisleri paylaşıyoruz ve senin yanındayız manevi olarak
Allahtan hayirlisini en kisa zamanda bize göndermesini diliyoruz sezencim
Allah sabrının karşılığını sana en güzel sekilde verecek insallah

sezenorhan sezenorhan canım o kadar çok üzüldüm ki anlatamam seni kendime çok yakın görüyorum evet birbirimiz tanımıyoruz ama çok şey paylaştık her birimiz resmen dağıldım.Rabbim o güzel gönlüne göre en kısa zamanda hayırlısı ile evlat nasip etsin.Çok güzel bir yüreğin olduğuna inanıyorum ve Rabbim o güzel yüzünü en kısa zamanda güldürecek inşallah

Aynen cok zor kuzum ben hemsiremi aradim hemegrom idrar tahlili yaptir sonucu at ona gore konusalim dedi sonuc cikti hemsirem telefonu doktora ver ben serum ismi ve ilac ismi soyliyim yapsinlar dedi az bi enfeksiyon var dedi ama acildeki doktorun inadi tuttu beni hemsireyle muhattap etme diyerek telefonu bile almadi azarladi neymis git doktorun yapsin bence gerek yok sorumluluk alamazmis filan ilaci zor yazdirdim hemsiremde bol su ic 4 litreye yakin dedi sinir oldum acile gidiyoz agrim var doktorum serum oneriyo baska doktor yapmiyo normalmis bu durumlar

Ayy kuzum ya kendi derdimiz yetmezmiş gibi bir de insanların saygisizligiyla uğraşıyoruz.bende idrarda yanma yok ama çok sık gidiyorum tuvalete ve yaparken kasiklarima giren sancıyı anlatamam.gaz sancısı gibi olan agri da bitmedi gitti

Çok üzüldüm İnan ne diyeyim rabbim sana güç versin ve bu süreci çabucak atlatıp anne olmayı nasip etsin

Hepimiz gebe kalmakta zorlanan kadınlarız ki bu yüzden tüp bebek denedik, deniyoruz. Kimimiz hiç hamile kalamadı, kimimiz olumsuz gebelikler yaşadı dizi dizi. Bebeklerimizi kucağımıza alana kadar riskimiz hep devam edecek.
Evet umutlu olmak istiyoruz her zaman ama gerçeklerimize de gözümüzü kapatmayacak kadar kendinde, gerçeğinin farkında insanlarız.
Ben şu doğum takvimini kaldırıyorum bu yüzden.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Ayy kuzum ya kendi derdimiz yetmezmiş gibi bir de insanların saygisizligiyla uğraşıyoruz.bende idrarda yanma yok ama çok sık gidiyorum tuvalete ve yaparken kasiklarima giren sancıyı anlatamam.gaz sancısı gibi olan agri da bitmedi gitti
Cok haklisin canim insallah en kisa surede gecer bunlari yasayan herkesin Kuzum bol su ic sende uzan ayaklarini sicak tut iyi geliyo kabiz yapacak seyler yememeye dikkat et kendine

Sezenorhan canim cok uzgunum. sen allahtan ser gelmeyecegine inanan guclu bir insansin. Eger bu gebelik sagliksizsa 4 yada 5 ay olduktan sonra olmasida vardi. O yuzden herseyin hayirlisi. Diliyorum bu son olsun bir dahaki sagliklica seni bulsun

Back