• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Opuyu atlattım çok şükür de yarın kismetse transfer,Allah'ım her anımızda yardımcımız olsun
Amin canım amin ... Benimkiler inş bugün beşinci günündeler ... altıncı ya da yedinci gününde rahme yapışıyormuş embriyo , üçüncü gün embriyosu verilmişti bana , sana kaçıncı gün verilecek

Kızlar malesef ki kese bozulmuş ve düşük yapıyorum. Doktorum sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atar dedi zaten biliyordum daha önce de çok kez oldu. Hakkımda hayırlısı böyleymiş. Sizler de çok sagolun hepiniz çok destek oldunuz . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin sizlere de bebislerizi sağlıkla kucaklamak nasip olsun

Amin canım amin ... Benimkiler inş bugün beşinci günündeler ... altıncı ya da yedinci gününde rahme yapışıyormuş embriyo , üçüncü gün embriyosu verilmişti bana , sana kaçıncı gün verilecek

Bana 5. Gun embriyosu transfer edilecek yarin.hastane aramadı bugun beni,kaç embriyo ulaştı bugüne bilmiyorum yarın öğrencem galiba

Kızlar malesef ki kese bozulmuş ve düşük yapıyorum. Doktorum sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atar dedi zaten biliyordum daha önce de çok kez oldu. Hakkımda hayırlısı böyleymiş. Sizler de çok sagolun hepiniz çok destek oldunuz . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin sizlere de bebislerizi sağlıkla kucaklamak nasip olsun

Çok üzüldüm allahım güç versin,her aşamasi zor geçirdiğimiz sürecin.. rabbim tez zamanda hayırlısıyla hayallerine kavuştursun canim

Anlıyorum seni canım hangimiz ne desek boş Rabbim sabır versin vardır tabii ki bir hayır Allah tez zamanda hayırlısını nasip etsin

Allahim sen büyüksun. Çok üzüldüm canım. Gerçekten. Nasıl ya. Nasıl .
Hayirlisi böyle demek ki canım. Allahım sana güç versin çok zordur eminim ama sen güçlü bi kadın benziyorsun. Allah yüzünü güldürecek zamanı bekliyor.

Sezen senin yaşın buradaki çoğu kişiden daha küçük ama konuşmalarınla yazdıklarınla bence çoğumuzdan daha olgunsun daha metanetlisin. Bu yüzden ben dahil herkes seni seviyor seninle seviniyor üzülüyor. Sen bunu da atlatacaksın bunu herkes biliyor canım benim. İnşallah bu güzel kalbinin bu pozitifliğinin sonucunu en kısa zamanda alacaksın bundan hiç şüphem yok.

Bana 5. Gun embriyosu transfer edilecek yarin.hastane aramadı bugun beni,kaç embriyo ulaştı bugüne bilmiyorum yarın öğrencem galiba
Anlıyorum seni canım hangimiz ne desek boş Rabbim sabır versin vardır tabii ki bir hayır Allah tez zamanda hayırlısını nasip etsin
Allahim sen büyüksun. Çok üzüldüm canım. Gerçekten. Nasıl ya. Nasıl .
Hayirlisi böyle demek ki canım. Allahım sana güç versin çok zordur eminim ama sen güçlü bi kadın benziyorsun. Allah yüzünü güldürecek zamanı bekliyor.
Çok sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun

Hayirlisi olsun insallah bnmde bugun 5. Gunm ama 5. Gun embriolari verildi bakalm siimdilk haber cbr belirtim yk snde nasl durumlr ?

Sezen senin yaşın buradaki çoğu kişiden daha küçük ama konuşmalarınla yazdıklarınla bence çoğumuzdan daha olgunsun daha metanetlisin. Bu yüzden ben dahil herkes seni seviyor seninle seviniyor üzülüyor. Sen bunu da atlatacaksın bunu herkes biliyor canım benim. İnşallah bu güzel kalbinin bu pozitifliğinin sonucunu en kısa zamanda alacaksın bundan hiç şüphem yok.
Sağol cnm allah razı olsun inanki bende hepinizi çok seviyorum . Hiç bir yere gitmiyorum burdayım allahın izniyle . Iyi de kötü ne yasıyorsak burda paylaşıyoruz ve acımız da hafifliyor paylaştıkça. Sevincimiz de çoğalıyor. Iyiki varsınız

Canımın içi hepimizin cesaret kaynağısın. Çok zor elbette çok da üzüldüm ama sen bunu da atlatacaksın kuzum. Biraz dinlen imkanın varsa bi tatil yap. Adını biliyorum sadece, seni tanımıyorum ama inan çok seviyorum seni. :KK200:

Canım burda çoğu zamanımızı birlikte geçiriyoruz İnan ben de çok üzüldüm Allah en hayırlı zamanda sağlıkla yeniden nasip eder inşallah sana. Her hamileliğinde aynı sorunu yaşamanın bi sebebi olmalı. Yoksa hamile kalabiliyorsun. Önümüzdeki evrede sorun çözülür inşallah. Yeniden nasip olsun inşallah en kısa sürede Allah yardımcınız olsun

Sağol cnm allah razı olsun inanki bende hepinizi çok seviyorum . Hiç bir yere gitmiyorum burdayım allahın izniyle . Iyi de kötü ne yasıyorsak burda paylaşıyoruz ve acımız da hafifliyor paylaştıkça. Sevincimiz de çoğalıyor. Iyiki varsınız
Cnm benim Rabbim sabir versin ama drlerinde soledigi gibi dusuk olanlara uzulmeyin sevinin dedi cunku hayata gelselerdi daha zor surecler gecirecektiniz... Rabbim saglikli sihatli en kisa zmnda tekrr nasip etsin fakat mutlaka kaynaklanan birsey vrdir arastir gerekirse baska drye danis

Hayirlisi olsun insallah bnmde bugun 5. Gunm ama 5. Gun embriolari verildi bakalm siimdilk haber cbr belirtim yk snde nasl durumlr ?
Bende zaten sürekli karın ve bel ağrısı var , belirti olarak bakmıyorum ama gebe olduğumu bilsem o ağrılar lütuf gibi olacak bana , benim cuma oldu transfer dün bir bugün ikinci gün henüz , ama embriyolarım beşinci gününde bugün, yarın altıncı günleri onların , transferin üçüncü günü yarın , ben dokuzuncu günümde kan vermeyi düşünüyorum , sen benden ilerdesin, senin ki tutunmuştur artık :)

Canimmm cok mutlu oldum bana deneyimlerinden bahsedermisin transferimin 5. Günüü benimde yatiyorum dolaşiyorum baska neler yapmaliyin
Valla canım benim çok sancım olmuştu halen de var.dr um evin içinde gez uzun süreli yatma dedi.ağır kaldırma bide sakın uzanma.bana yatarken gerinme gelirdi.bundan bile sakındım.benim bide ruhende sorun vardı.sen inş.benim gibi değilsindir.ben panik atak ilacı kullanıyordum.şimdi bırakmak zorunda kaldım.onun sıkıntısı da var hala.hani stres yapmayın diyorlar da benim zaten tavan.bunun dışında 4 gün birer dilim ananas diyorlar bunu bende denedim.rahim için faydalıymış.

Bende zaten sürekli karın ve bel ağrısı var , belirti olarak bakmıyorum ama gebe olduğumu bilsem o ağrılar lütuf gibi olacak bana , benim cuma oldu transfer dün bir bugün ikinci gün henüz , ama embriyolarım beşinci gününde bugün, yarın altıncı günleri onların , transferin üçüncü günü yarın , ben dokuzuncu günümde kan vermeyi düşünüyorum , sen benden ilerdesin, senin ki tutunmuştur artık :)
Ooooo sen cok derin hesaplardasin ya onu ole dusunmucn transferdn birgun sonra ilk gunun 5. Gun embriosu 4. Gunde tutunuor en fazla herlde artk olan olmstur :)) 9. Gun kan vercm sna tavsiyem erken kan verme sonra cok pisman olrsun aha da buraya yaziom :)

Canim benim cok uzuldum Rabbim sabir wersin takdir onun werende o alanda elimizden gelen birsey yok malesef Rabbim bian ewwel en guzel en kolay sekilde yasatsin kucagina almayi nasip etsin insallah yol arkDasiydik daha kotu daha umutsuz oldum simdi seni dusunemiyorum:KK43:

Back