- 12 Temmuz 2017
- 721
- 1.115
- 33
- Konu Sahibi floransa17
- #6.021
![sezenorhan](/data/avatars/s/647/647272.jpg?1506005702)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar cuma sabah opudan ciktim cuma hafif agrim vardi ama 2 gundur karnimda cok sislik var lekelenmede var boyle adetim gelecek gibi ikide bir cok sıkışmışım gibi tualete gidiyorum ama cok az yapıyorum hatta zorlaniyor
um yanma oluyo normal mi bunlar hemsirem agri ve lekelenme normal demisti gecer dedi gecmedi kac gun surer ki karnimin ustune yatamiyorum bile
Arkadaşlar cuna günü transferim oldu ama çok gerginim üst komşu lanetinden çok şikayetçiyim , nasıl olacak gün boyu fare gibi takırtııs hiç bitmiyor akşam olunca da son ses TV açıyor aylardır böyle ama artık katlanamıyorum bütün gün evdeyim bi de , az önce oklava ile yukarı vurdum sinirle pişman oldum ani hareket diye ama katlanamıyorum artık , şu halimle bi de ilaçlar da çok yordu beni Sakin kalamıyorum kızlar ya
Sen ne için gerginsin canım, ben ilaçlardan zaten gerildim ama dediğim dış etken de fazlası ile geriyor beni artık katlanamıyorum kaç kere uyardık gidip kavga edesim varBende henüz transfer olmadan başladı gerginlik:) sakin ve sabırlı olcaz canım yavrularımız için,Ya sabır..
Beni gerecek bir sebep bulamıyorum:) ama sinirliyim ilaclardanmidir nedir.insanlarin saygisizligina sabretmek çok zor keşke herkes biraz ince dusunebilseSen ne için gerginsin canım, ben ilaçlardan zaten gerildim ama dediğim dış etken de fazlası ile geriyor beni artık katlanamıyorum kaç kere uyardık gidip kavga edesim var
Sebep yoksa sakin ol gevşe sonuçta tedavi de bir umut kapısı bir nimet .... ben gergin olunca uyuyamıyorum güya evdeyim dinlenmek için ama gerginlik beni yordu çok , sonuçlarımız iyi olsa İnan Umrumda olmaz .... senln transfer ne zamanBeni gerecek bir sebep bulamıyorum:) ama sinirliyim ilaclardanmidir nedir.insanlarin saygisizligina sabretmek çok zor keşke herkes biraz ince dusunebilse
Arkadaşlar cuna günü transferim oldu ama çok gerginim üst komşu lanetinden çok şikayetçiyim , nasıl olacak gün boyu fare gibi takırtııs hiç bitmiyor akşam olunca da son ses TV açıyor aylardır böyle ama artık katlanamıyorum bütün gün evdeyim bi de , az önce oklava ile yukarı vurdum sinirle pişman oldum ani hareket diye ama katlanamıyorum artık , şu halimle bi de ilaçlar da çok yordu beni Sakin kalamıyorum kızlar ya
Sebep yoksa sakin ol gevşe sonuçta tedavi de bir umut kapısı bir nimet .... ben gergin olunca uyuyamıyorum güya evdeyim dinlenmek için ama gerginlik beni yordu çok , sonuçlarımız iyi olsa İnan Umrumda olmaz .... senln transfer ne zaman
Çok doğru söylüyorsun .... aylardır duymamaya çalışıyorum ama sanki şuan zerre tahammülüm kalmamış gibi nasıl kasılıyorum yaaaa, bi de sonucu merak ediyorum zaten , rabbim güzel olumlu sonuçlar versin hepimize ferahlık da versinSeni anliyorum ama lutfen sakin kalman lazim. Duyma o seslere odaklanmamaya calis. Kendini oyalayacak birseyler yapmalisin. Bugun bende senden farksizim aslinda zorluyorum sakinlesmek icin kendimi. Hepimiz benzer durumlardayiz.
Sistit yani idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin doktorun ile iletişime geçmelisin xanimKizlar cuma sabah opudan ciktim cuma hafif agrim vardi ama 2 gundur karnimda cok sislik var lekelenmede var boyle adetim gelecek gibi ikide bir cok sıkışmışım gibi tualete gidiyorum ama cok az yapıyorum hatta zorlaniyor
um yanma oluyo normal mi bunlar hemsirem agri ve lekelenme normal demisti gecer dedi gecmedi kac gun surer ki karnimin ustune yatamiyorum bile
floransa17 canım Merhaba bundan sonraki süreçte ne yapmayı düşünüyorsun ara verecek misin birde başka testler yapmayı düşünüyor musun? Sebepsiz infertilitede bazı genetik testler faln yapiliyrms ama doktor ister mi acaba
Ben de gerildim transfer de , en çok da merak geriyor artık sanırım , allah yardımcımız olsun , opudan korkma çok kısa sürüyorBende evde kalmak gerdi diye düşünüyorum,transfer yarın,10 da çağırdılar çok korkuyor ve heyecanlanıyorum şimdi.hayirlisi olsun hakkimizda