• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Öyle yapmaya çalışıyorum 2 gündür. Keseyi görseydim rahatlayacaktım biraz. Bide bu lekelenme çıktı. Allah yardımcımız olsun. Kimsenin dersi bitmiyo
Amin canım önce kan sonucu sonra kese sonra kalp atımı sonra devamı diye diye dokuz ay bitecek inşallah içini ferah tut bebişin seninle dualarım sizinle

Geçmiş olsun canım bende dün vuruldum kırmızı değildi çok şükür ama lekelenme devam ediyordu doktor bi tane vurdur dedi yarın önemli artık benim için bi kan verip değerin artıp artmadığına bakıcam
Sana da geçmiş olsun cnm inşallah yarın değerin artmış olur . Benim kanamam çoğaldı hastaneye gidicez 5 gibi doktorum hastane de olacak

:nazar:Transferimin 5. Günü batma yok kasık ağrim yok kızlar neden acaba?? İlk 3 gün vardi suan yok :110::110: yürüyüş yapmalimiyim yapmamalimiyim deneyimlerinizi yazarmisniz

Doktora söyledim biiey demedi normal dedi. Yarın gene baktır kesen oluşmuşmu diye dedi. Alttan baktırmamın bi zararı olur mu dedim olmaz dedi
Progesteron kullanıyor musun canım ? Zararı olmaz alttan bakmanın yerleşme oluyordu kese yerine oturuyordur belki

:nazar:Transferimin 5. Günü batma yok kasık ağrim yok kızlar neden acaba?? İlk 3 gün vardi suan yok :110::110: yürüyüş yapmalimiyim yapmamalimiyim deneyimlerinizi yazarmisniz
Canım kendini yormadan kısa mesafe yürüyüşü yap hafif tempoda rahme kan gitsin .10 dk bir yürüyüş iyi gelecektir .

Ne kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz . Normal hamile kalanlar gibi değiliz . Bunun bile mutluluğunu yaşayamıyoruz çoğu zaman . Lekesi ve kanaması olan arkadaşları duydukça endişem git gide artıyor . S sewils88 ikraberraol ikraberraol sezenorhan sezenorhan inşallah bebekleriniz hep sizinle kalır . Transferi olan arkadaşlarım insallah sizler de güzel sonuçlar alırsınız . Ben de bugun kan verecektim acilde labaratuvar kapaliymis .ilçede yasiyorum baktiracak baska yer de yok mecburen yarini bekleyecegim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar böyle bir yazı buldum (çocukistiyorum diye bir sayfadan alıntı) paylaşmak istedim.

.3.cü gün transferinden sonra rahimde olan gelişmeler

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir : Embriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
Iki : Morula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
Üç : Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Dört : Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
Beş : Blastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
Altı : Yerleşme işlemi devam eder
Yedi : Implantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
Sekiz : Anne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Dokuz : Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
On : Fetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On bir :HCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir.

5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir : Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki : Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç : Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört : Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş: Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı : Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi :Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
İnş inş inns aynen burada anlatıldığı gibi gelişir hersey

Kizlar cuma sabah opudan ciktim cuma hafif agrim vardi ama 2 gundur karnimda cok sislik var lekelenmede var boyle adetim gelecek gibi ikide bir cok sıkışmışım gibi tualete gidiyorum ama cok az yapıyorum hatta zorlaniyor
um yanma oluyo normal mi bunlar hemsirem agri ve lekelenme normal demisti gecer dedi gecmedi kac gun surer ki karnimin ustune yatamiyorum bile

Kizlar cuma sabah opudan ciktim cuma hafif agrim vardi ama 2 gundur karnimda cok sislik var lekelenmede var boyle adetim gelecek gibi ikide bir cok sıkışmışım gibi tualete gidiyorum ama cok az yapıyorum hatta zorlaniyor
um yanma oluyo normal mi bunlar hemsirem agri ve lekelenme normal demisti gecer dedi gecmedi kac gun surer ki karnimin ustune yatamiyorum bile
Kuzum benim yumurta toplamadan sonra hafif lekelenme oluyordu 3 4 güne geçti ama kasıktaki batma varya 15 gün sürdü otururken sanki bagirsaklarima bıçak sokulmuş gibi batiyordu berbat bişey ama bu da bi süre sonra geçiyor
Sadece bu karın sisligini istemiyorlar muhakkak söyle bunu doktora Karnım şişti benim diye bide çok su içme biraz zaman geçsin

Sana da geçmiş olsun cnm inşallah yarın değerin artmış olur . Benim kanamam çoğaldı hastaneye gidicez 5 gibi doktorum hastane de olacak
Ay canim dualarim seninle insallah bebegine birsey olmaz seninle kalir kanamasi olup bebegi saglikli olanlar warmis bisey olmaz insallah haber bekliyorum senden mutlaka haber wer bana

Kuzum benim yumurta toplamadan sonra hafif lekelenme oluyordu 3 4 güne geçti ama kasıktaki batma varya 15 gün sürdü otururken sanki bagirsaklarima bıçak sokulmuş gibi batiyordu berbat bişey ama bu da bi süre sonra geçiyor
Sadece bu karın sisligini istemiyorlar muhakkak söyle bunu doktora Karnım şişti benim diye bide çok su içme biraz zaman geçsin
Tamam kuzum saolasin

Back
X