2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hanımlar yardım opu öncesi catlatma ignesi verdiler cumartesi saat 22 de vur dediler ama ben yarım Saat geç vurdum unutmuşum acaba bir sorun olur mu acaba

Hanımlar yardım opu öncesi catlatma ignesi verdiler cumartesi saat 22 de vur dediler ama ben yarım Saat geç vurdum unutmuşum acaba bir sorun olur mu acaba

Zaten transfer öncesi iğneyi kacta vurduğunu soracaklar hastanede
Transferini ona göre yapacaklar
Hastaneye bilgi vermen yeterli
Ayni saatte baskasinin transferi varsa ona göre ayarlama yaparlar

Merhaba arkadaşlar, ben de Eylül ayında tüp bebek tedavisi gördüm ancak merkez hep yumurtaları dondurup öyle transfer ediyormuş onun için transferim kasımda ancak benim 5. güne tek embriyom gidebildi o da kaliteli değil 2bc. Kalitesiz 5. gün embriyosuyla hamile kalan var mı çok merak ediyorum

hastaneyi mutlaka bilgilendir ona göre opuyu geciktirebilirler yarım saat

Sen hastaneyi bilgilendir canım ne olur ne olmaz

Zaten transfer öncesi iğneyi kacta vurduğunu soracaklar hastanede
Transferini ona göre yapacaklar
Hastaneye bilgi vermen yeterli
Ayni saatte baskasinin transferi varsa ona göre ayarlama yaparlar
Teşekkür ederim canlar kesin soyleyim ben o zaman

Kızlar Benim 11. Gün böyle çok mu silik pazartesi gelmez şimdi bakayım değerime inşallah geç yerleşmiştir de benimledir yavrum al dı beni bi heyecan
Benimde böyleydi 2 gün önce canım.acilde kan testi yaptırdık hamile çıktım.darısı başına ki muhtemelen sende hamilesin

I ilurbe07 merhaba
A kalite olup tutmayan çok kisi var burda
C kalite olup hamile kalan da çok var
Tutunup devam etmesi embriyo kalitesine bagli degil burdan anladigim canim
Yine taze transferde basarili olan da cok nadir
Rahim dinlenmis olarak dondurulmuş cok arkadas hamile kaldi burda geçmiş yazilara bakarsan
Rahat ol
Olacaksa oluyor zaten :))

Kızlar dün kesem görülmemişti buraya yazmıştım. Bugün kahverengi çok çok az lekelenmem oldu. Bunun keseyle bi ilgisi olabilir mi acaba

İnşallah canım hatta bazen keşke kalitesini bilmesydim diyorum. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkartmasın

floransa17 canım Merhaba bundan sonraki süreçte ne yapmayı düşünüyorsun ara verecek misin birde başka testler yapmayı düşünüyor musun? Sebepsiz infertilitede bazı genetik testler faln yapiliyrms ama doktor ister mi acaba

Benimde böyleydi 2 gün önce canım.acilde kan testi yaptırdık hamile çıktım.darısı başına ki muhtemelen sende hamilesin
Teşekkür ederim canım bende kan verdim zaten Cuma günü 11.gün de değerim 19,98 çıktı doktorumu aradım gebelik var gibi önemli olan artması dedi. Ptesi bi daha vericem

Kızlar dün kesem görülmemişti buraya yazmıştım. Bugün kahverengi çok çok az lekelenmem oldu. Bunun keseyle bi ilgisi olabilir mi acaba
Canım inş kese ile alakalı değildir zaten kahverengi lekelenme için doktorlar bisey yapmıyor benimde kahverengi oldu önemli değil dedi doktorum ama bugün kırmızı geldi pruloton depot iğne vuruldum bakalım hakkımızda hayırlısı inş

Geçmiş olsun canım bende dün vuruldum kırmızı değildi çok şükür ama lekelenme devam ediyordu doktor bi tane vurdur dedi yarın önemli artık benim için bi kan verip değerin artıp artmadığına bakıcam

S sewils88 sezenorhan ikraberraol geçmiş olsun yatak istirahati yapın arkadaşlar ağır işlerden kaçının bide yüksek yerlere uzanmayın stres yapmayın
Öyle yapmaya çalışıyorum 2 gündür. Keseyi görseydim rahatlayacaktım biraz. Bide bu lekelenme çıktı. Allah yardımcımız olsun. Kimsenin dersi bitmiyo

Belki kese oluşuyosa onun lekelenmesidir diye düşündüm:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…